Jerzy Dworczyk były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez django 2007-04-21, 9:52 pm

teo napisał(a):Zero pomysłu to Wy prezentujecie... Zmiana trenera w tym momencie to bezsens, bo drugi trener nie jest lepszy niz nasz obecny i nie poprowadzi zespolu II ligowego do czasu znalezienia nowego szkoleniowca. Wyjeb**** teraz Dworczyka, kiedy znajdujemy sie na pozycji, ktora daje bezposredni awans do OE to troche nie tak. Piłka to gra o punkty i miejsce w tabeli, a jak narazie obecny trener spełnia założenia i prowadzi zespol do awansu. Jeszcze przypomnicie moje słowa jak trener Dworczyk zostanie i awansuje z zespołem do I ligi...!!!

Tja... tylko popatrz z kim my do tej pory graliśmy. Oprócz Ruchu same zespoły z dołu tabeli. Jak przyjdzie do meczów z poważniejszymi przeciwnikami, to umiejętności taktyczno-mobilizatorskie trenera D. mogą już nie wystarczyć. Widze, że liczysz na to, że trener Dworczyk ma jeszcze jakiś wpływ na gre piłkarzy, ale on już sam w to nie wierzy, co pokazują jego wypowiedzi pomeczowe. Obawiam się tego, że z tym panem na ławce długo nie będziemy się cieszyć z wicelidera.
django

Postprzez Mehehe7 2007-04-21, 9:56 pm

TEO pelne poparcie
Mehehe7

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-21, 9:57 pm

Nie ma co spekulować gramy fatalnie i powinniśmy już dawno być liderem z niezłą zaliczką... Najprostszy terminarz z całęj 2ligi mieliśmy jak do tej pory...
PaprykarZ19

Postprzez fan78 2007-04-21, 9:57 pm

teo napisał(a):Zero pomysłu to Wy prezentujecie... Zmiana trenera w tym momencie to bezsens, bo drugi trener nie jest lepszy niz nasz obecny i nie poprowadzi zespolu II ligowego do czasu znalezienia nowego szkoleniowca. Wyjeb**** teraz Dworczyka, kiedy znajdujemy sie na pozycji, ktora daje bezposredni awans do OE to troche nie tak. Piłka to gra o punkty i miejsce w tabeli, a jak narazie obecny trener spełnia założenia i prowadzi zespol do awansu. Jeszcze przypomnicie moje słowa jak trener Dworczyk zostanie i awansuje z zespołem do I ligi...!!!

Nie bedziemy musieli przypominac sobie twoich słów.My wiemy ze zostanie,pokona Lechie(która zdobyła 2 pkt w 5-ciu ostatnich meczach)a wtedy w dowód dozgonnej wdziecznosci zostanie oficjalnie namaszczony przez opromienionych tym wspaniałym zwyciestwem Ojca Dyrektora i Najswietsza Panienke Grodecką na trenera Zagłębia w Orange Ekstraklasie. :056: :056: :056:
fan78

Postprzez Liberał 2007-04-21, 10:20 pm

Teo ma jedank troche racji, wkoncu dalej trzymamy sie mocno na drugim miejscu. Styl jest okropny i to jeszcze z takimi slabymi druzynami ale jednak te punkty są. Czy moze jest ta "wyrafinowana" drużyna, ktora nie idzie na wymiane ciosów tylko czeka na wlasciwy moment jak to mowil pan Bialek na poczatku sezonu?
Liberał

Postprzez fan78 2007-04-21, 10:35 pm

Liberał napisał(a):Teo ma jedank troche racji, wkoncu dalej trzymamy sie mocno na drugim miejscu. Styl jest okropny i to jeszcze z takimi slabymi druzynami ale jednak te punkty są. Czy moze jest ta "wyrafinowana" drużyna, ktora nie idzie na wymiane ciosów tylko czeka na wlasciwy moment jak to mowil pan Bialek na poczatku sezonu?

:056: Panowie przestancie dorabiac ideologie do naszej słabej gry.Zaraz sie jeszcze okaze ze to ze gramy tak słabo a jakims cudem nie przegrywamy jest supertajną nową taktyka,nowym stylem futbolu wymyslonym przez naszego trenera(jak grac calkowitą ch****e i wygrywac) dzieki ktoremu wejdzie do annalów futbolu niczym Helenio Herrera :056:
Gramy ch****e,potwierdził to Adam który mecz widział na własne oczy,wygralimy po karnym,który był jedyną naszą okazją do zdobycia bramki w 2 połowie,a gralismy z ostatnią druzyną w tabeli.Argumentujecie zeby Dworczyka zostawić w spokoju bo jestesmy wiceliderem?Juz dawno nie bylibysmy nim gdyby nie fura szczescia ktorej moze zabraknąc juz za tydzien(choc osobiscie w tą watpie),Dworczyk po meczach przyznaje ze juz nie wie jak motywowac zespol,rozklada rece,jaki trener tak robi?On poprostu az blaga zeby go w koncu zwolnili,ale Rudy tego nie zrobi z wiadomych wzgledów.Dlatego przynajmniej do konca sezonu bedziemy sie z nim meczyc my i nasi kopacze a on z nami,bo jeszcze wiele pomyj w tym sezonie zostanie mu wylanych na łeb.Zal mi go dlatego chcialbym zeby juz odszedł i sie nie meczył.Pozdrawiam
fan78

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-21, 10:56 pm

Można powiedzieć, że połowa rundy już za nami a my w 8 meczach głównie z outsajderami, w których mieliśmy do zdobycia 24 punkty zdobyliśmy ledwie 15 punktów i to jeszcze przy kupie szczęścia...Gramy fatalnie i dzięki słabej postawie rywali, którzy grali z trudniejszymi rywalami (przynajmniej na papierze) jesteśmy na 2 miejscu premiowanym bezpośrednim awansem... Chyba to trochę przesłania obraz naszej "nędzy" ...
PaprykarZ19

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-04-22, 9:00 am

Dziekowac trenerowi za prace - chyba nie a to z powodu prostego nikt nie
przyjdzie aby wziac odpowiedzialność za AWANS - Musimy wszyscy meczyc
sie i czekac na AWANS.
Jest sprawa oczywista iz blad popelnil Wasciciel - powinien zatrudnic perspektywicznego
trenera po rundzie jesiennej, stalo sie inaczej - cierpimy wszyscy.
Nalezy miec nadzieje, iz nasi zawodnicy AWANSUJA. Jedna rzecz na ktora nie moge
znalezc odpowiedzi to duza ilość kontuzji. To ze RUCH Chorzow wycial dwoch
zawodnikow w meczu na Cichej to jest dla mnie czytelne - ale i tak nie wygrali.
Ale dlaczego ta reszta tak latwo nabawia sie kontuzji?
To jest jakis problem. Ale sprawa najwazniejsza - nasza druzyna musi otrzymac
zawodowca ktory ich ustawi i nauczy grac a tym samym wymagac od zawodnikow.
Mezc z Unia za nami 3 punkty w Sosnowcu. Czekajmy co bedzie dalej oby zwycięstwa.
Nadchodzi bardzo wazny okres 3 spotkan ktore nalezy wygrac - Lechia - Polonia i
przy dobrym ukladzie mecz z Jagielonia o bezposreni AWANS.
Zycze nam wszystkim bezposredniego AWANSU - a pozniej juz bedzie tylko lepiej.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez martinho 2007-04-22, 9:40 am

Widzisz tu sam sobie aprzeczasz: to, że jesteśmy wicelideren nie wzięło się z tego że my te punkty zdobywamy tylko inni je tracą.
martinho

Postprzez polar5 2007-04-22, 9:57 am

jezli szybko nie zmienimy trenera to mozemy zapomniec o 1 lidze.Dworczyk siedzi caly mecz a nie kieruje druzyny.W polowie meczu nawet sciaga najjlepszych zawodnikow.Tak jak pisano my jestesmy 2 nie dlatego ze zdobwyamy pkt lecz ze inni je traca.
polar5

Postprzez Liberał 2007-04-22, 12:14 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Dziekowac trenerowi za prace - chyba nie a to z powodu prostego nikt nie
przyjdzie aby wziac odpowiedzialność za AWANS - Musimy wszyscy meczyc
sie i czekac na AWANS.
Jest sprawa oczywista iz blad popelnil Wasciciel - powinien zatrudnic perspektywicznego
trenera po rundzie jesiennej, stalo sie inaczej - cierpimy wszyscy.
Nalezy miec nadzieje, iz nasi zawodnicy AWANSUJA. Jedna rzecz na ktora nie moge
znalezc odpowiedzi to duza ilość kontuzji. To ze RUCH Chorzow wycial dwoch
zawodnikow w meczu na Cichej to jest dla mnie czytelne - ale i tak nie wygrali.
Ale dlaczego ta reszta tak latwo nabawia sie kontuzji?
To jest jakis problem. Ale sprawa najwazniejsza - nasza druzyna musi otrzymac
zawodowca ktory ich ustawi i nauczy grac a tym samym wymagac od zawodnikow.
Mezc z Unia za nami 3 punkty w Sosnowcu. Czekajmy co bedzie dalej oby zwycięstwa.
Nadchodzi bardzo wazny okres 3 spotkan ktore nalezy wygrac - Lechia - Polonia i
przy dobrym ukladzie mecz z Jagielonia o bezposreni AWANS.
Zycze nam wszystkim bezposredniego AWANSU - a pozniej juz bedzie tylko lepiej.
Pozdrawiam
Tadeusz

Tak potrzeba na zawodowaca, ktory powie wszystkim co ma robic na boisku i zapie... a jak nie beda chcieli zapier... to ich wymieni na takiego Szatana albo Oziebale, ktory moze ma mniejsze jeszcze mozliwosci ale zapie...lajac gra lepiej niz Berek siÄ™ opie...lajac (wcale nie uwazam, ze P.Jacek sie opier... :D)
Liberał

Postprzez Misaki 2007-04-22, 12:21 pm

Myśle że za obecną sytuację odpowiada nie tylko sam Dworczyk ale także zarząd klubu, który zachował się nieodpowiedzialnie. Kupili dobrych zawodników za których zapłacili nie mało i w pewnym momencie chyba już zabrakło kasy na ukoronowanie tego sprowadzeniem dobrego szkoleniowca jak i zorganizowaniem zgrupowania za granicą - zbieramy przez cały czas żniwo gry przez całą zimę na sztucznej murawie (kontuzje)- oto efekt cięcia kosztów
Misaki

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2007-04-22, 12:30 pm

Ja akurat nie ukrywam iz jestem WIELKI FANEM BERKA i nie sadze ze
jest to LEN na boisku - ja sadze ze nie maly wplyw miala i ma na psychike
zawodnikow nie wyjasniona sprawa wroclawska, a Klub pewna ilość KASY
zatrzymal a moze trzeba bedzie zaplacic KARE.
Mam nadzieje iz z bolami AWANSUJEMY, ale ZAWODOWIEC to jest rzecz
najwazniejsza.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez fan78 2007-04-22, 1:14 pm

A czy wie ktoś do kiedy kontrakt miał podpisany trener Białek?Tzn do kiedy bedą musieli mu placić?
fan78

Postprzez Warson 2007-04-22, 11:19 pm

Nie wiem, kto z Was Ogladał Magazyn Orange Ekstraklasy i Widział Wypowiedz trenera stawowego.

m.in.

"Te wyniki 6-0 przegrane druzyny Biore na Siebie,

Nie mam pretensji do zawodnikow i niebede tutaj ich ani siebie usprawiedliwial, to jest moja wina i wszystko viore na swoje rece,

j ch przygotowuje i byc moze odejde nie ze uciekam ale dla dobra druzyny mzoe potrzebuja nowych treningow nowych ustawien, moje sa juz przezytkiem."

Tak wlasnie sie zachowuje trener z honorem.

Jedna Mysl sie nasuwa za kazdym Razem

DWORCZY WYP*******j!!!!
Warson

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników