przez MrCricket 2007-05-26, 7:19 pm
O pierwszej połowie możan powiedzieć, że się odbyła- była żenująco słaba. Wynik z przebiegu gry zasłużony- my prowadziliśmy grę, ale Śląsk miał więcej groźnych sytuacji. Kapitalny mecz Prymuli, ileż on się starał i był bardzo groźny bo obrońcy Śląska nie byli w stanei go dogonić. Berensztajn w drugiej części sezonu gra coraz gorzej, dzisiaj był tragiczny- wykonanie jego rzutów wolnych - bez komentarza. To samo tyczy się gry Mierzjewskiego- jeśli ja decydowałbym o tym , to ten człowiek już nie założyłby koszulki Zagłębia Sosnowiec. Folc niewidoczny, on nie jest w stanei sobie stworzyć sam żadnej sytuacji bramkowej. Skrzypkowi wyszedł strzał życia lewą nogą, aż się przewrócił z wrażenia :D. Póki co gramy dalej, trzeba postawić kropkę nad "i", choć zadanie przed nami niełatwe, choć nieco Polonia Warszawa zaskoczyła mnie pozytywnie :D
P.S. Panie Tadeuszu z całym szacunkiem, ale niech pan sobie daruje te komentarze pdo adresem trenera, skoro meczu pan nie widział. Kilku zawodników jest niestety bardzo przereklamowanych, ale mam nadzieję że to ich jedne z ostatnich występów w koszulkach Zagłębia.