Unia Janikowo - Zagłębie Sosnowiec 21.04.2007 godz.16:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez fan78 2007-04-21, 9:50 pm

Jedno jest pewne.Przeciwko Dworczykowi nie grają,bo jakby grali to Berek by przestrzelil tego karnego.Wiec pozostaje drugie wyjscie ze są poprostu beznajdzie słabi.Ale Lechia i Jaga nie są od nas lepsze wiec chyba jednak awansujemy.Jesli oczywiscie zarzad tego chce.Ale czy chce???
fan78

Postprzez pat 2007-04-21, 9:56 pm

fan78 napisał(a):A propos Tadzia,wybitnie mu dzisiaj nie szło ze został zmieniony w 30 min?Czy moze kontuzja?

Zprezentował wam gola po jego podaniu pilka wpadla do bramki no ale cuż przywiązanianie do bylych barw klubowych
pat

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-21, 9:58 pm

Pamiętajcie o Polonii Warszawa! Oni jeszcze mogę wyruchać wszystkich i awansować nawet z 1 miejsca...!
PaprykarZ19

Postprzez adriano20 2007-04-21, 10:01 pm

I jeszcze jedno pewnie wszyscy mamy rację pisząc o Dworczyku ze jest do dupy i o naszych zawodnikach że lecą w chuja i im sie nie chce, ale przypomnijmy sobie mecze Zagłębia w rundzie jesiennej bo według mnie (może sie mylę), głowna siła Zagłębia to były skrzydła jeśli grał Chwalibogowski i Skrzypek był w formie mecz był wygrany. Oboje power w nogach dośrodkowania dochodziły w pole karne, bez takich kluczowych zawodników nic nie zdziałamy, brak drugiej linii, Bednar, Piątkowski, Paczkowski i Mierzejewski razem do kupy ich nie zastąpią, a teraz potrzeba naprawdę dobrego trenera aby ich przywrócić do życia
adriano20

Postprzez django 2007-04-21, 10:04 pm

pat napisał(a):
fan78 napisał(a):A propos Tadzia,wybitnie mu dzisiaj nie szło ze został zmieniony w 30 min?Czy moze kontuzja?

Zprezentował wam gola po jego podaniu pilka wpadla do bramki no ale cuż przywiązanianie do bylych barw klubowych

To był taki chytry plan naszego zarządu. Sprzedali Tadzia do Janikowa, żeby nam wygrał mecz z Unią.
django

Postprzez Łuki19 2007-04-21, 10:11 pm

fan78 napisał(a):Jedno jest pewne.Przeciwko Dworczykowi nie grają,bo jakby grali to Berek by przestrzelil tego karnego.Wiec pozostaje drugie wyjscie ze są poprostu beznajdzie słabi.Ale Lechia i Jaga nie są od nas lepsze wiec chyba jednak awansujemy.Jesli oczywiscie zarzad tego chce.Ale czy chce???

wiesz nie wszyscy musza chciec no ale cóz jak by przestrzelił to wtedy by zabardzo to wygladało a tak skkoroprowadzac 2-1 Unia nas cisła to moze mysleli ze coś wpadnie tyleze Boris jak zawsze bronił co miał bronić
Łuki19
Obserwowany

Postprzez barthez 2007-04-21, 10:13 pm

Dobrze że wygraliśmy z tym PSL-em. Dobrze że Lechia straciła punkty to powinno ichostatecznie podłamać prze meczem z nami.
Tyle w temacie
barthez

Postprzez fan78 2007-04-21, 10:20 pm

Łuki19 napisał(a):
fan78 napisał(a):Jedno jest pewne.Przeciwko Dworczykowi nie grają,bo jakby grali to Berek by przestrzelil tego karnego.Wiec pozostaje drugie wyjscie ze są poprostu beznajdzie słabi.Ale Lechia i Jaga nie są od nas lepsze wiec chyba jednak awansujemy.Jesli oczywiscie zarzad tego chce.Ale czy chce???

wiesz nie wszyscy musza chciec no ale cóz jak by przestrzelił to wtedy by zabardzo to wygladało a tak skkoroprowadzac 2-1 Unia nas cisła to moze mysleli ze coś wpadnie tyleze Boris jak zawsze bronił co miał bronić

W sumie to moze masz racje.Gdyby wziasc ten mecz dzisiejszy i ten z Ruchem to wyglada na to ze tylko Boris sie przyklada.Juz sam nie wiem co o tym wszystkim myslec.
A tutaj zdjecia z meczu.
http://www.unia.janikowo.com/frame.php? ... &func=a106
fan78

Postprzez Przemek26 2007-04-22, 8:58 am

Zaczęliśmy nieźle, prowadziliśmy 1:0. Chcieliśmy kontrolować grę.

W każdym klubie jest presja. Gazety piszą o różnych rzeczach, ale my byliśmy na rozmowie z prezesami klubu i wszystko jest OK. My nie przegrywamy, my robimy punkty, a w końcu o to się gra.
JD.

Czytam i nie wierzę. To jest kpina. Dzieki karniakowi mamy 3 pkt. Po 1:0 kontrolujemy grę. No ja pi***** , po 1:0 powinni zmiażdżyć rywala kolejnymi bramkami. Wszystko jest Ok, nie przegrywamy a robimy punkty, kto tak mówi . Trener Lidera ( jeszcze) ?? Tak może powiedzieć trener Uni Janikowo, czy Kmity Zabierzów. Gdzieś tu czytałem że zawodnicy maja mieć przed kim respoektu bo trener jest klasy lokalnej , nikt z autorytetem. Świete słowa. Tu potrzeba nie tyle fachowca a człowieka , w którego nasi piłkarze będą patrzeć ja w obrazek.Niestety wygraliśmy, szkoda marzyłem o porażce i jakiś zmianach . A tu dupa. Będzie stare pierdolenie i nic więcej. Co do meczu jeszcze jedno słowo. Zacytuje Emdżeja z którym rozmawiałem w przerwie. " Gra wygląda tak , jakby Janikowo było vice liderem a my na przedostatnim miejscu." przed nami jeszcze tylko jeden mecz z zespołem ze strefy spadkowej, i Polkowice. PB z taka gra jak nasza może znów nam dopierdzielić. A potem juz tylko kandydaci do OE.
Przemek26

Postprzez reprezentant 2007-04-22, 9:36 am

Wstyd mi.Za 90% tych zalosnych placzkow internetowych.Wiecznie zle.Pobijmy ich,obetnijmy im,wywiesmy na plocie ostrzezenie i co jeszcze?! Czemu nikt nie bierze tego co jest takiego jakie jest.Zrozumialbym gdybysmy ostatnie 15sezonow spedzili w 1 lidze ale teraz gdy po latach banicji nasze ZAGŁĘBIE jest liderem,9 kolejek do konca,przewaga nad innymi rosnie,takie mecze ze glowa boli i mysl jak piekne moze byc to lato ,to nie moge pojac tego co tu sie wyprawia.Zgadzam sie tylko z jednym-DWORCZYKmusi odejsc.To bedzie bodziec do gry efektownej bo nikt nie zaprzeczy ze efektywna to jest bardziej niz w ostatnich latach ale wiem ze z nim moze to sie niestety uciac.Dajmy przyklad grajkom i zjednoczmy sie i sami wezmy do roboty zdzierajac gardla na Lechii.Ja dzis pije browar bo slonce swieci i opala brzuch dumnego kibica LIDERA!!!tyle.http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/imag ... es/564.gif
http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/imag ... es/564.gif
reprezentant

Postprzez polar5 2007-04-22, 10:03 am

Mecz ledwo wygrali.Dobrze chociaz ze 3pkt zdobyli...Trzeba wymienic trenera jezli chcemy miec awans bo skald mamy jeden z lepszych w 2lidze.
polar5

Postprzez Przemek26 2007-04-22, 10:09 am

reprezentant napisał(a):Wstyd mi.Za 90% tych zalosnych placzkow internetowych.Wiecznie zle.Pobijmy ich,obetnijmy im,wywiesmy na plocie ostrzezenie i co jeszcze?! Czemu nikt nie bierze tego co jest takiego jakie jest.Zrozumialbym gdybysmy ostatnie 15sezonow spedzili w 1 lidze ale teraz gdy po latach banicji nasze ZAGŁĘBIE jest liderem,9 kolejek do konca,przewaga nad innymi rosnie,takie mecze ze glowa boli i mysl jak piekne moze byc to lato ,to nie moge pojac tego co tu sie wyprawia.Zgadzam sie tylko z jednym-DWORCZYKmusi odejsc.To bedzie bodziec do gry efektownej bo nikt nie zaprzeczy ze efektywna to jest bardziej niz w ostatnich latach ale wiem ze z nim moze to sie niestety uciac.Dajmy przyklad grajkom i zjednoczmy sie i sami wezmy do roboty zdzierajac gardla na Lechii.Ja dzis pije browar bo slonce swieci i opala brzuch dumnego kibica LIDERA!!!tyle.http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/imag ... es/564.gif
http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/imag ... es/564.gif

To jak to jest że piłkarze , których umiejętności i wszelkie atrybuty piłkarskie , które posiadają na poziomie środka tabeli OE , grają jak Huragan Kocikowa? Trener który nie robi nic to jedno, ale to nie wszytko pewnie.......................

Tak dla rozluźnienia. :D :D
http://www.janikowo.com.pl/pub/unia/uni ... glebie.wav
Przemek26

Postprzez luckystrike 2007-04-22, 10:28 am

"Po 1-0 chcielismy kontrolowac gre..." no to udalo im sie przez cale 7minut. Lipa jest i nie ma co ukrywac.Nie chce narzekac bo jednak wygrali a co wiecej nawet na taki scenariusz liczylem ze 3punkty dla nas ale po kiepskiej grze. I to tez bylo bo zostalismy liderem a ta slaba gra miala wymoc zmiane treneiro. No niestety zostaje.Mimo wszystko teraz wierze ze na Lechii sie przebudza. Jak bedzie zobaczymy
luckystrike
Żółta kartka

Postprzez gothblack 2007-04-22, 10:54 am

MARIUSZ KURAS i tyle w temacie.......mam nadzieję,że się dogada z zarządem....
gothblack

Postprzez laki 2007-04-22, 10:58 am

W pełni zgadzam się z tym co powiedział Dworczyk , ale tak jest po każdym meczu
nie potrafią wymienić kilku podań ani udokumentować przewagi.
Więc jakie wnioski panie trenerze , ano pana wpływ na drużyne jest zerowy.
laki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna