Zagłębie - Odra

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez novack 2007-05-20, 10:50 am

adas napisał(a):
novack napisał(a):A jednak miałem rację , Gąsioński jest debilem!!!
A jednak co niektórzy nigdy nie zrozumieją co to znaczy mieć jaja.
Myśląc Twoimi kategoriami, to ja jednak wolę bezjajecznych Prymulę i Folca. Zapewniam Cię,że można mieć i jaja i rozum!
novack

Postprzez Przemek26 2007-05-20, 10:59 am

novack napisał(a):
adas napisał(a):
Myśląc Twoimi kategoriami, to ja jednak wolę bezjajecznych Prymulę i Folca. Zapewniam Cię,że można mieć i jaja i rozum!

Śmiem twierdzić że w tej sytuacji gdyby był Boris to nie było by klepnięcie tego kutasa z Opola tylko wpierdol jakiego jeszcze na boisku nie było.
Uczepiłeś się Gąsińskiego jak Lepper władzy. Do momentu jak grał był pewnym punktem drużyny.
Przemek26

Postprzez novack 2007-05-20, 11:04 am

Przemek26 napisał(a):
novack napisał(a):
adas napisał(a):

Śmiem twierdzić że w tej sytuacji gdyby był Boris to nie było by klepnięcie tego kutasa z Opola tylko wpierdol jakiego jeszcze na boisku nie było.
Uczepiłeś się Gąsińskiego jak Lepper władzy. Do momentu jak grał był pewnym punktem drużyny.
Tym bardziej ,że grał dobrze powinien zostać i pomagać i tak już osłabionej drużynie. Skończyło się dobrze więc jest Ok. Dobrze, że nie muszę czytać bluzgów na Gąsińskiego po przegranym przez niego meczu.
novack

Postprzez Przemek26 2007-05-20, 11:10 am

novack napisał(a):
Przemek26 napisał(a):
novack napisał(a):
adas napisał(a):

Tym bardziej ,że grał dobrze powinien zostać i pomagać i tak już osłabionej drużynie. Skończyło się dobrze więc jest Ok. Dobrze, że nie muszę czytać bluzgów na Gąsińskiego po przegranym przez niego meczu.

Przejrzyj AVIK zobacz jak Piątek potraktował gościa przed tym jak Szymon wparował. Tam też mogła by być kartka tylko że sędzia nie wiedział co się dzieje
Przemek26

Postprzez kulTurysta 2007-05-20, 2:12 pm

Najlepszy mecz rundy !!! Nareszcie pokazaliśmy namiastkę tego na co nas naprawdę stać. Teraz do konca jedziemy na maxa!!!!!!!!!!!! Jesteśmy Z Wami Zagłębie Jesteśmy z Wami !!! Jest pięknie i nareszcie było barwnie na Ludowym.
kulTurysta

Postprzez MrCricket 2007-05-20, 4:00 pm

Zwycięzców się nie sądzi. Wygraliśmy, bardzo przybliżyliśmy się do ekstraklasy i to się liczy. Styl wcale nie był jakiś imponujący, zmiana obrazu gry ? Nic takiego nie zauważyłem jak to niektórzy sugerują. Odra w 1 połowie dobrze się broniła, miała doskonałą sytuację,ale murzyn na szczęscie przestrzelił. 2 połowa to na szczęscie bramka, która ustwiła nieco mecz. Później ta nieszczęsna prowokacja, takie rzeczy to nawet na hokeju rzadko się zdarzają :D. Wynik nieadekwatny do stworzonych sytuacji, ale w piłce liczy się to co wpadnie do prostokąta. Szymon powinien teraz zostać solidnie ukarany, łącznie z dłuższą dyskwalifikacją. Ja wiem, ze to honor, wielkei pieniądze itd- ale mimo wszystko trzeba umieć zapanować nad emocjami.
MrCricket

Postprzez maro88bedzin 2007-05-20, 4:05 pm

i taki doping powinien być na każdym meczu... widzicie jak wtedy chłopaką się chce grać!!! ALE ITAK CZĘŚĆ OSÓB Z MŁYNA NIE SPIEWA WOGÓLE LUB BEZ WIARY... ku.rwa to ma być ryk ze aż się murawa trzęsie pa.ły a nie jakieś pierdolenie !!! jak nie chcecie przez cały mecz ździerać gardeł!! to wyjazd na inny sektor!!! ...A CO DO BILETÓW CHYBA OCZYWISTE ŻE JUŻ POWINNY ZOSTAĆ PO 6zł, PONIEWAŻ KLUB ZARABIA TTYLE SAMO PRZY BILETACH za 6zł jak przychodzi 7 czy 8 tys. ludzi!! jak by zarobił na biletach po 12zł jak zawsze przychodziło 4 czasami 3 tys. ludzi!! wiec CHYBA WARTO ŻEBY BYŁ LEPSZY DOPING ZA TĄ SAMĄ CENĘ... a jak zarząd klubu jest zbyt ograniczony żeby to zrozumieć to powinnien sie podać do dymisji :]

ps. mecz w drugiej połowie dobry!! TAK MACIE CHŁOPAKI GRAĆ :)
maro88bedzin

Postprzez Zibi83 2007-05-20, 5:19 pm

Chodzi Wam film z meczu? Bo mnie nie...
Zibi83

Postprzez adas 2007-05-20, 6:02 pm

novack napisał(a):
adas napisał(a):
Ja nie powiedziałem, że Prymula czy Folc nie mają jaj, tylko że Ty zapewne nie dowiesz się co to znaczy je mieć.
adas

Postprzez MarcelZS 2007-05-20, 7:22 pm

Dla mnie w tym meczu pokazli że są drużyną... JEDEN ZA WSZYTKICH WSZYSCY ZA JEDNEGO i to że wyszli z opresji grając w 10 to ich tylko wzmocnji.

Szkoda tylko że taki mecz trfił im się na koniec rozgrywek, ale widać ile czasu musiał upłynąć by zespoł frjerów przegrywających meczh w Gdańsku jak prowadzili 2:0 zmienił się w grupę walcznych facetów nie dających sobie dmuchać w kasze.

Nie wykorzystny karny prze rutyniarza i kapitana - nie podłamał ani jego anie o wiel młodszego Prymuli, który zrobił to co powinniem zrobić, uderzył celnie i wpadło. Nawet ta przepychanka pokazał że nie ma łatwo z Zagłębie, że to nie te ofiary losu, które możen przypychać, bezkarnie faulować i robić w pręta.

Mam nadzieję że to samo Zagębie wyjdzie przciwko Poloni Bytom, która dobrze już wie że to nie będzie dla niej mecz z cienkim Zagłębiem, które mieliśmy nikłą przyjmność ogladać ostani czy to w Bielsku czy w Warszawie.
MarcelZS

Postprzez novack 2007-05-20, 8:18 pm

adas napisał(a):
novack napisał(a):
adas napisał(a):
Ja nie powiedziałem, że Prymula czy Folc nie mają jaj, tylko że Ty zapewne nie dowiesz się co to znaczy je mieć.
SzanowałemCię do tej wypowiedzi, ale traz już nie czuję się w obowiązku. Skoro nie masz jaj i rozumu , to po prostu uwierz mi na słowo, że można je mieć!
novack

Postprzez kuba16 2007-05-20, 8:21 pm

Mecz bardzo dobry w wykonaniu Zagłębia. Bramki, kartki i nerwy czyli wszystko to co jest potrzebne do dobrego widowiska. Ogromny plus dla Krystiana. Według mnie wpasował się w zespół i gdyby gościł w naszym klubie od początku sezonu mógłby świętować już tytuł króla strzelców. Na uwagę zasługuje sama akcja po której sędzia podyktował rzut karny. Prymula zachował się rewelacyjnie i pokazał klase co potwierdził jakieś 2 minuty później stzreleniem bramki. Co do bójki między piłkarzami myślę że sędzia zachował się nie obiektywnie bo powinniśmy zobaczyć conajmnie po 1 czerwonej kartce dla obu zespołów. Do Szymona absolutnie nie można mieć pretensji po prostu poniosły go nerwy (a z reszta zachował się całkowicie prawidłowo :P). Ogólnie chłopakom należało się to zwycięstwo no ale przede wszystkim kibicom. :P
kuba16

Postprzez rossoneri 2007-05-20, 8:41 pm

Łuki19 napisał(a):
rossoneri napisał(a):BRAWO !!!! dzisiaj i pilkarze i kibice na wysokim poziomie ,nie wiem czy glupota Gasinskiego nam pomogla ,ale po jego zejsciu wszystko bylo super i gra i doping, ale nie robcie z niego bohatera bo zachowal sie jak frajer po zoltej kartce jaka dostal niepotrzebnie dyskutowal ale naprawde nie piszcie wiecej ze oni nie chca awansowac bo to jest glupota z Waszej strony jeszcze raz BRAWO!!! i dyisiaj naprawde bzlo jak w piosence hej sialala Yaglebie 3 pkt ma w Sosnowcu wspaniala gra i tak tryzmac

Gadasz głupoty on nie dostał pierw żołtej tylko odrazu czerwoną

niestety glupoty to Ty piszesz sedzia najpierw pokazal mu zolta a za dyskusje i glupie gesty dostal czerwona i tyle
rossoneri

Postprzez AjriSSS 2007-05-20, 8:49 pm

debilem to jesteś ty i twoi starzy (swoją drogą miłe chłopaki ;)

Według mnie Gąsiński zachował sie dobrze z kilku powodów

- chciał się pokazać że jest oddany Zagłębiu
- wie że w następnych meczach i tak między słupki wraca Boris więc kara jest tylko na papierku.
- potrzebna była taka reakcja bo sędzia tak średni panował nad sytuacją
- w każdej drużynie powinien być kolo który umie pierdalnąć kiedy trzeba (z całym szacunkiem Berek nie był w stanie mierzyć się z tym kolesiem choć skakał do niego jak kogucik) - Vinnie Jones czy Oliwa w hokeju
- odnośnie debilizmu - czy uważasz za człowieka mało inteligentnego Macieja Szczęsnego który w podobnej sytuacji zapieprzał za kolesiem przez całe boisko? Kolo ma taki poziom że ty i twoi starzy możecie mu co najwyżej ogródek plewić

Mecz zajebisty.
Brawo chłopaki

Nie rozumiem wyjścia Odry i Polonii na Patelnie. Chyba chcieli nakręcić kolejną reklame Sprite. Jestem ciekawy co się stało z tym świrem co zamiast na dół zwiał na Warszawską
AjriSSS

Postprzez Schabu 2007-05-20, 9:01 pm

Włączie TVP 3.Jest nasz trener.
Schabu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna