DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez wierny do końca 2007-04-24, 4:50 pm

novack napisał(a):Wszystkich oszustów z Lachowskim i Rudym na czele zawinąć we flagę "Czerwone Zagłębie" i do Brynicy, niech nam więcej wstydu nie robią!!!

Zagłębie (jako rgion) jest, było i będzie (miejmy nadzieję) czerwone!!! tylko raz prawica dorwała się do żłoba (na szcęście raz jedyny), pamiętasz może gdzie wylądował klub, któremu kibicujesz!?...ja doskonale pamiętam!!
Historii nie da się oszukać!
Ostatnio edytowano 2007-04-24, 4:52 pm przez wierny do końca, łącznie edytowano 1 raz
wierny do końca

Postprzez novack 2007-04-24, 4:52 pm

Bez względu na to czy mecz z nami, u sędziego kupiła np. Arka czy my np. mecz w Głogowie to i tak ja zostałem oszukany i kare poniosę tylko ja (czytaj kibice). Nieważne czy kradł dla mnie czy mnie okradał w moim pojęciu jest złodziejem. Owinąć w "Czerwone Zagłębie" i do Brynicy. Niech razem toną!!!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-24, 4:53 pm

"Był dzisiaj u mnie wujek i nieźle mi w głowie zakręcił... Wszedł i od razu do mnie zaczął nawijać o Zagłębiu, że Małocha niezłego smrodu narobił... Mówił, że gadał z Rudym i ponoć sytuacja nie przedstawia się kolorowo, bo jednak trochę na sumieniu mają itd... Wogóle ponoć Rudy się zastanawia czy nie zrezygnować z piastowanej przez siebie funkcji żeby kłopotów z powodów korupcji nie mieć"

A kiedyś tak pisałem i pamiętam jak mnie wszyscy wyśmiali... No to macie...
PaprykarZ19

Postprzez novack 2007-04-24, 4:53 pm

Precz z polityką na obiektach sportowych!!!
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez August 2007-04-24, 4:55 pm

wierny do końca napisał(a):no to szykujcie się panowie na poważną jazdę!!! podobno będziemy w czołówce klubów , które robiły "zakupy"...może to nie jest śmieszne...ale przynajmniej w tym aspekcie byliśmy w czubie!!!
Na niski wymiar kary nie ma co liczyć...NIESTETY!!!

A ja twierdzę, że z czołówką się już uporano
August

Postprzez Zagłębiaczek 2007-04-24, 4:58 pm

I jak zawsze kibice są pokrzywdzeni przez prezesa, którego nikt nie lubi... tak nie moze byc do jasnej cholery...
Zagłębiaczek

Postprzez Robson_sc 2007-04-24, 5:01 pm

Paprykarz masz troche racji moze sie zagalopowalem z moim postem. Natomiast nie twierdze ze byloby kolorowo. Chodzi tylko o to ze gdyby sie zglosil wczesniej nie czulbym sie oszukany tak jak teraz. Owszem pewnie bez przyczyny Rudy nie dzialal ale ja jako kibic Zaglebia przychodzilem na stadion i cieszylem sie z bramek nie majac swiadomosci ze jestem robiony w wala. Rudy ta swiadomosc mial dlatego nie rozumiem jego uporu gdy wyszla afera z Ujkiem itd. Poza tym co mi z tego ze teraz emocjonuje sie walka o awans ?? Wolalbym by Zaglebie teraz bylo po ujemnych punktach w 2 lidze ze swiadomoscia jasnosci sytuacji niz w razie awansu czekac na laskawosc PZPN-u czy aby nas nie zdegraduja z powrotem. Oczywiscie w tej sytiacji jaka mamy o awans nalezy walczyc do samego konca ale niemniej jednak niesmak i poczucie oszustwa ze strony Rudego pozostaje.
Robson_sc

Postprzez mike79 2007-04-24, 5:02 pm

BYLIŚMY,JESTEŚMY,BĘDZIEMY !!
A Rudemu i innym podobnym jemu, skorumpowanym dziadom CH... W D... - byle brudny !!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez django 2007-04-24, 5:05 pm

fan78 napisał(a):Skoro tak szybko dzialaja to gdzie kary dla Zagłebia Lubin np?Jedyne co mozna Rudemu zarzucic to jak napisal ktos wyzej ze sie wczesniej do Wroclawia sam nie zglosil i nie poszedl na uklad.A moze jest niewinny? :056: Daleki jestem od j*****a go jak co poniektórzy na tym forum,jest ikona tego klubu a to ze kupil pare meczy(jesli kupil)?KTO TEGO W POLSCE NIE ROBIL???

Rudy jest ikoną tego klubu należy mu się chwała za to co zrobił dla Zagłębia jako ZAWODNIK. Natomiast jako DYREKTOR SPORTOWY więcej zepsuł niż zdziałał pożytecznych rzeczy. Moim zdaniem dobrze wiedział o kupowaniu meczy, bo przecież między bajki można włożyć, że to była inicjatywa piłkarzy. Co więcej uważam, że o tych wałkach wiedzieli także Włosi i odbywało się to za ich cichym (albo i głośnym przyzwoleniem).

WD PZPN działa szybko, weźmy choćby tempo kar które spadły na Arke czy Łęczną. A z Zagłębiem Lubin sprawa wygląda trochę inaczej bo to kandydat na mistrza Polski i żeby coś zrobić muszą być absolutnie pewni i mieć niezbite dowody. Nie bez znaczenia jest też fakt, że stoi za nimi potężny koncern państwowy.
django

Postprzez problematyk-ziom 2007-04-24, 5:12 pm

Tak piszecie że Rudy powinien się przyznać i sam zgłosić. A jak by tak było to by sytuacja była dokładnie taka sama jak z Wojtkiem M. mianowicie okrzyknieto by go konfidentem.
problematyk-ziom

Postprzez Misaki 2007-04-24, 5:14 pm

mam dla was coś na pocieszenie chociaż chyba marne to pocieszenie...
http://pogon.v.pl/teksty/tekst.phtml?1538

wiem wiem fuckt
Ostatnio edytowano 2007-04-24, 5:16 pm przez Misaki, łącznie edytowano 1 raz
Misaki

Postprzez Zagłębiaczek 2007-04-24, 5:14 pm

problematyk-ziom napisał(a):Tak piszecie że Rudy powinien się przyznać i sam zgłosić. A jak by tak było to by sytuacja była dokładnie taka sama jak z Wojtkiem M. mianowicie okrzyknieto by go konfidentem.

ale przynajmniej załagodzono by wyrok sprawy, widac ze nie pojmujesz tutaj niektorych koncepcji... Przeciez kazdy wie ze Rudy to konfident ;]
Zagłębiaczek

Postprzez Robson_sc 2007-04-24, 5:20 pm

Tylko ze Wojtka M dosiegnea abolicja a Zaglebie w najgorszym wypadku moze dotknąc degradacja. Kumasz roznice?? Moje zdanie wyrazilem kilka postow wyzej i nie zamierzam juz polemizowac z nikim. Jezeli ktos tak jak Rudy swiadomie robil w chuja nas kibicow i nie potrafil sie do tego przyznac w odpowiednim czasie to nie ma dla niego miejsca w Zaglebiu. A cierpia kibice ...
Robson_sc

Postprzez yoopiter 2007-04-24, 5:24 pm

Oj będzie głośno, a więc pewnie grubo...

http://www.tvn24.pl/-1,1504190.1,wiadomosc.html
yoopiter

Postprzez tomas1906 2007-04-24, 5:25 pm

niektorzy pisza o tym zeby powrzucac Rudego i Lache do Brynicy inni ze nas okradali moze i to prawda ale trzeba sie zastanowic dlaczego to robili odpowiedzi sa dwie dla siebie i dla Zaglebia druga sprawa jest korupcja byla jest i bedzie tak jak w pilce tak i w zyciu pokazcie kogos kto przezyl 30 lat i nigdy nikomu nie wreczyl !!oczywiscie potepiam korupcje w kazdej formie ale czy oby nie przesadzacie !

"Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci na nią kamień"
tomas1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna