Zagłębie - Odra

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez gothblack 2007-05-20, 9:06 pm

AjriSSS napisał(a):
novack napisał(a):A jednak miałem rację , Gąsioński jest debilem!!!

debilem to jesteś ty i twoi starzy (swoją drogą miłe chłopaki ;)

Według mnie Gąsiński zachował sie dobrze z kilku powodów

- chciał się pokazać że jest oddany Zagłębiu
- wie że w następnych meczach i tak między słupki wraca Boris więc kara jest tylko na papierku.
- potrzebna była taka reakcja bo sędzia tak średni panował nad sytuacją
- w każdej drużynie powinien być kolo który umie pierdalnąć kiedy trzeba (z całym szacunkiem Berek nie był w stanie mierzyć się z tym kolesiem choć skakał do niego jak kogucik) - Vinnie Jones czy Oliwa w hokeju
- odnośnie debilizmu - czy uważasz za człowieka mało inteligentnego Macieja Szczęsnego który w podobnej sytuacji zapieprzał za kolesiem przez całe boisko? Kolo ma taki poziom że ty i twoi starzy możecie mu co najwyżej ogródek plewić

Mecz zajebisty.
Brawo chłopaki

Nie rozumiem wyjścia Odry i Polonii na Patelnie. Chyba chcieli nakręcić kolejną reklame Sprite. Jestem ciekawy co się stało z tym świrem co zamiast na dół zwiał na Warszawską

Kolo ile ty masz lat???? 12??? co Ty piszesz czy pierwszy raz byłeś na meczu bo uzbierałeś 6 zeta.....jak możesz pisać takie bzdury chyba,że nawąchałeś sie kleju....,akurat znam starego novacka i obrażanie go to poniżej krytyki ......., .facio co ty wiesz ....,gdybysmy tego meczu nie wygrali to co wtedy?????? też bys chwalił Gąskę??? i co podniecasz sie akcja na patelni!!!! jak takis ciekaw to powiem Ci koleś z odry dostał w pierdol i stracił buta i plecak i co zadowolony jesteś!!!!!
Niestety faktycznie to forum robi sie nie poważne.......,na marginesie wszyscy podniecacie się wyczynem Gąsińskiego bo wygraliśmy,a jak by było inaczej to co wtedy....nie musicie odpowiadać sami sobie odpowiedzcie................
gothblack

Postprzez AjriSSS 2007-05-20, 9:18 pm

gothblack napisał(a):
AjriSSS napisał(a):
novack napisał(a):A jednak miałem rację , Gąsioński jest debilem!!!

debilem to jesteś ty i twoi starzy (swoją drogą miłe chłopaki ;)

Według mnie Gąsiński zachował sie dobrze z kilku powodów

- chciał się pokazać że jest oddany Zagłębiu
- wie że w następnych meczach i tak między słupki wraca Boris więc kara jest tylko na papierku.
- potrzebna była taka reakcja bo sędzia tak średni panował nad sytuacją
- w każdej drużynie powinien być kolo który umie pierdalnąć kiedy trzeba (z całym szacunkiem Berek nie był w stanie mierzyć się z tym kolesiem choć skakał do niego jak kogucik) - Vinnie Jones czy Oliwa w hokeju
- odnośnie debilizmu - czy uważasz za człowieka mało inteligentnego Macieja Szczęsnego który w podobnej sytuacji zapieprzał za kolesiem przez całe boisko? Kolo ma taki poziom że ty i twoi starzy możecie mu co najwyżej ogródek plewić

Mecz zajebisty.
Brawo chłopaki

Nie rozumiem wyjścia Odry i Polonii na Patelnie. Chyba chcieli nakręcić kolejną reklame Sprite. Jestem ciekawy co się stało z tym świrem co zamiast na dół zwiał na Warszawską

Kolo ile ty masz lat???? 12??? co Ty piszesz czy pierwszy raz byłeś na meczu bo uzbierałeś 6 zeta.....jak możesz pisać takie bzdury chyba,że nawąchałeś sie kleju....,akurat znam starego novacka i obrażanie go to poniżej krytyki ......., .facio co ty wiesz ....,gdybysmy tego meczu nie wygrali to co wtedy?????? też bys chwalił Gąskę??? i co podniecasz sie akcja na patelni!!!! jak takis ciekaw to powiem Ci koleś z odry dostał w pierdol i stracił buta i plecak i co zadowolony jesteś!!!!!
Niestety faktycznie to forum robi sie nie poważne.......,na marginesie wszyscy podniecacie się wyczynem Gąsińskiego bo wygraliśmy,a jak by było inaczej to co wtedy....nie musicie odpowiadać sami sobie odpowiedzcie................

Sami z tym nowaczkiem klej wąchacie
jakim prawem ten kolo wygłasza osądy : Gąsiński to debil
troche szacunku dla kogoś który to zrobił dla kibiców. To że go nerwy poniosły to cóż - tam gdzie są duże emocje czasem nerwy puszczają - ale to świadczy o emocjonalnym podejściu do gry. O tym co wy mega kibice żądacie od graczy a jak cos nie idzie to są wyzwiska, protesty przeciwko protestom i obrażanie się. Przestudiujcie sobie jeszcze raz tekst Na dobre i na złe...

A to ze ty znasz starego nowacka czy młodego lub średniego to mnie g.. obchodzi. Forum jest do wyrażania opinii. Jeżeli jego słowa są w pewnym znaczeniu kontrowersyjne mam prawo na nie tak odpowiedzieć jeżeli mnie dotknęły i się z nimi nie zgadzam.

Daj mi jakiś adres swój - zrobimy zbiórkę i kupimy Ci słownik ortograficzny. Albo bon na korepetycje.
Ostatnio edytowano 2007-05-20, 9:27 pm przez AjriSSS, łącznie edytowano 1 raz
AjriSSS

Postprzez mictatencuhtli 2007-05-20, 9:26 pm

Zibi83 napisał(a):Chodzi Wam film z meczu? Bo mnie nie...

i mnie tez, niestety cos niebardzo.. tylko sama plansza z wynikiem i strzelcami bramek..
mictatencuhtli

Postprzez AjriSSS 2007-05-20, 9:28 pm

mictatencuhtli napisał(a):
Zibi83 napisał(a):Chodzi Wam film z meczu? Bo mnie nie...

i mnie tez, niestety cos niebardzo.. tylko sama plansza z wynikiem i strzelcami bramek..

Ja musiałem wgrać nowe kodeki. Teraz jest git
AjriSSS

Postprzez mario999 2007-05-20, 9:29 pm

rossoneri napisał(a):
Łuki19 napisał(a):
rossoneri napisał(a):BRAWO !!!! dzisiaj i pilkarze i kibice na wysokim poziomie ,nie wiem czy glupota Gasinskiego nam pomogla ,ale po jego zejsciu wszystko bylo super i gra i doping, ale nie robcie z niego bohatera bo zachowal sie jak frajer po zoltej kartce jaka dostal niepotrzebnie dyskutowal ale naprawde nie piszcie wiecej ze oni nie chca awansowac bo to jest glupota z Waszej strony jeszcze raz BRAWO!!! i dyisiaj naprawde bzlo jak w piosence hej sialala Yaglebie 3 pkt ma w Sosnowcu wspaniala gra i tak tryzmac

Gadasz głupoty on nie dostał pierw żołtej tylko odrazu czerwoną

niestety glupoty to Ty piszesz sedzia najpierw pokazal mu zolta a za dyskusje i glupie gesty dostal czerwona i tyle
mario999

Postprzez mario999 2007-05-20, 9:30 pm

dostal odrazu czewrwona. bylers na m,eczu ze takie glupoty piszesz?
mario999

Postprzez mayday77 2007-05-20, 9:39 pm

mario999 napisał(a):
rossoneri napisał(a):
Łuki19 napisał(a):
rossoneri napisał(a):BRAWO !!!! dzisiaj i pilkarze i kibice na wysokim poziomie ,nie wiem czy glupota Gasinskiego nam pomogla ,ale po jego zejsciu wszystko bylo super i gra i doping, ale nie robcie z niego bohatera bo zachowal sie jak frajer po zoltej kartce jaka dostal niepotrzebnie dyskutowal ale naprawde nie piszcie wiecej ze oni nie chca awansowac bo to jest glupota z Waszej strony jeszcze raz BRAWO!!! i dyisiaj naprawde bzlo jak w piosence hej sialala Yaglebie 3 pkt ma w Sosnowcu wspaniala gra i tak tryzmac

Gadasz głupoty on nie dostał pierw żołtej tylko odrazu czerwoną

niestety glupoty to Ty piszesz sedzia najpierw pokazal mu zolta a za dyskusje i glupie gesty dostal czerwona i tyle

Widzę że niektórzy nie znają przepisów.Jak można po 1 żółtej dostać czerwoną.Żółtą to dostał któryś z naszych piłkarzy za protesty,a nie sam Gąsiński.
Dla nie znających przepisów-2 żółte kartki=czerwona,chyba że się sędzia nazywa Graham Poll(po 3 żółtku dał czerwień).
mayday77

Postprzez Przemek26 2007-05-20, 9:39 pm

mario999 napisał(a):dostal odrazu czewrwona. bylers na m,eczu ze takie glupoty piszesz?

Żółtą kartką machnął albo do Kostka albo do Dżenana, a czerwień dał Szymonowi. Cała ta trója + sędzia byli na polu karnym Zagłębia.
Przemek26

Postprzez rossoneri 2007-05-21, 10:09 am

Przemek26 napisał(a):
mario999 napisał(a):dostal odrazu czewrwona. bylers na m,eczu ze takie glupoty piszesz?

Żółtą kartką machnął albo do Kostka albo do Dżenana, a czerwień dał Szymonowi. Cała ta trója + sędzia byli na polu karnym Zagłębia.

tak sorki myslalem ze ta zolta pokazywal Gasinskiemu a on cos pokazywal i dyskutowal i dla tego czerwien ale sie pomylilem zolta dostal ktos inny
rossoneri

Postprzez adas 2007-05-21, 10:47 am

gothblack napisał(a):Kolo ile ty masz lat???? 12??? co Ty piszesz czy pierwszy raz byłeś na meczu bo uzbierałeś 6 zeta.....jak możesz pisać takie bzdury chyba,że nawąchałeś sie kleju....,akurat znam starego novacka i obrażanie go to poniżej krytyki ......., .facio co ty wiesz ....,gdybysmy tego meczu nie wygrali to co wtedy?????? też bys chwalił Gąskę??? i co podniecasz sie akcja na patelni!!!! jak takis ciekaw to powiem Ci koleś z odry dostał w pierdol i stracił buta i plecak i co zadowolony jesteś!!!!!
Tak się Paweł składa, że i ja znam Novacka, wprawdzie jedynie z widzenia i reakcja tych jak to nazywasz 12-latków naćpanych klejem spowodowana była jego wypowiedzią. Owszem nikt nie broni mieć własnego zdania jednak nazywanie kogoś debilem, jak to uczynił kolega Novack było również wielką przesadą. Co by było gdybyśmy przegrali? Wygraliśmy i nie czas ani nie pora nad tym się zastanawiać. Zapytać mogę podobnie. Co by było gdybyś to Ty się szarpał z kolesiem, a Twój przyjaciel nawet nie zareagował na tą sytuację? To jest drużyna i Szymon, którego notabene znam, zachował się jak jej członek. Jeden za wszystkich wszyscy za jednego.
adas

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna