03.06.2007 godz 17 BITWA O AWANS Zagłębie S.- Jagiellonia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez eric 2007-05-28, 4:06 pm

Z jednym się zgodzę-Płatek i Wałdoch to duże wzmocnienia dla Jagi, ale to nie znaczy, że są nie do pokonania. Myślę, że dobrze iż jeszcze tydzień do meczu, dzięki temu Zagłebie będzie miało czas na regenarcję po ciężkich ostatnich tygodniach i wyczerpujących meczach. Pamiętajmy też, że mamy dużo kontuzji. Liczę na Moskala, chociaż trenuje krótko, wierzę że wprowadzi Zagłebie do OE. Musi...:)
eric

Postprzez laki 2007-05-28, 4:30 pm

Pierwsza piątka w drugiej lidze to zespoły o porównywalnych umiejętnościach , tu każdy
może zarówno wygrać jak i przegrać .
Wszystko zależy od taktyki i psychiki a jedno i drugie to trener i psycholog .
Taki Wałdoch nie wiele wnosi do zespołu może nawet go osłabia , ale w wymiarze psychiki
to znakomite posunięcie.
Mam tylko jedno pytanie kto naszych może w sęsie psychicznym odpowiednio zmotywować .
Właścicieli klubu nie ma na meczach totalna olewka niczym Ptak, dyrektor nie siedzi dzięki kałcji, obecny i ostatni nasz trener to pod względem autoreytetu i doświadczenia
całkowici amatorzy.
I jak ten zespół w tej sytuacji ma grać na zasadzie srania krwią na murawie, skoro kasa i tak będzie.
A gra dla kibiców to propagandowy mit , gdyby było inaczej to nasz klub nie kupował by meczy a i bywało że sprzedawał.
laki

Postprzez szalik 2007-05-28, 4:43 pm

Bardzo chciałbym awansu ale widząc grę w WKS'em to wątpię w ten rzekomy awans do OE.
Grają słabo głupio tracą punkty taki Śląsk powinien nie sprawiać kłopotu powinien być tylko przystankiem do OE a tymczasem urywa nam punkty potrzebne do awansu. Pomyślcie sami gdzie im będzie lepiej niż w ll lidze?? Jak grają tak ze ślaskiem to co będzie z Jagą...wątpie ze sie az tak zmobilizuja.
Gdyby nawet był awans to połowę składu trzeba będzie wy....ć.
szalik

Postprzez Minion 2007-05-28, 5:08 pm

Dramatyzujecie jakbyśmy ze Śląskiem 0:3 przegrali. Brakło trochę szcześcia, zawiedli Piątkowski,Kościukiewicz,Lachowski ale to chyba nikogo nie dziwi, bo są słabi poprostu. Mogliśmy mecz wygrać 3:1 przy odrobinie szczęścia i własciwym sędziowaniu. Teraz pora na Jagę. Zespół nasz gra spokojniejszą piłkę, rozgrywa po ziemi, Skrzypek, Prymula pięknie potrafią zaatakować, szanse mamy spore na 3 punkty. Mnie martwi raczej fakt że kibice Jagi nie przyjadą pomruczeć tylko dadzą popis prawdziwego kibicowania a u nas po 15 min stadion zamilknie i tak będzie milczał do bramki albo bójki na boisku. Młyn cos tam poszepta do siebie,kryta powyzywa naszych piłkarzy, pikniki połupią słonia i pokrzyczą "siadać,siadać", Jaga pospiewa jesteśmy u siebie i bedzie jak zwykle. Pomijam ze połowa przyjdzie w czarnych koszulkach chocby upał był 50 stopni. TO jest nasza zagłębiowska rzeczywistość którą powinniśmy się martwić. Bo o awans to ja się NIE martwię. Wejdziemy.
Minion

Postprzez Ariel 2007-05-28, 5:10 pm

Panowie! trochÄ™ wiary :) Nie mozecie przesadzac od razu kto wygra:) Wygra lepszy - ten ktory zasluguje na OE! Ale ja stawiam na remis:) pozdro
Ariel

Postprzez Osman 2007-05-28, 5:35 pm

kurna nie chce znow wychodzić smutny ze stadionu...;[

najważniejszy mecz, chyba ostatnich lat i z drużyną chyba obecnie najlepszą w drugiej lidze i ta nasza gra ;/
ehhh... jakoś ciężko o optymizm
Osman
Żółta kartka

Postprzez Ariel 2007-05-28, 5:51 pm

Wszystko okaże sie w Niedziele :)
Ariel

Postprzez mario999 2007-05-28, 6:26 pm

ja mysle ze zagraja naljepszy mecz sezonu i wygraja 2-0 a potem bedzie feta w calym sosnowcu bedziemy sie bawic do rana. bo kiedys wreszcie musza zagrac dobry mecz a teraz jest najlepszy moment i zrobia to dla nas.
mario999

co ty pierdolisz gościu jaki LACHOWSKI facet się stara jak !

Postprzez SOSNOWICZANIN032 2007-05-28, 6:36 pm

Minion napisał(a):Dramatyzujecie jakbyśmy ze Śląskiem 0:3 przegrali. Brakło trochę szcześcia, zawiedli Piątkowski,Kościukiewicz,Lachowski ale to chyba nikogo nie dziwi, bo są słabi poprostu. Mogliśmy mecz wygrać 3:1 przy odrobinie szczęścia i własciwym sędziowaniu. Teraz pora na Jagę. Zespół nasz gra spokojniejszą piłkę, rozgrywa po ziemi, Skrzypek, Prymula pięknie potrafią zaatakować, szanse mamy spore na 3 punkty. Mnie martwi raczej fakt że kibice Jagi nie przyjadą pomruczeć tylko dadzą popis prawdziwego kibicowania a u nas po 15 min stadion zamilknie i tak będzie milczał do bramki albo bójki na boisku. Młyn cos tam poszepta do siebie,kryta powyzywa naszych piłkarzy, pikniki połupią słonia i pokrzyczą "siadać,siadać", Jaga pospiewa jesteśmy u siebie i bedzie jak zwykle. Pomijam ze połowa przyjdzie w czarnych koszulkach chocby upał był 50 stopni. TO jest nasza zagłębiowska rzeczywistość którą powinniśmy się martwić. Bo o awans to ja się NIE martwię. Wejdziemy.
SOSNOWICZANIN032

Postprzez Minion 2007-05-28, 6:48 pm

Błysnąłeś Sosnowiczanin032 . Ja Lachowskiego bardzo szanuje, za jego miłość do Zagłębia, za chęci, za podejscie do kibiców. Ja słowa złego na chłopa nie powiem, czy brał udział w korupcji czy nie, czy gra słabo czy dobrze. Ale ocena jego możliwości w tym sezonie i osiągnięć musi być w miarę obiektywna i nie będę udawał że jest z niego Maradona tylko dlatego że go lubię. Jest powolny i bez kondycji, ma masę i czasem udaje mu się gdzies dopchac ale skutecznosc i refleks juz nie ta co w 3 lidze. I tyle.
Minion

Postprzez oli38 2007-05-28, 7:04 pm

O ktorej jest meczyk??Bo dziś w Przeglądzie Sportowym pisze jest że o 14.40...z góry dzięki za odp
oli38

Postprzez adas 2007-05-28, 7:07 pm

oli38 napisał(a):O ktorej jest meczyk??Bo dziś w Przeglądzie Sportowym pisze jest że o 14.40...z góry dzięki za odp
Kurde. Już 100 razy na forum padła odpowiedź na to pytanie. Następne karane ostrzeżeniem będzie. Mecz o 17.00
adas

Postprzez psv 2007-05-28, 7:37 pm

A Ja wierzę w sześć punktów i dziwię się tym którzy nazywają się kibicami a pierdolą że nasze ZAGłęBIE przegra!!!
psv

Postprzez Misaki 2007-05-28, 7:43 pm

Kiedyś mowiłem na forum onetu,
:)
Nie możliwym jest po prostu grac bdb przez całą rundę!

To oni grali dobrze nie mam pytań :)
Misaki

Postprzez fan78 2007-05-28, 7:55 pm

Wstawiajcie sobie wszyscy to jako awatar.Niech kazdy nowy ktory wchodzi na forum widzi to od razu,dzieki temu unikniemy pytan:mecz w sobote czy niedziele?o ktorej jest mecz?mam zalozyc biala koszulke,czy rozowa? :053:
Rozpropagujmy to spotkanie!
http://howard.boo.pl/grafika/avatar_zag.gif
fan78

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack