Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Nasz sędzia z Sosnowca co prawda pomógł trochę Piastowi, bo nie zagwizdał ewidentnej ręki w polu karnym dla Ruchu, ale wynik remisowy sprawiedliwy.
emdżej napisał(a):Ale na pewno nie zrobił tego umyślnie. Z niego po prostu taki sędzia jest jak ze mnie hanys :056:
flex napisał(a):Najbardziej boleć mnie już zaczyna to, że po fartownej wygranej w Janikowie i wpadkach Jagi, Ruchu i Lechii znów obudziły się we mnie i myślę, że także w innych optymistyczne nadzieje na awans.
Kibice w niedziele przyjdą na Ludowy naładowani pozytywną energią licząc, że Zagłebie pokaże, że słusznie zajmuje drugie miejsce w tabeli a być może nawet wskoczy na fotel lidera i będzie znów rozczarowanie.
Ile razy można przeżywać takie De Ja Vu ?
emdżej napisał(a):django napisał(a):Nasz sędzia z Sosnowca co prawda pomógł trochę Piastowi, bo nie zagwizdał ewidentnej ręki w polu karnym dla Ruchu, ale wynik remisowy sprawiedliwy.
Ale na pewno nie zrobił tego umyślnie. Z niego po prostu taki sędzia jest jak ze mnie hanys :056:
mario999 napisał(a):to jest akurat najlepszy sedzia w 2 lidze ktory bedzie za rok sedziowal orange ekstraklase
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników