przez SCORPARO 2007-04-08, 11:41 pm
Ciekawi mnie czy Dworczyk będzie potrafił zmotywowac "zespół" tak jak na jesień , kiedy to podejmowaliśmy ruch. Jak każdy wie, w zagłębiu grają niemalże sami najemnicy i nie sądzę żeby tak naprawdę wiedzieli o co choidzi w meczach Zagłębia z ruchem - tym bardziej że niektórzy grają zaledwie "kilka dni " w Zagłebiu.
Jedno czego jestem pewien, to "wyprucie" sobie flaków przez "Terese" - on doskonale zdaje sobie sprawę z tego czym jest dla nas, kibiców Zagłebia top spotkanie, ponieważ (jak sądze ) nosi w sercu znaczek Zagłębia jak większoś z nas.
Jeżeli zagramy z takim "zaangażowaniem" jak w meczu z Łomżą (czy 1 połowa z Kmitą ) - czarno widze wynik, pomimo tego że ruch też nie błyszczy na wiosnę ... jeżeli jednak jakimś cudem, uda sie komuś zobrazowac reszcie zawodników Zagłebia, że tak naprawdę w sezonie licza się tylko te dwa spotkania (dla nas kibiców), nie powinno by źle.
Osobiście wynik remisowy - biore już dziś (po tym co pokazali od początku rundy - satysfakcjonuje mnie i remis ), lecz tak jak już wspomniałem wcześniej - jeżeli jednak 2 połowa meczu z Kmitą, zwiastowała nadejście tego "lepszego" - będzie zwycięstwo!!
... I PRZYJDZIE WIOSNA, I LEPSZE CZASY ...