DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez ZIBI-26 2007-04-24, 7:31 pm

wierny do końca masz racje ale czy to oznacza że do końca mojego życia bede chodził na polską lige i przez palce będe ogladał mecze i w podświadomie bede sobie myślał czy ten mecz jest kupiony czy nie a może tylko mi sie tak wydaje to przecież chore czy ty i wielu innych kibiców chcesz tkwić w tym gównie.Wiec po co chodzic na mecze po co robić transfery jak może lepiej wygrac ten awans na komputerze kto da wiecej ten awansuje.
ZIBI-26

Postprzez onzo 2007-04-24, 7:32 pm

święte słowa
onzo

Postprzez onzo 2007-04-24, 7:34 pm

haha "wiernego oczywiście" ale mi sie zibi wpierdoliłeś z bajerką
onzo

Postprzez onzo 2007-04-24, 7:35 pm

na komputerze gamoniu to se babki gołe pooglądaj
onzo

Postprzez wierny do końca 2007-04-24, 7:41 pm

ZIBI-26 napisał(a):wierny do końca masz racje ale czy to oznacza że do końca mojego życia bede chodził na polską lige i przez palce będe ogladał mecze i w podświadomie bede sobie myślał czy ten mecz jest kupiony czy nie a może tylko mi sie tak wydaje to przecież chore czy ty i wielu innych kibiców chcesz tkwić w tym gównie.Wiec po co chodzic na mecze po co robić transfery jak może lepiej wygrac ten awans na komputerze kto da wiecej ten awansuje.

A w którym miejscu napisałem, że chcę????
W pierwszym zdaniu npaisałem kto wg mnie jest winny całej sytuacji w polskiej piłce, a trochę niżej kto dostanie najmocniej po dupie!!!

....poza tym mogłeś również oglądać inne ligi, w których mecze były ustawione...serie A to chyba dobry przykład!
wierny do końca

Postprzez ZIBI-26 2007-04-24, 7:54 pm

wierny do końca napisał(a):
ZIBI-26 napisał(a):wierny do końca masz racje ale czy to oznacza że do końca mojego życia bede chodził na polską lige i przez palce będe ogladał mecze i w podświadomie bede sobie myślał czy ten mecz jest kupiony czy nie a może tylko mi sie tak wydaje to przecież chore czy ty i wielu innych kibiców chcesz tkwić w tym gównie.Wiec po co chodzic na mecze po co robić transfery jak może lepiej wygrac ten awans na komputerze kto da wiecej ten awansuje.

A w którym miejscu napisałem, że chcę????
W pierwszym zdaniu npaisałem kto wg mnie jest winny całej sytuacji w polskiej piłce, a trochę niżej kto dostanie najmocniej po dupie!!!

....poza tym mogłeś również oglądać inne ligi, w których mecze były ustawione...serie A to chyba dobry przykład!

Napisałem że masz racje w tym co piszesz a to była parafraza-przenośnia dotycząca wszystkich ogólne zapytanie aby kazdy sie wypowiedział czy chce aby Polska pikła była czysta bo myślę że każdy kibic tego pragnie bo po co inaczej chodzic na mecze lepiej siedzieć w domu a Rudy awans zrobi za nas bez naszego dopingu i opraw na stadionie.
ZIBI-26

Postprzez eldiablo 2007-04-24, 7:59 pm

Yebać to wszystko! W niedzielę wszyscy na stadion i sprawić aby kopacze stanęli na czubku chuja jak to ktoś napisał i wygrali ten i następne mecze, a co będzie dalej czas pokaże... :564:
eldiablo

Postprzez Zagłębiaczek 2007-04-24, 8:10 pm

eldiablo napisał(a):Yebać to wszystko! W niedzielę wszyscy na stadion i sprawić aby kopacze stanęli na czubku chuja jak to ktoś napisał i wygrali ten i następne mecze, a co będzie dalej czas pokaże... :564:

100% poparcia :502: niech w niedziele Ludowy pęka w szwach :572:
Zagłębiaczek

Postprzez flex 2007-04-24, 8:26 pm

Zagłębiaczek napisał(a):
eldiablo napisał(a):Yebać to wszystko! W niedzielę wszyscy na stadion i sprawić aby kopacze stanęli na czubku chuja jak to ktoś napisał i wygrali ten i następne mecze, a co będzie dalej czas pokaże... :564:

100% poparcia :502: niech w niedziele Ludowy pęka w szwach :572:

O ile na czwartkowym posiedzeniu WD PZPN Zagłebia nie zawieszą. Wszystko zależy czy Wojciech R. będzie skory do współpracy czy też nie.

Dla mnie to nie jest tłumaczenie, że inni też kupowali. Wolałbym abyśmy do tej II ligi awansowali później ale sprawiedliwie (patrz inne biedniejsze zespoły). Taka Polonia B. może przez to że kasy nie miała na kupowanie meczów gra teraz jak widzimy wierząc tylko w swoje umiejętności a nie rozstrzygnięcia pozaboiskowe. Jeśli mamy być ukarani to pozbądźmy się przy okazji z klubu osób "marnej reputacji"
flex
Administrator

Postprzez Misaki 2007-04-24, 8:34 pm

spokojnie nikt nas przynajmniej na razie nie zawiesi
pzpn nie moze tego zrobic skoro nawet prokuratura nie przeslala zadnych dokumentow
w ogóle nie wiadomo co w tych dokumentach sie znajdzie wiec proponuje CZEKAĆ
moze sie jutro okaze ze Rudemu jutro nie przedstawią zarzutów
Misaki

Postprzez Przemek26 2007-04-24, 8:35 pm

Przemek26

Postprzez Sztywny 2007-04-24, 8:39 pm

Udupia nas i tyle bedzie Rudego i Dworczyka juz dawno powinni zalatwic powinien byc konkretny trener a nie... mamy tyle kasy a nic nie robimy z tym... Czasem to naprawde jak patrze na mecz to jak bym okregowke widzial tak zalosnie graja. A Rudy sie doigral i poleci nas udupia i pozamiatane wszystko od nowa bedziemy zaczynac. Wloch obetnie kase i nas pozamiataja i tyle z tego bedzie:/tak mi sie wydaj
Sztywny

:]

Postprzez omir 2007-04-24, 8:45 pm

Cóz......pewnie wsypał go trener Marcin N. którego zatrzymali w zeszłym tygodniu....ciekawe czy już możemy zapomniec o ekstraklasie :-/?
omir

Postprzez flex 2007-04-24, 8:49 pm

O ekstraklasie to można było zapomnieć patrząc na styl gry Zagłębia w ostatnich meczach.
Teraz niektórzy śmiało mogą napisać, że jak kupowali to grali, teraz nikt się przed Zagłębiem nie kładzie to sobie nie radzą.
flex
Administrator

Postprzez laki 2007-04-24, 9:19 pm

Proponuje aby każdy robił swoje , to znaczy trener niech trenuje kopacze grać
a kibice na stadion i dopingować ,
Oby tylko włosi się nie wycofali bo w tedy będzie naprawde problem . Odnoszę takie
wrażenie że zarząd jakoś nie jest zaskoczony całą sytuacją .
Ciekawe jaki będzie kolejny nius , są dwie obcje Rudy się przyznaje i idzie na współprace
a wtedy dostajemy kare jak Podbeskidzie , albo wszystkiemu zaprzecza klub nie
poddaje się karze i odwołuje się od decyzji.
Co dla nas lepsze , ano wszystko zależy od materjału dowodowego.
laki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack