Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
mensej232 napisał(a):Fajnie chłopaki że u was jest pełna mobilizacja z reszt au nas również :) doczekac sie niedzieli nie moge jak narazie SOSNOWIEC był moim najlepszym wyjazdem i mam nadzieje że to sie zmieni juz w niedziele :) pozdrawiam wszystkich kibiców ZAGŁĘBIA do zobaczenia juz 03.06.07 DLA TAKICH CHWIL WARTO ŻYĆ :)
kosacki napisał(a):mensej232 napisał(a):Fajnie chłopaki że u was jest pełna mobilizacja z reszt au nas również :) doczekac sie niedzieli nie moge jak narazie SOSNOWIEC był moim najlepszym wyjazdem i mam nadzieje że to sie zmieni juz w niedziele :) pozdrawiam wszystkich kibiców ZAGŁĘBIA do zobaczenia juz 03.06.07 DLA TAKICH CHWIL WARTO ŻYĆ :)
buhahaha jak Sosnowiec był to jak ma sie zmienic skoro znów jedziesz do Sosnowca ?
synku niezapomnij wlaczyc radia białystok
kosacki napisał(a):mensej232 napisał(a):Fajnie chłopaki że u was jest pełna mobilizacja z reszt au nas również :) doczekac sie niedzieli nie moge jak narazie SOSNOWIEC był moim najlepszym wyjazdem i mam nadzieje że to sie zmieni juz w niedziele :) pozdrawiam wszystkich kibiców ZAGŁĘBIA do zobaczenia juz 03.06.07 DLA TAKICH CHWIL WARTO ŻYĆ :)
buhahaha jak Sosnowiec był to jak ma sie zmienic skoro znów jedziesz do Sosnowca ?
velsatis napisał(a):Witam, ilu najwiecej kibicow gosci przyjechalo do Zaglebia w ostatnich latach?
Pozdrawiam
zolto czerwony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników