Zagłębie Sosnowiec - Kmita Zabierzów (7 IV godz. 15:00)

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez laki 2007-04-03, 7:09 pm

Sześć punktów w najbliższych dwóch meczach , czy to możliwe ?
laki

Postprzez Gość 2007-04-03, 7:52 pm

U nas prawdopodobnie nie zagra Lacha.Dostał na treningu piłką w kolano i odczuwa silny ból
W tej kolejce ktoś z naszych bezpośrednich rywali pogubi punkty.Ale czy to wykorzystamy to inna sprawa.
Radziłbym zwrócić uwagę na Polonię Warszawa za miesiąc mogą już być w pierwszej czwórce.
Gość

Postprzez Schabu 2007-04-03, 8:27 pm

Nie ma co gdybać,przed nami mecz z gatunku tych które powinniśmy wygrać w cuglach!
Niestety nie chce mi się jakoś wierzyć,że nasi wyjdą zajebiście zmotywowani po dwóch tygodniach przerwy i zdemolują rywala na Ludowym.Tymbardziej że byli na zgrupowaniu!!
Oby tylko nie byli po nim wymęczeni bo będą mieli znów wymówkę.

Ktoś napisał tu na forum że Kmita będzie osłabiona,bo nie zagra paru piłkarzy,ale tak naprawdę to my mamy bardziej kontuzjowany skład.Bo nie jesteśmy zupełnie zespołem.
Tylko zbieraniną ludzi z całej Polski.W dodatku bez ambicji i zaangażowania.

Jest szansa znów odskoczyć bo Ruch pewnie straci punkty na Śląsku,a Lechia na Poloni.
Zresztą warto zwrócić uwagę na Polonie
Schabu

Postprzez zag23 2007-04-03, 8:43 pm

Musimy wygrać nawet nie idę na mecz. Klub musi sie odkuć za ostatnią żenadę z Łomżą. Brak motywacji i walki = strata kibiców
zag23

Postprzez ziaro25 2007-04-03, 9:03 pm

Zag23 weź najlepiej wogóle nie chodź!!!Normalnie to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać?Wracając do meczu....pomimo tego,że zespół Kmity ma w swoich szeregach kilku doświadczonych graczy nie wyobrazam sobie innego rozwiązania jak nasze zwycięstwo,ale to tylko piłka.....
ziaro25

Postprzez Sir 2007-04-03, 9:08 pm

DOMAGAM SIĘ od naszych zawodników PEŁNEGO ZAANGAZOWANIA i okazałego zwycięstwa!!!

POWIEDZCIE KIEDY WYGRALISMY OSTATNIO OKAZALE U SIEBIE JAKIŚ MECZ?!!!

-- jedyne co mi przychodzi do głowy to Unia Janikowo...bez udzialu publicznosci!!
Sir

Postprzez Przemek26 2007-04-03, 9:34 pm

Sir napisał(a):DOMAGAM SIĘ od naszych zawodników PEŁNEGO ZAANGAZOWANIA i okazałego zwycięstwa!!!

POWIEDZCIE KIEDY WYGRALISMY OSTATNIO OKAZALE U SIEBIE JAKIŚ MECZ?!!!

-- jedyne co mi przychodzi do głowy to Unia Janikowo...bez udzialu publicznosci!!

A z Podbeskidziem ?

I jeszcze dzisiejszy Sport.:
http://www.youtube.com/watch?v=-htvrGivXhU
Przemek26

Postprzez Robson_2006sc 2007-04-04, 4:17 pm

zag23 napisał(a):Musimy wygrać nawet nie idę na mecz. Klub musi sie odkuć za ostatnią żenadę z Łomżą. Brak motywacji i walki = strata kibiców

hehe a po co komu tacy kibice jak ty? zajmij sie szachami
Robson_2006sc

Postprzez Lars 2007-04-04, 6:59 pm

jak zagrają tak jak z Łomża to mnie chyba c*** strzeli na tym stadionie.
Ambicja, Walka, Szybka gra klepą z pierwszej piłki i jeszcze raz AMBICJA bo przypominam piłkarzyki jeszcze raz mając w pamieci mecz z przed 2 tygodni: GRACIE W SOSNOWCU DLA ZAGŁEBIA KTÓRE MA 100 LAT TRADYCJI a nie dla Kmity, Łomży itp

a wiec do Boju !!!
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez tommaz 2007-04-04, 7:07 pm

Postawiłem na wygraną Zagłębia 4:0 bo taka powinna być odpowiedz naszych gwiazd po meczu z Łomżą !!!
Ale jakoś niechce mi sie wierzyć że nagle coś tkneło nasze gwiazdy i wezmą się w garść , szczególnie jeszcze po dzisiejszej wypowiedzi jednej osoby od nas z klubu ( nazwiska tu nie wymienie) który tylko kiwnoł ręką :(
tommaz
Obserwowany

Postprzez mario21sosnowiec 2007-04-04, 8:00 pm

A ja kiedyś jeździłem na każdy mecz Zagłębia.Ale wtedy gdy widziało sie ambicje,chęc zwycięstwa itp.W tym seonie nie byłem na żadnym meczu i narazie nie mam zamiaru być.Będe jeździł jeśli w końcu w tym klubie pojawią sie odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach,a piłkarze nie będą mieli kibiców w dupie.Wielka podnieta że wyjazd do Chorzowa.Cieszycie sie bo będzie super atmosfera,mecz przy światłach,doping,pełny stadion...Ale z czym do ludzi,z Ruchem nie wygramy bo tam przynajmniej jest jakaś ambicja,tam nie dostają w dupe z taką drużyną jak łomża.A co do Kmity to zdziwie sie jeśli pojawi sie góra 4 tys.piknikowych ludzi...Zaraz sie pewnie pojawią komentarze że nie jestem z drużyną na dobre i złe,a ja na to:Owszem nie jestem :056:
mario21sosnowiec

Postprzez laki 2007-04-04, 8:21 pm

W pewnym sęsie podzielam flustracje przedmówców , ale z tym bojkotem frekwencji
to przesada narazie jesteżmy wiceliderem.
Dla mnie osobiście mecz w sobotę na Ludowym to najwspanialsza rzecz jaka może
wydarzyć sie w łikend ,niezależnie od stylu gry czy wyniku meczu.
To w pewnym sęsie sposób na życie.
laki

Postprzez Gość 2007-04-04, 9:46 pm

Do Robsona_2006 Po pierwsze od kilku lat opuściłem tylko z 3 mecze na Ludowym a piłką to sie interesowałem od 6 roku życia a nawet grałem w klubie to nie pierdol mi dzieciaczku co mam robić. Starej możesz tak mówić. Ale jak widziałem ostatni mecz z Łomżą to się normalnie załamałem z czym do OE. Już lepiej grali w 3 lidze. Kibicem jestem zawsze dla mojego klubu tylko, nie będę kasy wydawał dla tak słabej gry. Zobaczysz ile osób przyjdzie. A jak wrócą do normalnej formy to kibice wrócą na Ludowy, ale wtedy nie będzie już trenera Dworczyka.
Gość

Postprzez PaprykarZ19 2007-04-05, 10:24 am

Z tą frekwencją to nie przesadzałbym aż tak, że większość kibiców oleje Zagłębie za to co pokazują ostatnio, bo przede wszystkim też święta się zbliżają, dużo ludzi wyjedzie(np. ja..) inni będą się przygotowywać itp., więc to też będzie miało jakiś wpływ na frekwencje. Z 3500 myślę, że to będzie maks...

A co do piłkarzy? Poza nielicznymi jednostkami widać, że mają to w dupie i tyle...
PaprykarZ19

Postprzez Przemek26 2007-04-05, 11:32 am

Marcin Lachowski rozpoczął już treningi i nawet wystąpił (...) w kontrolnym spotkaniu z KKS Kluczbork, ale na pewno nie będzie brany pod uwagę przy ustalaniu kadry na sobotnie spotkanie z Kmitą.

- Trenuje z niepełnym obciążeniem. Jeżeli pojawia się ból w nodze, wówczas przerywa zajęcia - informuje trener sosnowiczan, Jerzy Dworczyk. - Powrócił już do zajęć Dżenan Hosić i mocno liczę na niego w najbliższym meczu.

Z treningów nadal wyłączony jest Hadis Zubanović (...). Jednak największą bolączką zespołu są wędrówki w poszukiwaniu dobrego boiska. Obiekty Stadionu Ludowego są w kiepskim stanie. Stąd też piłkarze trenują raz w Klimontowie, zaś innym razem na boisku Czarnych Sosnowiec
źródło: (sow), Sport

Z tym boiskiem to jakaś kpina, żeby nie było gdzie trenować, no ale zawsze potem może być wymówka w razie niepowodzenia. :diabelek:
Przemek26

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna