03.06.2007 godz 17 BITWA O AWANS Zagłębie S.- Jagiellonia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez xbs150 2007-06-04, 4:00 am

Juz w białym :) Mimo kilku incydentow dzieki za dobre przyjecie :)

Nigdy Wiecej II LIGI !!!!!
xbs150

Postprzez mensej232 2007-06-04, 5:02 am

Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej :) zdecydowanie najlepszy wyjazd na jakim byłem GRATULACJE chłopaki :) szkoda tylko że troszke atmosfera sie popsuła na koniec ale co tam :) 1 LIGA 1 LIGA BKS 1 LIGA 1 LIGA SOSNOWIEC:) Raz jeszce pozdrawiam i nei moge sie doczekac kolejnego meczu na LUDOWYM:)
mensej232

Postprzez BarteZZ_Jaga 2007-06-04, 5:03 am

1 liga 1 liga BKS
Ostatnio edytowano 2007-06-04, 12:11 pm przez BarteZZ_Jaga, łącznie edytowano 1 raz
BarteZZ_Jaga

Postprzez LasVegasMan 2007-06-04, 5:24 am

cps napisał(a):
Diadem2 napisał(a):chyba można się wspólnie cieszyć z awansu no nie? Wy Legioniści może tego trochę nie rozumiecie, bo nigdy nie graliście w drugiej lidze i nie wiecie jak się człowiek czuje gdy awansuje jego klub o klasę wyżej.

Zgadzam się :)

Gratulacje dla Sosnowca i dla Bialegostoku. Moze w przyszlym sezonie Legia bedzie musiala walczyc o pozostanie w lidze a nawet o gorzej. Wtedy moze im nosy opadna.
LasVegasMan

Postprzez mortimer 2007-06-04, 6:13 am

wierny do końca napisał(a):
mortimer napisał(a):
Sir napisał(a): NIE CHCIALEM TAK AWANSOWAC>.nikt TAK PEWNIE NIE CHCIAL. Zycie Lubi pisac roze scenariusze..ale taki awans jest najgorszy...choc z drugiej strony taki lepszy niz zadny

Co do samego meczu to powiem jedno TRZECH ZAWODNIKOW NADAJE SIE DO ! Ligi: Prymula, Peskovic, Hosic. Przyzwoicie zagral Lacha dzisiaj...no i Skrzypek ale tylko w pierwszej polowie.

FOlcowi to sie k***a snic koszmary powinny!!!

KLODA ...beznadziejnie..nie wyszedl ..i pulapka offsajdowa nie wypalila..i stracona bramka...potem wiele niedokladnych podan...
Nie mówię, żeby się od razu napierdalać, ale po cholerę te piątki.

Co do zmian..to mnie KURWICA bierze jak wchodzi taki z lawki Bednar i Pach..i NIC NIE WNOSZA DO GRY...i zero WALKI...

Dziekowac Ruchowi..bo w OSTROWCU BEDIE PORAZKA

Dokładnie
Mogli jeszcze Jadze laski zrobić jak im przybijali te piątki (żenada)

oczywiście...wg takich gości jak ty, trzeba się cały czas ze wszystkimi napierdalać...nie można okazać szacunku ludziom, którzy zapierdalają pociągiem 12 godzin, nie można się wspólnie cieszyć...

szkoda, że nie mieszkamy w cywilizowanym kraju bo tacy ludzie jak ty powinni mieć zakazy stadionowe!!!

Nie mówię, żeby się od razu napierdalać, ale po cholerę te piątki.
Nie jestem zwolennikiem bójek na stadionie, są do tego inne miejsca. Tym incydentem ośmieszyliśmy się na całą Polskę.
mortimer

Postprzez mortimer 2007-06-04, 6:16 am

O(L)impijczyk napisał(a):k***a, ludzie. Troche lipnie piszecie. Zastanówcie się... Była napinka ze strony Legionistów, trudno. Nie wjeżdzajcie tak k***a na nich bo to z nimi macie zgode a nie z Jagiellonią...

Pomyślcie...

No właśnie.
A wy pajace przybijajcie piątki Jadze i róbcie im laskę.
mortimer

Postprzez Diadem2 2007-06-04, 6:41 am

mortimer ty się nie napinaj, bo obrażasz kibiców swojego własnego klubu. Jak Ci się nie podobało to co się działo po meczu trzeba było iść do domu, krótka piłka.
Pojedziesz na mecz do Białegostoku w przyszłym sezonie to się będziesz napierdalał, twoja wola...
Nie mieliśmy, nie mamy i nigdy nie będziemy mieć zgody z Jagą, ale niektóre tłuki nigdy tego nie zrozumieją... przybijanie piątek mu przeszkadza, po takim meczu...
Diadem2

Postprzez mortimer 2007-06-04, 9:15 am

Diadem2 napisał(a):mortimer ty się nie napinaj, bo obrażasz kibiców swojego własnego klubu. Jak Ci się nie podobało to co się działo po meczu trzeba było iść do domu, krótka piłka.
Pojedziesz na mecz do Białegostoku w przyszłym sezonie to się będziesz napierdalał, twoja wola...
Nie mieliśmy, nie mamy i nigdy nie będziemy mieć zgody z Jagą, ale niektóre tłuki nigdy tego nie zrozumieją... przybijanie piątek mu przeszkadza, po takim meczu...

Szanowny Panie Diadem
Nie jestem kibicem, który się napierdala. No chyba, że nie ma wyjścia.
Mam szacunek dla kibiców Jagi i klaskałem im po meczu.
Piszę tylko, że przesadą było to co robili nasi kibice.
Denerwują mnie też niektóre posty dotyczące Legii. Zgadzam się, że nie potrzebnie TB wywołuję burdy, ale niektóre wpisy co do Legii są tu przesadą.
Tak wyszedłem po meczu ze stadionu, ponieważ nie mogłem na to patrzeć.
Teraz trochę napiszę do kibiców, którzy po meczu wyzywali i wygwizdywali naszych piłkarzy.
Jeżeli macie takie zdanie, to nie zmieniajcie go za 5 minut. Jak spiker ogłosił komunikat, to właśnie Ci Panowie pierwsi lecą na kraty i ostro świętują awans i krzyczą Zagłębie.
Trochę samokrytyki Panowie.

Nie jestem optymistą i z tym cieszeniem się z awansu jeszcze poczekam, zobaczymy co zadecydują leśne dziady z pzpn-u.

Pozdro dla kumatych.
mortimer

Postprzez pol13 2007-06-04, 9:15 am

Wielki szacunek dla Jagi i jej kibiców !!!!!!!!!!!!!! Pomimo braku zgody łączył nas wspólny cel czyli awans, więc nie rozumiem dlaczego nie można przybić symbolicznej "piątki"? Co do kilkunastu palantów z Warszawy nie mam pytań. Szanuję Legię i wierzę że zrobią z nimi porządek, bo prawdziwi kibice Legii tak się nie zachowują. Co do awansu to faktycznie czekałem tyle lat i się zawiodłem bo nie tak to sobie wyobrażałem. Niby się cieszę ale jakoś tak mi nieswojo, bo nie własną grą tylko szczęściem i to wielkim weszliśmy, ale jak wiemy wcześniej nam to szczęście nie dopisywało. Nie narzekam ale myślałem że będzie lepiej. Mam nadzieję że w OE powalczymy i zostaniemy na długie lata, czego z całego serca życzę ZAGŁĘBIU, sobie i wszystkim naszym kibicom. Pozdrawiam.
pol13

Postprzez xpolx 2007-06-04, 9:22 am

PIERWSZOLIGOWE NASZE ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC!!!!!!!!!!!!! Tylko szkoda ze najezdzacie na legie z ktora jest wieczna sztama a wielbicie Kibicow Jagi to cos nie tak !!! BRACIE SIE NIE TRACI !! (L)
xpolx

Postprzez Diadem2 2007-06-04, 9:31 am

Żeby nie było nieporozumień. Nikt na Legię nie najeżdza!!!!
Zgodzicie się chyba jednak, że na naszym stadionie to my jesteśmy najważniejsi. Ja nie chce żeby dwudziestu ludzi z Legii, narzucało całemu Zagłębiu czy wolno nam przybić piątkę z Jagą czy nie wolno, bo jak przybijemy to oni nam zrobią burdy na stadionie...
Przecież to jest paranoja...
Ja się nie wtrącam do tego co jest między Legią i Pogonią. Dlaczego więc kilu ludzi ma za mnie decydować czy wolno mi się cieszyć wspólnie z przeciwnikami z awansu czy nie wolno?? Ja nie chcę żadnej zgody/układu z Jagą. Poprostu to była spontaniczna radość, a część ludzi tu już wymyśla, że niby Zagłębie zdradza Legię i kuma się z Jagą.
Diadem2

Postprzez pol13 2007-06-04, 9:56 am

Zgadzam się z Tobą w 100%.
pol13

Postprzez xpolx 2007-06-04, 10:01 am

a wczesniejsze wpisy ???? na poprzednich stronach... Zenada !! Takich wpisow nie powinno byc !!
xpolx

Postprzez rossoneri 2007-06-04, 11:44 am

Robson_2006sc napisał(a):
rossoneri napisał(a):
O(L)impijczyk napisał(a):k***a, ludzie. Troche lipnie piszecie. Zastanówcie się... Była napinka ze strony Legionistów, trudno. Nie wjeżdzajcie tak k***a na nich bo to z nimi macie zgode a nie z Jagiellonią...

Pomyślcie...

z nimi mamy zgode to niech nam nie psuja swieta ,a tak poza tym po co nam 20 palantow z karkami, jak u nas zawsze jest spokoj i wcale nam na nich nie zalezy ,jak maja u nas robic zadymy i wyzywac naszych pilkarzy, a dla kibicow i pilkarzy Jagi szacunek

rossoneri ty to jestes pojebany w 100% juz k***a zapomniales jak po meczu z Bytomiem wyzywales naszych pilkarzy chyba w 100 postach? wez sie puknij w czolo i pomysl nad soba bo jestes zwyklym piknikiem !!!!!

LEGIA I ZAGLEBIE ZAGLEBIE I LEGIA

szacunek Jaga pozdro BKS i OLIMPIA

chlopczyku idz sie leczyc i nie napinaj sie frajerze ,a Legia mnie tyle obchodzi co i Ty pajacu ,a tak poza tym ,przeciez ja ich wcale nie chwale, bo nie ma za co ,a z awansem musimy sie jeszcze wstrzymac bo narazie to awansowaly Ruch i Jaga
rossoneri

Postprzez Zagłębiaczek 2007-06-04, 12:56 pm

rossoneri napisał(a):
Robson_2006sc napisał(a):
rossoneri napisał(a):

Pomyślcie...

z nimi mamy zgode to niech nam nie psuja swieta ,a tak poza tym po co nam 20 palantow z karkami, jak u nas zawsze jest spokoj i wcale nam na nich nie zalezy ,jak maja u nas robic zadymy i wyzywac naszych pilkarzy, a dla kibicow i pilkarzy Jagi szacunek

rossoneri ty to jestes pojebany w 100% juz k***a zapomniales jak po meczu z Bytomiem wyzywales naszych pilkarzy chyba w 100 postach? wez sie puknij w czolo i pomysl nad soba bo jestes zwyklym piknikiem !!!!!

LEGIA I ZAGLEBIE ZAGLEBIE I LEGIA

szacunek Jaga pozdro BKS i OLIMPIA

chlopczyku idz sie leczyc i nie napinaj sie frajerze ,a Legia mnie tyle obchodzi co i Ty pajacu ,a tak poza tym ,przeciez ja ich wcale nie chwale, bo nie ma za co ,a z awansem musimy sie jeszcze wstrzymac bo narazie to awansowaly Ruch i Jaga

rossoneri to Ty powinieneś się iść leczyć skoro twierdzisz, że Zagłębie jeszcze nie awansowało...
Zagłębiaczek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna