Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
misiek88 napisał(a):bardziej bałbym się o naszą formę (DOPING) na Polkowicach jakiś protest ;/ po co komu on był? nic to nie dało
Pozdrawiam
Przemek26 napisał(a):misiek88 napisał(a):bardziej bałbym się o naszą formę (DOPING) na Polkowicach jakiś protest ;/ po co komu on był? nic to nie dało
Pozdrawiam
Widzisz wielki Kibicu. Piszesz takie bzdury że się żygać chce
Huja wiesz a najwiecej mordę drzesz.
Owe płótno było wywieszone przeciw działaniom klubu. A efekty sa bardzo widoczne. Np. zapisy na wyjazdy nie tylko w sekretariacie, teraz bilety.
Więc na drugi raz nie zajmuj się komentowaniem czegoś o czym nie masz pojęcia, bo za leniwy jesteś żeby sie dowiedzieć.
rooney1 napisał(a):Wiecie czy przyjadą kibice z Opola??
zag23 napisał(a):Oziębiała nie zagra od początku meczu jestem tego pewien zbyt ważny mecz żeby tak ryzykować pamiętajmy, że on nie ma ogrania drugoligowego i nerwy by go zjadły. Trzeba go wpuszczać na początku na końcówki meczu, niech się chłopak oswoi z 2 ligowymi warunkami to nie A klasa. Mierzejewski-Prymula albo tylko Prymula w ataku.
misiek88 napisał(a):Przemek26 napisał(a):misiek88 napisał(a):bardziej bałbym się o naszą formę (DOPING) na Polkowicach jakiś protest ;/ po co komu on był? nic to nie dało
Pozdrawiam
Widzisz wielki Kibicu. Piszesz takie bzdury że się żygać chce
Huja wiesz a najwiecej mordę drzesz.
Owe płótno było wywieszone przeciw działaniom klubu. A efekty sa bardzo widoczne. Np. zapisy na wyjazdy nie tylko w sekretariacie, teraz bilety.
Więc na drugi raz nie zajmuj się komentowaniem czegoś o czym nie masz pojęcia, bo za leniwy jesteś żeby sie dowiedzieć.
Dobrze a teraz do ciebie "wielki kibicu" przeciw działaczom ok ale czy piłkarzom to pomaga? wiem dało efekty ale śpiewamy dla piłkarzy a nie dla działaczy więc o co ci chodzi? i nie jestem leniwy dla twojego info,a druga sprawa nie drę mordy tylko wypowiadam swoje zdanie bo od czego jest forum?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników