Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Juzio napisał(a):Wiadomo, nadzieja nadzieją. My z kolei mamy taką aby to Lechia wywiozła 3 punkty. Obiecywali walkę o awans a sił starczył na 3 mecze, więc to jest mecz dla nas ostatniej szansy. Lechia po prostu nie może sobie pozwolić na stratę punktów. Akle jak będzie? Przecież każdy chce wygrać. Niesamowita sprawa, że pomimo tylu "wpadek" obu drużyn są one ciągle w czołówce tabeli. Z resztą tu nie chodzi tylko o Lechię i Zagłębie bo Ruch też potrafi gubić punkty. Teraz to nawet Polonia Warszawa ma szanse na awans, co jest dla mnie wielkim szokiem! Mam nadzieje że zobaczę przynajmniej spotkanie na wysokim poziomie. I oby zwycięski dla nas bo liga będzie jeszcze ciekawska :-) Poza tym niezbyt przyjemny jest powrót przez całą Polskę po przegranym meczu :okulary: Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę.
mortimer napisał(a):Siara napisał(a):Na meczu z Lechia jak dla mnie powinna sie pojawic flaga Czerwone Zagłębie :)
bezsprzecznie
Bez przesady !
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Chcialbym zaproponowac wszystkim Kibicom Zaglebia ktorym lezy na
sercu ten Klub i Awans aby nie wykrzykiwali GLUPICH a nawet bez senu
okrzykow pod adresem Pana Dyrektora czy zawodnikow.
Po drugie aby wszyscy Kibice Zaglebia zaufali Wlascicielowi w osobie
Pana Motto iz Wlosi nie zostawia nas samych bez pomocy to jestem pewny.
Beda walczyc o Zaglebie (legislacyjnie) do samego konca. Oby Nasza Druzyna
(zawodnicy) chcieli zaufac i wywalczyc AWANS - zycze tego Nam Wszystkim
Wiernym do Konca - 3 pkt zostaja w Sosnowcu i walczymy dalej taki jest nasz
cel. Chcialbym aby nigdy wiecej polityka nie byla mieszana ze sportem.
Pozdrawiam Serdecznie.
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. Fan 78 - moje przekonanie bierze sie iz Wlasciciel - powiedzial jasno
NIE BEDZIE KOMENTOWAL WIADOMOSCI Z GAZET PODAWANYCH PRZEZ
PISMAKOW. po drugie w moim przekonaniu ma racje ze nie reaguje na pomowienia
i wytworzona sytuacje w Bydgoszczy.
Uwazami iz beda dokumenty w rekach Wlasciciela - beda prawnicy dzialali.
A co robi Wlasciciel Arki Gdynia ?
Pozdrawiam
Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników