Przede wszystki mBrawa dla kibiców Jagi....jak nic udowodnili że są lepsi od nas..
nasi kibole to w autobusach, tramwajach nagle umieją śpiewać ale na stadionie juz nie ;/
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
magic79 napisał(a):Serdeczne gratulacje dla wszystkich kibiców Zagłębia Sosnowiec z okazji awansu do Orange Ekstraklasy od kibiców Śląska Wrocław.Po wielu latach wróciliście na swoje miejsce!!
meles napisał(a):nie pierdol farmazonow dobra !!
Piter24DG napisał(a):Po 1 - Gratulacje dla obydwu drużyn za awans ( mam tylko nadzieje ze pzpn nam go nie odbierze )
Po 2 - Gratulacje dla obydwu ekip za doping
Po 3 - czy my z Jagiellonia mamy zgode????? bo mam wrażenie ze kilka osob dzisiaj troszke ponioslo. Mam nadzieje ze to tylko w glowach sie poprzewracało coniektorym po informacji o awansie. A moze pojedzmy tez do Chorzowa, albo Bytomia przybic z nimi piatke bo wkoncu tez awansowali
Piter24DG napisał(a):Z całym szacunkiem dla Jagielloni, ale co niektozi mogli by juz przestac podniecac sie ich dopingiem?? no chyba ze byli po raz pierwszy raz na meczu i przerosl ich doping gosci To ze Jaga pod tym wzgledem jest w czolowce to fakt, ale czy wy nie jezdzicie na wyjazdy i nie wiecie tego ze w takiej grupie latwo jest "zagłuszyc" miejscowych tymbardziej ze byl to mecz o pierwsza lige Wystarczy przypomniec sobie mecze w Chorzowie czy Wrocławiu I daje sobie glowe uciąc ze jesli ten mecz bylby w Białymstoku to wcale gorzej bysmy nie wypadli.
A jezeli komus sie niepodoba to co wyprawia Legia na naszym stadionie to niech idzie ze skargą to osób zajmujących sie zakładaniem nowych zgód. ps alkoholu nie pije
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników