RUCH CHORZÓW - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 14.04 godz. 18.40

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez August 2007-04-14, 9:52 pm

Łuki19 napisał(a):dlamnie mecz wygladal jak mecz lidera z zespołem beniaminka albo środka tabeli ;/

Nie przesadzajmy. Ruch nie miał aż takiej przewagi.
August

Postprzez emdżej 2007-04-14, 10:02 pm

Miałem przeczucie, że wygramy. Niestety tym razem mnie zawiodło. Miażdżąca przewagę miał Ruch, ale my mieliśmy Borisa. Bez wątpienia gracz meczu. Jeśli kogoś jeszcze miałbym wyróżnić to na pewno Adriana Marka. Młody chłopak, pierwszy raz grający w takim meczu, a w ogóle się nie podpalił. Grał pewnie w obronie i był trudny do przejścia dla rywali. Drżałem ze strachu po urazach Pacha i Teresy. Z przebiegu gry cieszy remis. Ale ja mimo wszystko jestem zawiedziony, gdyż wierzyłem w trzy punkty.
emdżej

Postprzez Katana 2007-04-14, 10:06 pm

Powiem krotko: fajnie, ze was tylu przyjechalo, ale niestety to tyle co dobrego mozna o was rzec...(no, jeszcze torman - uratowal wam dupe)
Druzyna do bani (wicelider i JEDEN celny strzal i JEDEN rzut rozny!!!!) - zenada :/
Ci co byli dali popis kompletnej glupoty: tyle wyzwisk, antyslaskosci i debilnych transparemtow jeszcze na Ruchu nie bylo - czerwona zaraza jest gorsza od wszystkich kataklizmow razem wzietych :535:

pozdro dal normalych kibicow

ps sedziowanie pod sosnowiec - w TV to nawet potwierdzili :587:
Katana

Postprzez Uruk 2007-04-14, 10:11 pm

Pod kogo???I niby w tv to powiedzieli.Ktoś cię dobrze wkręcił.Zetrzyj z oczu ten niebieski atrament smerfie.
Uruk

Postprzez Przemek26 2007-04-14, 10:12 pm

Katana napisał(a):Powiem krotko: fajnie, ze was tylu przyjechalo, ale niestety to tyle co dobrego mozna o was rzec...(no, jeszcze torman - uratowal wam dupe)
Druzyna do bani (wicelider i JEDEN celny strzal i JEDEN rzut rozny!!!!) - zenada :/
Ci co byli dali popis kompletnej glupoty: tyle wyzwisk, antyslaskosci i debilnych transparemtow jeszcze na Ruchu nie bylo - czerwona zaraza jest gorsza od wszystkich kataklizmow razem wzietych :535:

Tys się z HUJEM na rozum zamienił . W tV zastanawiali sie dlaczego sędzia puszczał wszystkie faule Ruchu.
Przemek26

Postprzez gregor 2007-04-14, 10:27 pm

typowy mecz walki , kibice sądzili że będzie meczyk finezyjny , Ruch grał ostro ( wymuszone kontuzjami dwie zmiany w ZAGłęBIU oraz wiele spięć bez piłki sprowokowane przez graczy Rucha ) , Zagłębie moim zdaniem zagrało zbyt cofnięte , w sytuacji tej Ruch cisnął , a'le Borys
jest zajebisty w bramce od czasów Zdzicha Kostrzewy nie było w ZAGłęBIU gracza tej klasy , , na tej pozycji ,ogólnie cieszy remis na trudnym terenie , jednak żal bo to
DUMA ZAGłęBIA DąBROWSKIEGO mogła chorzowskich zmienic na fotelu lidera II-ligi
gregor

Postprzez fan78 2007-04-14, 10:38 pm

Ja tam sie z tego remisu ciesze.W przeciagu calego spotkania Ruch był lepszy i mial wiecej sytuacji podbramkowych.Myslalem ze Berek tym wolnym pod koniec meczu postawi kropke nad i,ale to by bylo za duzo szczescia.W srode Stal,licze ze ich zdemolujemy.Dwoch napastnikow od pierwszej minuty!!!
fan78

Postprzez Warson 2007-04-14, 10:50 pm

Powrót :)

Co do meczu To Jestem zadowolony z wyniku 0:0 gdyż nasi grajkowie Kompletnie nic Niepokazali, tak jak to kolega wyzej napisal za bardzo z tylu, widac bylo ze jak tylko pogralismy dokladniej i wiecej pilka przycisnelismy ruch i sie gubili.

Brawo Boris :)
Warson

meczyk

Postprzez cezaros_prowokator 2007-04-14, 10:55 pm

Remis trzeba uznać jako sukces. Zagłebie dzisiaj nie istniało, nedzna gra. A tego Mierzejewsiego to wartało by za jaja powiesić -patałach jakich mało
Trzeba wierzyc ze inni za nami nie chcą awansować . Bo w przeciwnym razie ciemno to widze.
cezaros_prowokator
Żółta kartka

Postprzez czeladnik2 2007-04-14, 11:35 pm

Choc wos gorole strasznie nie lubia, to gratuluja wam liczby jaką zebraliście na ten mecz, doping momentami tez mieliscie bardzo dobry, powiedzialbym lepszy od naszego, bo z naszej strony to porazka w tym meczu, kazdy co innego. ALE NIE PRZEJMUJCIE SIE PROKURATURA TAK SIE WAMI ZAJMIE I BYDZIECIE GRAC W IV LIDZE:)
czeladnik2

Postprzez Darian 2007-04-14, 11:56 pm

O nas się nie bój ale raczej o swój Ruch.To co dzisiaj pokazali to klęska. Jak tak dalej pójdzie to w oranżedzie może Ruch się nie znaleźć. W drużynie Ruchu kompletnie zawodzi linia pomocy więc nie powinny dziwić takie słabe wyniki Ruchu.

Jeżeli chodzi o naszą drużynę to muszę przyznać się że inwestowanie w Marka opłaca się. Zawodnik ewidetnie udźwgnął ciężar gry,czego nie można powiedzieć o np. Berensztajnie.
Zawodnik meczu oczywiście Pesković.Dobry występ Kościukiewicza. Niestety w przodzie praktycznie nie istnieliśmy chociaż Folcowi chęci odmówić nie można.
Podsumowując: REMIS TO NASZE ZWYCIĘSTWO patrząc na okliczności jakie towarzyszyły temu spotkaniu.
Darian

Postprzez psv 2007-04-15, 12:03 am

Wspaniale trio:Dworczyk ,Lachowski i Paczkowski
Dlaczego oni jeszcze sa!!!!!!!!!!!!!

Swoja droga ciekawe czy trenerio pogratulowal znowu chlopakom ambicji?
No i ten gest po meczu i zadowolenie na twarzy. Brak słów
psv

Postprzez soohoq 2007-04-15, 12:11 am

Boris Peskovic to gracz nr 1 z naszej strony.Swietne interwencje naszego bramkarza nie raz uratowaly nam skore w tym meczu.
Druga sprawa to Krzywy i jego dzisiejsza swietna dyspozycja.Brawa dla Niego spisal sie na medal.
Doping z naszej strony dobry , czesto bardzo dobry , ze wspomne poprzedni mecz z chorowskimi ,niebo a ziemia...liczba naszych rowniez w porzadku.
Ruch cisnal my sie bronilismy ...szczesliwy i cenny remis.Ogolnie bylo dobrze.
soohoq

Postprzez aju 2007-04-15, 12:58 am

Katana napisał(a):Powiem krotko: fajnie, ze was tylu przyjechalo, ale niestety to tyle co dobrego mozna o was rzec...(no, jeszcze torman - uratowal wam dupe)

wszystko co napisałes sie zgadza
dla was na plus ilosc kibiców reszty nie komentuje
pzdR
aju

Postprzez laki 2007-04-15, 7:34 am

Zagraliśmy praktycznie bez obrony , to że był remis to zasługa Borisa i słabej grze Ruchu.
Z wyniku jestem zadowolony , ale uważam że pan Dworczyk przynosi wstyd wszystkim
zagłębiakom.
laki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna