Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Socio napisał(a):Sklad jest ok poza tym ze Bednar jesli sie nie myle wisi za kartki i dlatego wczoraj na prawej pomocy gral Oziebala. Skrzypek kontuzja, Piatkowski i Bednar kartki. Mierzejewski moglby zagrac na prawej ale kto zagra na lewej pomocy - Paczka kontuzja. Kadrowo naprawde jest kiepsko.
Mecz z Piastem nie będzie transmitowanyWally napisał(a):Na kibice.net ktoś wrzucił transmisję meczów drugoligowych i właśnie mecz Zagłębia z Piastem ma być retransmitowany o 18:35, ale gdzie to nie wiem, prawdopodobnie na TVP Sport, więc dupa zbita, bo pewnie mało osób ma ten kanał.
adas napisał(a):Mecz z Piastem nie będzie transmitowanyWally napisał(a):Na kibice.net ktoś wrzucił transmisję meczów drugoligowych i właśnie mecz Zagłębia z Piastem ma być retransmitowany o 18:35, ale gdzie to nie wiem, prawdopodobnie na TVP Sport, więc dupa zbita, bo pewnie mało osób ma ten kanał.
zag23 napisał(a):Ustawienia na mecz z Piastem:
Pesković-Bednar, Hosić, Treściński, Topolski-Kościukiewicz-Skrzypek, Berensztajn, Pach, Mierzejewski-Prymula
lub
Pesković-Bednar, Hosić, Treściński, Topolski-Skrzypek, Berensztajn, Kościukiewicz, Pach-Prymula, Oziębała
RaRy napisał(a):adas napisał(a):Mecz z Piastem nie będzie transmitowanyWally napisał(a):Na kibice.net ktoś wrzucił transmisję meczów drugoligowych i właśnie mecz Zagłębia z Piastem ma być retransmitowany o 18:35, ale gdzie to nie wiem, prawdopodobnie na TVP Sport, więc dupa zbita, bo pewnie mało osób ma ten kanał.
sparingu tez miało nie byc ;)
Nikt nie mówił, że ma nie być 8)RaRy napisał(a):adas napisał(a):Mecz z Piastem nie będzie transmitowanyWally napisał(a):Na kibice.net ktoś wrzucił transmisję meczów drugoligowych i właśnie mecz Zagłębia z Piastem ma być retransmitowany o 18:35, ale gdzie to nie wiem, prawdopodobnie na TVP Sport, więc dupa zbita, bo pewnie mało osób ma ten kanał.
adas napisał(a):Nikt nie mówił, że ma nie być 8)RaRy napisał(a):adas napisał(a):Mecz z Piastem nie będzie transmitowanyWally napisał(a):Na kibice.net ktoś wrzucił transmisję meczów drugoligowych i właśnie mecz Zagłębia z Piastem ma być retransmitowany o 18:35, ale gdzie to nie wiem, prawdopodobnie na TVP Sport, więc dupa zbita, bo pewnie mało osób ma ten kanał.
Na stronie od miesiąca wisiało info w sparingach, że jest.Ader napisał(a):adas napisał(a):Nikt nie mówił, że ma nie być 8)RaRy napisał(a):adas napisał(a):Mecz z Piastem nie będzie transmitowanyWally napisał(a):Na kibice.net ktoś wrzucił transmisję meczów drugoligowych i właśnie mecz Zagłębia z Piastem ma być retransmitowany o 18:35, ale gdzie to nie wiem, prawdopodobnie na TVP Sport, więc dupa zbita, bo pewnie mało osób ma ten kanał.
Nikt tez nie mowił , że ma być 8)
adas napisał(a):Na stronie od miesiąca wisiało info w sparingach, że jest.Ader napisał(a):adas napisał(a):Nikt nie mówił, że ma nie być 8)RaRy napisał(a):adas napisał(a):Mecz z Piastem nie będzie transmitowanyWally napisał(a):Na kibice.net ktoś wrzucił transmisję meczów drugoligowych i właśnie mecz Zagłębia z Piastem ma być retransmitowany o 18:35, ale gdzie to nie wiem, prawdopodobnie na TVP Sport, więc dupa zbita, bo pewnie mało osób ma ten kanał.
Nikt tez nie mowił , że ma być 8)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników