Polonia Bytom - Zagłębie Sosnowiec 23.05.07

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez klara 2007-05-24, 11:44 am

A ja mysle ze Polonia przegra w ostrowcu, zaglebie i jagielonia wygraja swoje mecze, a potem zagramy na remis ktory wykoleguje polonie bytom, takie sa fakty....
klara

Postprzez bartekcz92 2007-05-24, 2:46 pm

A ja mysle ,ze czas zamknąc temat i myslec tylko i wyłącznie o następnym meczu.
Zapraszac znajomych by stadion pękał w szwach!!
bartekcz92

Postprzez zaglebie76 2007-05-24, 6:24 pm

Ogólnie meczyk znacznie lepszy w naszym wykonaniu - niż z Ruchem i Polonią W. Zabrakło parę razy szczęścia.Chyba najbardziej po sytuacji Lachy - większość z nas już ryczała ze szczęścia widząc piłkę w bramce ,a tu taki zonk.

Te 4 kiksy podczas tej nieszczęsnej akcji - "mistrzostwo" świata .Widać wyraźnie ,z jakim zaangażowaniem Poloniści atakowali nasze "gwiazdy" - na naszej własnej połowie.

Obejrzałem tą akcję parę razy ,bo wydawało mi się to niemożliwe jak widziałem na żywo.
Niestety - możliwe.
Żenada.PL

Rekordy odwiedzin na Tubie gwarantowane.

Zamknąć to w cholerę i zapomnieć.
Teraz czas na Śląsk Wrocław ,na tym się trzeba skoncentrować.
zaglebie76

Postprzez Osman 2007-05-24, 6:39 pm

no to po co jeszcze ten temat podbijasz, tak nie zapomnimy ;P
Osman
Żółta kartka

Postprzez yoko ono 2007-05-24, 6:49 pm

a ja myślę że z taką grą jak tej wiosny to bedziemy (jezeli awansujemy) outsiderem OE... wiosną 2007 roku Zagłebie nie zagrało żadnego dobregczu tj. żadnego na miarę ekstraklasy...... żenada.... z drugiej strony pamietam nie tak dawno wygraliśmy np. z taka Koroną..... a oni teraz nieżle sobie radzą w OE...
jak każy prawdziwy kibic - wierzę głęboko w awans...

co do meczu z Polonią wydaje mi się że zabrakło walki i ambicji..... przy tym dopingu hanysów że to niby 21 lat czekają .... zawodnicy Poloni grali z zaangażowaniem...

a jeszcze comennt co do postawy naszej (kibiców) na koniec meczu.... co to było? albo k***a wchodzimy na murawę albo nie i wszystko.... a to co tam było zainicjowane - wstyd- pokazanie naszego niezadowolenia.... ??? wstyd wstyd wstyd... rzucanie plastikowymi butelkami z moczem w ochronę heheheh - teletubisie ..... myślcie k***a ludzie
yoko ono

Postprzez stefeq 2007-05-24, 7:58 pm

klara napisał(a):A ja mysle ze Polonia przegra w ostrowcu, zaglebie i jagielonia wygraja swoje mecze, a potem zagramy na remis ktory wykoleguje polonie bytom, takie sa fakty....

A ja myślę,że myślenie nie jest twoją mocną stroną...
stefeq

Postprzez Zagłębiaczek 2007-05-24, 8:15 pm

stefeq napisał(a):
klara napisał(a):A ja mysle ze Polonia przegra w ostrowcu, zaglebie i jagielonia wygraja swoje mecze, a potem zagramy na remis ktory wykoleguje polonie bytom, takie sa fakty....

stefeq - chyba masz forum o swoim klubie, prawda?
Zagłębiaczek

Postprzez Vini_PB 2007-05-24, 10:27 pm

Zagłębiaczek napisał(a):
stefeq napisał(a):

stefeq - chyba masz forum o swoim klubie, prawda?

