Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ZIBI-26 napisał(a):wierny do końca masz racje ale czy to oznacza że do końca mojego życia bede chodził na polską lige i przez palce będe ogladał mecze i w podświadomie bede sobie myślał czy ten mecz jest kupiony czy nie a może tylko mi sie tak wydaje to przecież chore czy ty i wielu innych kibiców chcesz tkwić w tym gównie.Wiec po co chodzic na mecze po co robić transfery jak może lepiej wygrac ten awans na komputerze kto da wiecej ten awansuje.
wierny do końca napisał(a):ZIBI-26 napisał(a):wierny do końca masz racje ale czy to oznacza że do końca mojego życia bede chodził na polską lige i przez palce będe ogladał mecze i w podświadomie bede sobie myślał czy ten mecz jest kupiony czy nie a może tylko mi sie tak wydaje to przecież chore czy ty i wielu innych kibiców chcesz tkwić w tym gównie.Wiec po co chodzic na mecze po co robić transfery jak może lepiej wygrac ten awans na komputerze kto da wiecej ten awansuje.
A w którym miejscu napisałem, że chcę????
W pierwszym zdaniu npaisałem kto wg mnie jest winny całej sytuacji w polskiej piłce, a trochę niżej kto dostanie najmocniej po dupie!!!
....poza tym mogłeś również oglądać inne ligi, w których mecze były ustawione...serie A to chyba dobry przykład!
eldiablo napisał(a):Yebać to wszystko! W niedzielę wszyscy na stadion i sprawić aby kopacze stanęli na czubku chuja jak to ktoś napisał i wygrali ten i następne mecze, a co będzie dalej czas pokaże... :564:
Zagłębiaczek napisał(a):eldiablo napisał(a):Yebać to wszystko! W niedzielę wszyscy na stadion i sprawić aby kopacze stanęli na czubku chuja jak to ktoś napisał i wygrali ten i następne mecze, a co będzie dalej czas pokaże... :564:
100% poparcia :502: niech w niedziele Ludowy pęka w szwach :572:
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack