gothblack napisał(a):MARIUSZ KURAS i tyle w temacie.......mam nadzieję,że się dogada z zarządem....
to jakies najnowsze info czy tylko twoje propozycje i marzenia?
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a):gothblack napisał(a):MARIUSZ KURAS i tyle w temacie.......mam nadzieję,że się dogada z zarządem....
to jakies najnowsze info czy tylko twoje propozycje i marzenia?
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. Gothlack - czy mozemy prosic o zrodlo tej info bo mnie ta kandydatura
chlopaka z Czestochowy odpowiada, ale nie wiem ile w tej sprawie jest
konkretnych tresci, Czy mozna prosic kilka slow ?
Pozdrawiam
Tadeusz
stoner napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. Gothlack - czy mozemy prosic o zrodlo tej info bo mnie ta kandydatura
Pozdrawiam
Tadeusz
Wczoraj Fuckt podał, że w razie porażki z Unią nowy trener z trójki Kuras, Nawałka, Koniarek
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. Gothlack - czy mozemy prosic o zrodlo tej info bo mnie ta kandydatura
Pozdrawiam
Tadeusz
ANTYpies napisał(a):Zastanawia mnie czemu tyle zrzedzicie i narzekacie???Ja jestem bardzo zadowolony z wynikow a nawet gry ;)Wystarczy spojrzec na to z innej strony:MY gramy 4 zawodnikami i 7 statystami przeciwko 11 zawodnikom a i tak wygrywamy!!!
ech.....ZENADA
ANTYpies napisał(a):SANHEDRYN zanim cos skomentujesz przeczytaj dokladnie post na ktory odpowiadasz-propnuje ci zrob to kilka razy-MOZE zrozumiesz.Pozdro
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack