Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
bartekcz92 napisał(a):Dotąd myslalem ,ze to ja jestem najwiekszym pesymistą.
Do awansu wystarczajÄ… nam 4pkt ,wiec trzeba wierzyc!
buli11 napisał(a):Powiem ze abysmy zapewnili sobie awans w sobote musimy wygrac a jednoczesnie polonia bytom nie moze zdobyc 3 punktow z kszo na wyjezdzie.Niestety oni graja dopiero o 19.00 takze ewntualnej fety nie bedzie na stadionie.
buli11 napisał(a):Powiem ze abysmy zapewnili sobie awans w sobote musimy wygrac a jednoczesnie polonia bytom nie moze zdobyc 3 punktow z kszo na wyjezdzie.Niestety oni graja dopiero o 19.00 takze ewntualnej fety nie bedzie na stadionie.
Głos Rozsądku napisał(a):bartekcz92 napisał(a):Dotąd myslalem ,ze to ja jestem najwiekszym pesymistą.
Do awansu wystarczajÄ… nam 4pkt ,wiec trzeba wierzyc!
4 punkty mogą nie wystarczyć do awansu, bo możliwy jest taki układ:
1/2. Ruch >=62
1/2. Jaga >=62
3. Polonia B 61
4. Polonia W 61
5. Zagłębie 61
Na chwilę obecną trzeba zdobyć przynajmniej 5 punktów, chyba, że w sobotę Polonia W nie wygra, a Polonia B przegra.buli11 napisał(a):Powiem ze abysmy zapewnili sobie awans w sobote musimy wygrac a jednoczesnie polonia bytom nie moze zdobyc 3 punktow z kszo na wyjezdzie.Niestety oni graja dopiero o 19.00 takze ewntualnej fety nie bedzie na stadionie.
Nawet jeśli Zagłębie wygra ze Śląskiem, a Polonia Bytom nie zdobędzie nawet jednego punktu z KSZO, to i tak Zagłębie nie będzie jeszcze pewne awansu.
Zagłębiaczek napisał(a):Trzeba powtórzyć liczbę frekwencji w meczu z Śląskiem z przed kilku lat. Przypominam było wtedy 10 tysięcy kibiców.Trzeba to wygrać, innego scenariuszu nie widzę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników