Zagłębie Sosnowiec - ŁKS Łomża 25.03 godz. 14.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez problematyk-ziom 2007-03-21, 11:11 pm

jasno prosto szybko

4-4-2

2:0

3 ptk

bo jak nie :evil:
problematyk-ziom

Postprzez Bez_Twarzy 2007-03-22, 9:57 am

Witam

Jako kibic ŁKS-u zajrzałem na Wasze forum z ciekawości jaka jest u Was atmosfera przed meczem. Przejrzałem i własnym oczom nie wierze. Jakieś dzieci z Łomży się napinają, piszą że są najwierniejsi, że na ŁKS-ie jest lepsza oprawa nią na Jadze :shock:. Moim skromnym zdaniem to jest w dzisiejszych czasach Nasza największa zmora - dzieci neostrady. Na dodatek daliście się wciągnąć im do dyskusji :?. Ręczę Wam, że My jako kibice ŁKS-u znamy swoje miejsce w szeregu i wiemy na co Nas stać i naprawdę nie chcemy być kojarzeni z "napinką netową". Co do meczu to widzę, że jesteście pewni swojego, a raczej desperacko potrzebujecie tego zwycięstwa. Dla Was porażka byłaby katastrofą i jeśli chcecie powalczyć o awans to nie możecie pozwolić sobie na jakąkolwiek stratę punktów. My z kolei takiego noża na gardle nie mamy. Owszem walczymy o utrzymanie ale wiemy jak trudny będzie ten mecz i każdy poważny człowiek liczy się z możliwością porażki z wiceliderem. Wiemy również, że Nasz zespół stać na sprawienie kolejnej "niespodzianki" w sezonie. Jednego możecie być pewni, Nasze chłopaki dadzą z siebie wszystko i pokażą Wam co to znaczy głód wygranej, walka i determinacja. Na koniec dodam tylko, że moim zdaniem najprawdopodobniejszy wynik to remis. Pozdro dla prawdziwych.
Bez_Twarzy

Postprzez Przemek26 2007-03-22, 10:19 am

ŁKS BROWAR ŁOMŻA
Bez Kalu
Czesław Jakołcewicz jest blisko pobicia rekordu wygranych meczów z rzędu (6 razy) ‚ który ustanowił trenując Kujawiak Włocławek w sezonie 2004/2005.
Wyrównanie poprzedniego rekordu może okazać się jednak trudne‚ bowiem łomżanie udadzą się do Sosnowca bez Maxwella Kalu‚ który nie zagra z powodu kontuzji mięśnia dwugłowego.
WAW

Łatwiej już raczej nie może być.
Przemek26

Postprzez PaprykarZ19 2007-03-22, 11:22 am

Czytam sobie wywiady przed meczem reprezentacji z Azerbejdżanem i tak sobie myślę, że dobrze by było gdyby nasi piłkarze je przeczyali ze zrozumieniem, bo można się wiele z nich nauczyć, pod warunkiem że się rozumie to co się czyta... Np słowa Garguły "Jesteś profesjonalistą, to wyjdź i graj na całego bez względu na to z kim." uczą pełnego zaangażowania w gre... czy to "Nic odkrywczego. Tak jak w lidze - nie tracisz punktów ze słabymi, masz mistrza. " - tak samo w walce o awans...
Albo słowa Beenhakkera, że każdy kolejny mecz jest najważniejszy w karierze w karierze piłkarzy(podobne do filozofii Małysza o każdym kolejnym dobrym skoku). A Ci, którzy nie potrafią grać z zaangażowaniem ze słabszym rywalem nie mają miejsca w jego drużynie...
Dobrze by było jakby nasi piłkarze zaczęli stosować się do tych zasad, Beenhakker to w końcu facet, który ma pojęcie o tym sporcie, byłbym wtedy spokojniejszy o wyniki naszej drużyny i o powodzenie naszego celu, czyli awansu do OE...

Trzeba wyjśc na to boisko maksymalnie skoncentrowanym, z chęcią wybicia piłki z głowy graczą z Łomży i dążenie do tego celu za wszelką cenę... Patrząc na wyniki z poprzedniej rundy to z reguły piłkarze się mobilizowali na kolejne mecze i odnosili zwycięstwa.. Wierzę że tym razem będzie tak samo.
PaprykarZ19

Postprzez bombel84 2007-03-22, 11:39 am

Trzeba dodać iż oprócz absencji Maxwella Kalu, na naszym boisku nie zobaczymy bardzo dobrze spisującego się ostatnio w barwach Łomży obrońcy Krzysztofa Strugarka który dostał powołanie do kadru U - 20 na turniej do Korei. Nie wiem tak naprawdę czy coś to zmienia. Obawiam się że jeśli nie zagramy dwoma napastnikami przynajmniej jednej całej połowy to może być to mecz na remis, chodź całym sercem za zagłębiem i liczę na 2-0 dla Nas.
bombel84

Postprzez tommaz 2007-03-22, 12:35 pm

Jesli znów bedzie 4-5-1 to nie czarujmy się ale będzie bardzo ciężko , w szczególności że ŁKS lubi robić często niespodzianki . Jezeli będzie 4-4-2 to mam nadzieje że bedzie pewna wygrana , chociaż po tym co widziałem w Legnicy jak zagrały nasze gwiazdy w 2 połowie , to raczej niczego nie można być pewnym. Grunt to nie lekceważyć przeciwnika i nie odpuszczać po 1:0 tylko walczyć do końca !! Mecz trwa 90 minut , czego mieliśmy przykłady w rundzie jesiennej jak np: Gdańsk , Hydrotwór u nas czy tez Kmita.
Osobiście liczę na 3:1 dla Zagłębia :)
tommaz
Obserwowany

Postprzez problematyk-ziom 2007-03-22, 2:47 pm

PaprykarZ19 napisał(a): Np słowa Garguły "Jesteś profesjonalistą, to wyjdź i graj na całego bez względu na to z kim." uczą pełnego zaangażowania w gre... czy to "Nic odkrywczego. Tak jak w lidze - nie tracisz punktów ze słabymi, masz mistrza. " - tak samo w walce o awans...
Albo słowa Beenhakkera, że każdy kolejny mecz jest najważniejszy w karierze w karierze piłkarzy.

Wiesz... teorie to wiele osób zna. Nasz trenejro też powiedział, że ma Miedź rozpracowaną dokładnie. :roll: Więc mniej mów, więcej rób!
problematyk-ziom

Postprzez rucyinski 2007-03-22, 2:52 pm

fazin napisał(a):no rzeczywiscie gosc jest niezle obeznany Z tego co wyczytalem to nie ma bladego pojecia wtym temacie i pewne zaczal chodzic na mecze kiedy zaczal sie najlepszy okres dla ŁKS a co za tym idzie dobre oprawy. Doping i oprawy na ŁKS a w Bialymstoku to 2 rozne swiaty. Nie mamy podjazdu do nich i tyle

Dziecko, gdzie ja porównałem oprawy Łomzy i Jagi?? Napisałem o dopingu.

Do napinających się kibiców Sosnowca - liczę że bedzie was w weekend 9000 - czyli 3x tyle co nas w Łomży ktora jest 3x mniejsza od waszego miasta. Z tego co tu czytam to będzie was min 9000. Zobaczymy, sprawdzimy. Jesli was tylu na meczu nie bedzie, znaczy ze jesteście mniej wierni klubowi niz my, i tyle, suche fakty. Nie zamierzałem nikogo obrazi, prosze o przeczytanie mojego postu jeszcze raz, i nie wiem skad wynikają wasze opinie i smiechy z ŁKSu tym bardziej ze nigdy na meczu Łomży nie byliście. Co do kibiców niby z Łomży jak fazi itp -
1. wczytujcie sie dokladnie w co ktoś pisze
2. w młynie nie ma sprawdzana wieku kibicow-liczy sie oddanie i doping (ja akurat zapewne jestem jednym ze straszych kibicow wogule na tym forum)
3. czy przypadkiem wasze domki nie zdajnują sie bardziej na wschod od Łomży w miescie gdzie handluje wielu Białorusinów i króluje pan K. Kononowicz? :)
rucyinski

Postprzez problematyk-ziom 2007-03-22, 2:56 pm

rucyinski napisał(a):2. w młynie nie ma sprawdzana wieku kibicow-liczy sie oddanie i doping (ja akurat zapewne jestem jednym ze straszych kibicow wogule na tym forum)

A tak wogóle to naucz się pisać "Panie dorosły". Zapraszamy w niedziele. Pojawcie się w liczbie o 3 razy mniejszej niż my jezdzimy!
problematyk-ziom

Postprzez *FORUMDINHO* 2007-03-22, 3:25 pm

No i po co z nimi dyskutujecie? I tak, i tak nie przyjadą...
*FORUMDINHO*

Postprzez sprzedawca_cebuli 2007-03-22, 4:20 pm

rucyinski napisał(a):
Do napinających się kibiców Sosnowca - liczę że bedzie was w weekend 9000 - czyli 3x tyle co nas w Łomży ktora jest 3x mniejsza od waszego miasta. Z tego co tu czytam to będzie was min 9000. Zobaczymy, sprawdzimy. Jesli was tylu na meczu nie bedzie, znaczy ze jesteście mniej wierni klubowi niz my, i tyle, suche fakty. Nie zamierzałem nikogo obrazi, prosze o przeczytanie mojego postu jeszcze raz, i nie wiem skad wynikają wasze opinie i smiechy z ŁKSu tym bardziej ze nigdy na meczu Łomży nie byliście.

aha czyli liczba to wykladnik wiernosci <lol> i fakt napewno maci lepszy od Jagi doping wkoncu to po kazdej kolejce o Was sie mowi o tak fanatycznych i zagorzalych kibicach <lol> a gdzie tu jest napisane ze bedzie nas ponad 9000? ktos tu cos pisal o jakiejs liczbie? czytaj ze zrozumieniem dzieciaku neostrady
sprzedawca_cebuli

Postprzez Łuki19 2007-03-22, 4:30 pm

sprzedawca_cebuli napisał(a):
rucyinski napisał(a):
Do napinających się kibiców Sosnowca - liczę że bedzie was w weekend 9000 - czyli 3x tyle co nas w Łomży ktora jest 3x mniejsza od waszego miasta. Z tego co tu czytam to będzie was min 9000. Zobaczymy, sprawdzimy. Jesli was tylu na meczu nie bedzie, znaczy ze jesteście mniej wierni klubowi niz my, i tyle, suche fakty. Nie zamierzałem nikogo obrazi, prosze o przeczytanie mojego postu jeszcze raz, i nie wiem skad wynikają wasze opinie i smiechy z ŁKSu tym bardziej ze nigdy na meczu Łomży nie byliście.

aha czyli liczba to wykladnik wiernosci <lol> i fakt napewno maci lepszy od Jagi doping wkoncu to po kazdej kolejce o Was sie mowi o tak fanatycznych i zagorzalych kibicach <lol> a gdzie tu jest napisane ze bedzie nas ponad 9000? ktos tu cos pisal o jakiejs liczbie? czytaj ze zrozumieniem dzieciaku neostrady

Sprzedawca niema z nim co gadac przeciez od nich na kazdym wyjezdzie jest nie mniej niz 1000 ludzi a u siebie nie mniej niz 5000 wiec niemamy co z nimi gadac heh ludzie z Łomzy ci co pisza na naszym forum tylko przynoszą wstyd swojemu miastu i normalnym kibicą Łks takze do wszystkich ludzi piszacych na naszym forum dajcie sobie siana
Łuki19
Obserwowany

Postprzez rucyinski 2007-03-22, 4:48 pm

Jeśli nie liczba, czyli fakt obiektywny, jest wykładnikiem wierności to co?? Napinanie się na forum?? Jeśli to jest dla was wykładnikiem wiernosci to gratuluje, dla mnie wykladnikiem wiernosci jest wspieranie druzyny na trybunach, nie napinka w internecie. 9000 wzialem stad, iż ktos napisal że Sosnowiec ma wierniejszych kibicow od Łomży. Jesli tak to biorac pod uwage wielkosc miast na wasze mecze powinno chodzic 9-12 tys ludzi skoro na ŁKS chodzi 3tys a Łomża jest ponad 3 razy mniejsza od Sosnowca. I tyle. To nie napinka, to odpowiedz na wiernosć, która okaze sie juz w najblizszym meczu. Naprawde nie rozumiem po co ten atak na mnie, napisalem o meczu, o naszym klubie, kibicach, ale widze ze niektorzy nie moga tego strawić.
rucyinski

Postprzez sprzedawca_cebuli 2007-03-22, 5:00 pm

rucyinski napisał(a):Jeśli nie liczba, czyli fakt obiektywny, jest wykładnikiem wierności to co?? Napinanie się na forum?? Jeśli to jest dla was wykładnikiem wiernosci to gratuluje, dla mnie wykladnikiem wiernosci jest wspieranie druzyny na trybunach, nie napinka w internecie. 9000 wzialem stad, iż ktos napisal że Sosnowiec ma wierniejszych kibicow od Łomży. Jesli tak to biorac pod uwage wielkosc miast na wasze mecze powinno chodzic 9-12 tys ludzi skoro na ŁKS chodzi 3tys a Łomża jest ponad 3 razy mniejsza od Sosnowca. I tyle. To nie napinka, to odpowiedz na wiernosć, która okaze sie juz w najblizszym meczu. Naprawde nie rozumiem po co ten atak na mnie, napisalem o meczu, o naszym klubie, kibicach, ale widze ze niektorzy nie moga tego strawić.

nie no koles jesli liczba ludzi na meczach to wykladnik wiernosci to jestes niezle pier*** bo ja zawsze mys;lalem ze wiernosc polega na wspieraniu druzyny w kazdej sytuacji a nie to ile miasto ma mieszkancow i jaki odsetek z nich chodzi na mecze co da debilizm ... ile Ty masz lat 12?

glupich nie trzeba siac....
sprzedawca_cebuli

obiektywnie

Postprzez cezaros_prowokator 2007-03-22, 5:12 pm

Ale obiektywnie patrząc ilość ludzi na ludowym to nędza. Klub z tradycjami +duże miasto powinno być wystarczającym zestawieniem do większej frekwencji. A jak jest to każdy sam widzi.
cezaros_prowokator
Żółta kartka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna