LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: legia w huja wali

Postprzez lukes 2003-09-21, 7:31 pm

ZS napisał(a):
WOJTEK napisał(a):MYŚLĘ,ŻE NIE JESTEŚMY OD USTALANIA ZGODY Z LEGIĄ ANI KIMKOLWIEK.I NIE JEST TO TEMAT NA FORUM.

wojtek nie pierdol farmazonów,właśnie tutaj jest czas i miejsce na poruszenie tej kwestii,tu zaczniemy a skończymy na ludowym,trzeba coś zadecydować i podjąc pewne kroki bp po huja nam sztuczne zgody,jak olewka to po obu stronach...i ***.
A ty wojtek jak chcesz to idx pucuj się legii i olej wszystko,ale to warzne szczególnie dla młodej ekipy.NARA

ZS jak Ty sobie to wyobrazasz? ze forumowicze beda decydowali o zgodach???

uzytkowniku amstat odpowiedz mu jesli masz troche czasu :D
lukes
no spin

legia w huja wali

Postprzez ZS 2003-09-21, 7:33 pm

buehehhehe wojtek za to ty wiesz duzo i masz tyle samo do powiedzenia...ciekawe czy byłes kiedyś z flagami zagłebia na legii i ciekawe czy doświadczyłęs warszawskiej gościnności tak jak doświadcza to pogoń,wielce wątpie więc zamknij dupe lamusie i bujaj na forum legii pucować się i niezapomnij wspomnić jak to pięknie było w piątek na łazieńkowskiej i jak pieknie skandowali ZAGŁĘBIE ZAGŁĘBIE jak to bywało już nie raz ale się zatraciło,ale h*** z tym w końcu takie bukiety jak wojtek mają rezerwe na patencie w kwestii oceniania naszych zgód więc niech tak zostanie...takie kiepy z takim zapałem i zdecydowaniem faktycznie wyjaśnią sprawe hehhehhhehehehhe no tak...a teraz wojtek se napisz bks zagłębie legia na zawsze razem i juz ci pasi...
NARA
ZS

Postprzez bleble 2003-09-21, 7:35 pm

ZS

z calym szacunkiem ale co ty pierdolisz stary jaka sztuczna zgoda ?
wez czlowieku najpierw pomysl pozniej napisz, jak Ty nie przepadasz za Legia to twoja sprawa ale nie uogolniaj

pozdro
bleble

Postprzez WOJTEK 2003-09-21, 7:39 pm

ZS napisał(a):buehehhehe wojtek za to ty wiesz duzo i masz tyle samo do powiedzenia...ciekawe czy byłes kiedyś z flagami zagłebia na legii i ciekawe czy doświadczyłęs warszawskiej gościnności tak jak doświadcza to pogoń,wielce wątpie więc zamknij dupe lamusie i bujaj na forum legii pucować się i niezapomnij wspomnić jak to pięknie było w piątek na łazieńkowskiej i jak pieknie skandowali ZAGŁĘBIE ZAGŁĘBIE jak to bywało już nie raz ale się zatraciło,ale *** z tym w końcu takie bukiety jak wojtek mają rezerwe na patencie w kwestii oceniania naszych zgód więc niech tak zostanie...takie kiepy z takim zapałem i zdecydowaniem faktycznie wyjaśnią sprawe hehhehhhehehehhe no tak...a teraz wojtek se napisz bks zagłębie legia na zawsze razem i juz ci pasi...
NARA
W ZASADZIE NIE POWINIENEM SIĘ ZNIŻAĆ DO TAKIEGO GÓWNA JAK TY ALE TO ZROBIĘ.ZATKAJ PIZDĘ,JEBANA RURO.LAMUSA TO SOBIE W DOMU SZUKAJ,PALANCIE.JAK CI NIE PASUJE ZGODA TO NIE MUSISZ SIĘ LANSOWAC.A JAK MASZ PROBLEM TO ZAWSZE MOZESZ PODEJSĆ DO W. LUB INNYCH I IM POWIEDZIEĆ ,ZE CHCESZ ZERWAĆ ZGODĘ Z LEGIĄ.A JAK MASZ PROBLEM DO MNIE TO ZNAJDĹš MNIE NA STADIONIE.ZAWSZE SIEDZĘ PO LEWEJ STRONIE.ŁATWO MNIE ZNAJDZIESZ.ALE Z DUŻEJ CHMURY MAŁY DESZCZ.
Ostatnio edytowano 2003-09-21, 8:04 pm przez WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Jaco 2003-09-21, 7:58 pm

Wojtek! Nie denerwuj się! Po co? Niech sobie pisze co chce. W Warszawie Zagłebie ma poważanie może nawet większe od Pogoni.
Zapiewajło A..... Rzeczywiście preferuje Pogoń.
Ale inni...
Kto był po meczu Legia-Wisła w "Ĺšródełku", niech opowie, jak było.
Legia zawsze z Zagłębiem!!! :idea: :idea: :idea:
Jaco

Postprzez Krawat 2003-09-21, 8:14 pm

Zgadzam się z Jaco. Nie wiem o co tu chodzi (jakiś schiz). Macie tu link do forum Legii, gdzie ludzie odnoszą się do tej kwestii. O co chodzi? :shock:

http://legialive.pl/forum/viewtopic.php?t=1861

Pozdrawiam.
Krawat

Postprzez _sZaDi_ 2003-09-21, 8:16 pm

he widze ze rozmowa przeszla w inny wymiar.. a wiec powiem tak : bylem w piatek na meczu w warszawie,atmosfera jakiej chyba dawno tam nie bylo,co do ich dopingu hmm jakby to ujac kulturalnie daja troche chlopaki dupy..dosc ze najpierw spiewa sie sledzie a potem my,to jeszcze pogon slysza wszyscy a zaglebie spiewa czesc tylko,...moje zdanie jest takie procz tego ze typ tam od dopingu to lamus ktory nie ma pojecia o prowadzeniu..to ze legia jest w wiekszosci zaslepiona i jedynie nieliczna ich czesc jarzy tak naprawde co to zaglebie itd. tam chodzi ok 10 tysiakow i nie mozemy wymagac zeby polowa (laski,jakies studenciki stare chlopy) spiewaly zaglebie bo sa niekumaci i nie wiedza co jest grane..porownywalnie do nas slyszalne jest haslo olimpia..sory ale smieszy mnie to w jakis sposob..a co do dopingu u nas,tez jest to samo,mlodziez jest zaslepiona legia,naczytala sie o pokazach ultras heh fotki zobaczyla i jest to jakis wzor i dlatego spiewaja glosniej legi itd. hee ja jak prowadzilem doping nie zawsze spiewalem o legi..z koleji o bielsku nic nie wiedza,bo chlopaki z Bks-u jezdza po zadupiach nie robia opraw ale to nie ich wina ze tak cienko stoja w tabeli..a kto byl widzial wypil i przezyl ten wie jaka wartosc ma dana druzyna,ekipa itp..wiec nie kloccie sie tu juz nie ma o czym mowic :]]] pozdrawiam zarowno Bielsko jak i Warszawe..
_sZaDi_

Postprzez Greg1906 2003-09-21, 8:17 pm

Temat stosunków jakie łączą nas z innymi klubami jest jak najbardziej na to forum. Bo w końcu jest to forum kibiców, to my kibice mamy układy z kibicami innych klubów a nie prezesi czy masażyści klubowi. Ale zachowajmy jakieś granice rozsądku. Jak czytam niektóre wasze posty to mi ręce opadają. Pisanie o "sztucznej zgodzie" czy olewaniu jednych przez drugich bo ktoś krzyknął "Pogoń" 10 razy, a "Zagłębie" 3 razy to jakaś paranoja. Jeśli Alchim rzeczywiście nie lubi Zagłębia, no to co? Ma takie prawo. Tylko naiwny myśli, że w takiej masie kibiców na żylecie wszyscy myślą tymi samymi kategoriami. Przeciez jeszcze niedawno Legioniści prali się nawet między sobą. Ludzie, nasza zgoda to nie jest jakaś tam sztama typu Górnik-Petra, gdzie pojawiło się kilku kibiców jednego zespołu i zapytało się "chcecie mieć zgodę" - "no dobra chcemy". Nasz układ to lata przyjaźni jeszcze z czasów przed układem to przyjaźnie nie tylko meczowe ale i pozameczowe, indywidualne kontakty, wspólne wakacje. Gdyby nawet jutro okazało się, że oficjalnej gody już nie ma, to co, myślicie że żyleta by się od nas odwróciła, że pozrywaliby szaliki ze ścian? Nasza przyjaźń nie jest czymś o czym mogło by decydować paru gości "na górze", którym w tym momencie z jakichś powodów coś nie przypasowało. Także zastanówcie się co wypisujecie, nie histeryzujcie i nie róbcie z siebie błaznów. Howk!
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez BartiN_WWA 2003-09-21, 8:18 pm

Jak jzu ktoś mówił na Legii piosenki spiewane są o wszystkich golach pokolei no racja ze Zagłębie moze jest śpiewane po Pogoni ale przed Olimpia i Den Haagiem. Moim zdaniem wszyscy Zagłębiem szanuja i traktuja na równi z Pogonią
BartiN_WWA

Postprzez BartiN_WWA 2003-09-21, 8:19 pm

miało być o wszystkich zgodach a nie wszystkich zgodach sorrka za pomyłke ale to wynikło z szybkości sorrka jeszcze raz
BartiN_WWA

Postprzez Misiek DG 2003-09-21, 8:21 pm

Co to za pacjent ten ZS ???
Nawet nie potrafi się zalogować, tylko jakieś anonimowe posty wali napinacz internetowy.
Kolego nie wiem po c*** w ogóle zrobiłeś z tego taką aferę. Ciekawe jakie masz zamiar podejmować jakieś kroki, aby wyjaśnić stosunki na linii Sosnowiec - Warszawa? Bo dla mnie nie ma tu nic do wyjaśniania. Zgoda z Legią jest i będzie zawsze !!! A jeżeli tobie to nie pasuje, to możesz sobie klub zmienić frajerze.
Jeśli koniecznie chcesz zerwać jakąś zgodę, to zerwij sobie w domu np. ze starym i zrób sobie zajebisty układ z sąsiadem i dozorcą. Będziecie mieli triade, ha ha...

Zagłębie & Legia FOREVER !!!!!
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez W-wa Praga 2003-09-21, 8:28 pm

ty ZS cos cie sie jebie w glowce. pewnie nie jestes kibicem Legii i ZAGLEBIA tylko jakims pierdolonym chujem ktory podpuszcza. stadion LEGII pewnie widziales w telewizji a teraz juz pewnie ukladasz sie do snu bo jutro trzeba isc do przedszkola. czlowieku w dupie byles gowno widziales wiec nie pisz farmazonow.

LEGIA I ZAGLEBIE!!!!!!!
W-wa Praga

Postprzez (L) 2003-09-21, 8:35 pm

zawsze bedziecie w moim sercu Zaglebie jest moja druga miloscia po Legii.
W zyciu sie nie spotkalem zeby nie skandowano Zaglebie u nas na stadionie. Wcale nikt nie faworyzuje Pogoni za ktora za specjalnie nie przepadam. Ale to nie jest temat na net :D

pozdrawiam Was ziomki 3majcie sie i nie dajcuie sie napinaczom.
nasza zgoda jest mocna i niech tak zostanie :D

Legia i Zaglebie na zawsze razem.
(L)

Postprzez Pesto 2003-09-21, 9:33 pm

lukes napisał(a):ZS jak Ty sobie to wyobrazasz? ze forumowicze beda decydowali o zgodach???

uzytkowniku amstat odpowiedz mu jesli masz troche czasu :D

co on ma mówić ? "kórwa h ój zamknij pizde do hója jebany niekómaty bócó kórwa"? bo mniej więcej tak wyglądają jego wypowiedzi ...

a w temacie - kto był w Zabrzu na PP , ten wie , czy Legia olewa Zagłębie. Dawno nie słyszałem podobnej bzdury.
Pesto
kumaty

Postprzez fabian 2003-09-21, 9:44 pm

_sZaDi_ napisał(a):jakies studenciki
Szadi a wez sie odczep :D :D
Btw. z moich obserwacji z krytej i z pubow po meczu, to nie ma na co narzekac :D Zawsze chodze na mecze w szaliku Zaglebia i wywoluje to same pozytywne reakcje, choc musze przyznac, ze starsi kbice czasami wola Pogon. Kilka razy slyszalem takie uwagi, niby po cichu, ale zebym slyszal: "dla mnie liczy sie tylko legia i pogon", Ale w zadnym wypadku to nie regula. A wiekszosc mlodych (tych normalnych kibicow) nawet woli Zaglebie.
fabian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna