Mimo, że nie lubię Bytomia jak chyba wszyscy kibice Zagłębia, to niestety zgodzić się nie mogę ze stwierdzeniem "marni kibice". Fakt zbyt wiele bluzg z obu stron
Dzieki za te zdanie. Co do bluzg, faktycznie bylo ich za duzo, ale obiektywnie musisz przyznac, ze to Wy zaczeliscie bluzgac, jeszcze sporo minut przed pierwszym gwizdkiem sedziego. Mecz sie zaczynal ok. 18.05, a jak wchodzilem na stadion o 17.20-30, to juz mozna bylo uslyszec "jebac Polonie".
Mecz wyrownany, duzo sytuacji z obydwu stron, ale chyba to jednak Polonia miala wiecej z gry. My mielismy slupek w 1. polowie, Wy mieliscie w drugiej polowie. To fakt, oddaliscie chyba wiecej strzalow na bramke, a my za to utrzymywalismy sie duzo dluzej przy pilce, bo ponoc wychodzilo 58-42% [
przynajmniej tak slyszalem]. Wydaje mi sie, ze mecz mogl sie podobac, trzymal w napieciu przez 90 minut, a nawet jeszcze przez doliczone 3 minuty. Co do sedziego to wypowiadal sie raczej nie bede, kazdy wie, ze kibicuje Polonii W-wa i gwizdal tak, zebyscie nie przegrali. No nie udalo sie Wam. I dobrze :D
Czy Wy naprawde sadzicie, ze nie dostaniecie kary za korupcje ? Mozliwe, ze beda to tylko minusowe punkty + kara finansowa, ale tych punktow zapewne bedzie minimum 5-6, a z takim debetem ciezko bedzie sie Wam utrzymac, przy ewentualnym awansie do OE.
To tyle ode mnie. Ruch awansowal, Wy pewnie tez awansujecie [
ale trzeba czekac na WD PZPN, mam nadzieje, ze My takze awansujemy :)
STOP KORUPCJI i UKLADOM !!