No pewnie ze MA :D Tak samo jak ja .. ale tu jest wieksza beka :D
Vini_PB

Postprzez jurek1988mdc 2007-05-24, 10:36 pm

najlepsza byla i tak pioseneczka :

jak cie zechce to cie kupie ty hanysie z h.u.j.e.m w dupie , jak cie zechce to cie mam ,na dzien dobry w dupe pcham ;]

jak to w pociagu pierwszy raz uslyszalem to myslalem ze sie przekrece ze smiechu ;)
jurek1988mdc

Postprzez NN 2007-05-24, 11:09 pm

jurek1988mdc napisał(a):najlepsza byla i tak pioseneczka :

jak cie zechce to cie kupie ty hanysie z h.u.j.e.m w dupie , jak cie zechce to cie mam ,na dzien dobry w dupe pcham ;]

jak to w pociagu pierwszy raz uslyszalem to myslalem ze sie przekrece ze smiechu ;)

Zajeisty text hahaha.... szkoda że nie poszło na eurowizję

Cóż jeżeli zniżamy poziom do zera to lepsze było:

coś takiego " patrzcie za siebie tam L...a w dupe Was j.....e"

Pozdro
NN

Postprzez Minion 2007-05-25, 9:05 am

No to w kolejności losowej :)
Ader: chłopakowi dajcie spokój, jest odwazny i nie boi się krytyki, prowadzi doping jak umie, jesli ktoś chce go zastąpić z krytykantów to proszę.

Peskovic: najlepszy bramkarz Zagłębia od czasów Bębna seniora

Zmiany dokonane przez trenera: eksperymentalne można powiedzieć :(

Lachowski: kocham Cię chłopie za Twoją miłość do Zagłębia i przeszłe zasługi, rozumiem że po kontuzji już nie gra się jak dawniej, ale słabo to na boisku aktualnie wygląda.

Piątkowski: oj, ty po obronie drugim powodem porażki w tym meczu. Piątek to zawodnik który umie mocno kopnąć... i to tyle :( Trenerze, Piątek do tyłu!

Obrona: no bez Peskovica byłoby minimum 1 bramka więcej. Słabo ... ale nie tragicznie, jeden pech przesądził. Wielka szkoda.

Berek: mądra ,poukładana gra ale brakuje siły strzału i to widać. Ale naprawdę fajnie że go mamy.

Skrzypek: ten zawodnik = Zagłębie ,dobry mecz, szkoda że zszedł.

Prymula: jego brak na boisku jest widoczny, duet z Folcem byłby tam wskazany. Trudno.

Mecz walki, żadna z drużyn nie ustępowała, podobał mi się. Wynik niekorzystny ale nie róbmy dramatu. Czasem się udaje a czasem nie. Taka gra przez CAŁY sezon a mielibyśmy więcej punktów niż Ruch. Jest dobrze, zespół gotowy do walki, zmotywowany, WIERZĘ!

Kibice Polonii: dużo bluzg, ale ogólnie głośno jak na liczbę. Gdyby nie fakt że was nie lubię powiedziałbym że doping dobry momentami bardzo, ale NIE POWIEM. Oficjalnie to :zrobiliście beznadziejną oprawę i ledwo was było słychać ;)))

Uff, ale się rozpisałem ;) POZDRO ALL!
Minion

Postprzez Przemek26 2007-05-25, 9:09 am

Minion napisał(a):No to w kolejności losowej :)
Ader: jest odwazny i nie boi się krytyki,

Z jednym się nie zgodzę. Ader nie lubi krytyki, a dokładniej nie przyjmuje jej i się obraża na 100 meczy 2 bądź 3 mu nie wyszły i nie potrafi sie do tego przyznać.
Pod resztą podpisuję sie pod tym obiema rękoma.
Przemek26

Postprzez PaprykarZ19 2007-05-25, 12:48 pm

Przemek26 napisał(a):
Minion napisał(a):No to w kolejności losowej :)
Ader: jest odwazny i nie boi się krytyki,

Z jednym się nie zgodzę. Ader nie lubi krytyki, a dokładniej nie przyjmuje jej i się obraża na 100 meczy 2 bądź 3 mu nie wyszły i nie potrafi sie do tego przyznać.
Pod resztą podpisuję sie pod tym obiema rękoma.

I bardzo niedobrze, że nie potrafi się przyznać do błędu,albo do tego, że mu mecz nie wyszedł... Przez to nie może stawać się coraz lepszym, bo trzeba być samokrytycznym i wymagającym wobec siebie, aby ciągle mieć motywację i chęci do poprawy by było jeszcze lepiej... Jeszcze gdyby zasięgnął porad u starszych kolegów, którzy znają się na rzeczy to na prawdę mógłby stać się prawdziwym liderem kibiców!

A co do meczu to może lepiej by było, żeby Pesković nie trafił w piłkę przy tym wślizgu, albo Podstawek wyszedł sam na sam z nim i strzelił gola wcześniej, bo byłoby więcej czasu na odrobienie strat, jeszcze jak były siły, a nie w końcówce, gdy nasi już ledwo się porusali po boisku...
PaprykarZ19

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna