przez eric 2007-05-29, 7:13 pm
Jeżeli chodzi o licencję to proszę się tym nie martwić, jeżeli Zagłębie awansuje na pewno nie grozi nam nie przyznanie licencji!! To pewniak z dobrych źródeł. Ale teraz wszyscy składają odwołania-myślę jednak, iż nie można się tego obawiać - PZPN nie pozwoli na aż takie zbłaźnienie się w środowisku UEFA i antykorupcyjnym. Co do meczu, pamiętam jak Wałdoch na MŚ był wkręcany w murawę przez zwinnych i szybkich Portugalczyków, po tym meczy powiedziałem, że już nigdy więcej Wałdocha w reprezentacji, na szczęcie sam zrezygnował,
owszem świetnie się ustawia i asekuruje, ale rok nie grał więc nie traktujmy go jak muru nie do przejścia. Dwa: to co Prymula pokazał w ostatnim meczu to jest klasa. Dawno nie widziałem na żywo zawodnika tak dynamicznego, odważnego, i przebojowego. Trzy: Jeżeli Berensztajn będzie gotowy do gry-jest najlepszym rozgrywającym w II lidze, a napewno jednym z najlepszych biegających po Polskich boiskach. Nasza słaba strona to obrona, dlatego uważam, że Moskal powinien zaryzykować i postawić taki wariant:
Peskovic
Paczkowski Hosic Marek(Kościukiewicz) Kłoda
Piątkowski Lachowski Berensztajn Skrzypek
Prymula Folc
Mam nadzieję i liczę na to, że w końcu staną na wysokości zadania i wygrają. Następnie wygrają w Ostrowcu i nie pozostawią złudzeń kto był drugą siła na zapleczu OE. Już nie mogę doczekać się niedzieli, ale też czytać niektórych wypowiedzi a'la będzie kapa. Będzie dobrze, bardzo dobrze i w końcu obejrzymy Nasze Zagłeębie w szeregach ekstraklasy:) Pzdr