2 Liga 2006/2007

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2007-02-15, 6:44 pm

Bo ktoś musi jeszcze baraże zagrać ??Poza tym lepsze mecze we środę u siebie niż na wyjeździe :wink:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez masloo 2007-02-15, 7:27 pm

no niestety dla mnie nie bo mam zajecia od 8 rano do 20!! ;((( Najgorszy dzien...
masloo

Postprzez Carlos 2007-02-15, 8:58 pm

WOJTEK napisał(a):Bo ktoś musi jeszcze baraże zagrać ??Poza tym lepsze mecze we środę u siebie niż na wyjeździe :wink:

Bytom :wink:
Carlos

Postprzez emdżej 2007-02-15, 9:41 pm

Cygan napisał(a):Czy ktoś może wypowiedzieć sie, co sie dzieje z młodymi z grup juniorskich na ta pozycję?

Obecnie w rezerwach gra dwóch młodych bramkarzy. Paweł Pamuła i Marcin Jaszczyk. Pierwszy z nich jest moim zdaniem lepszy. Jest dość solidnej postury, więc na przedpolu nie ma na niego mocnych i jest pewny w wyjściach z bramki. Gorzej trochę ze sprężystością, ale to wystarczy zrzucić parę kilosków. Drugi z nich natomiast dość dobrze spisuje się na linii, ale na przedpolu to wręcz katastrofa.
emdżej

Postprzez PaprykarZ19 2007-02-15, 10:59 pm

Ja we środy zajęcią kończę o 17:30 więc w Sosnowcu najwcześniej jestem na 18, środowe meczyki mam z głowy..
PaprykarZ19

Postprzez tomi2509 2007-02-16, 9:41 am

tomi2509

Postprzez krzysztof 2007-02-16, 9:53 am

w sumie, gdybym nie chodził sam grać na hali w piłkę w poniedziałki to bym jakoś to zniósł, ale zdecydowanie lepsze są weekendy.
krzysztof

Postprzez Ader 2007-02-16, 9:56 am

Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2007-02-16, 10:11 am

Panowie, a czy temat dotyczy Waszych problemów ? Ten ma do tej zajęcia, tamten do tej pracuje i tak dalej. Czy to onet ?? :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Degland 2007-02-17, 6:27 am

Damian Staniszewski bliski przejścia do Odry Opole

To jeszcze nic pewnego, ale na 90 procent będę grał w Odrze Opole - powiedział piłkarz (jeszcze) Zawiszy. - Drużyna przebywa w tej chwili na zgrupowaniu w Holandii, mam tam dojechać i zgłosić się do trenera Mroziewskiego. Bardzo żałuję, że nie dane mi było kontynuować kariery w Zawiszy. Przecież jedną nogą byliśmy już w I lidze, podobnie jak Ruch Chorzów. Tworzyliśmy zgraną, poukładaną drużynę, która nadawała ton rozgrywkom. Z taką sytuacją spotkałem się pierwszy raz w karierze i mam nadzieję, że po raz ostatni.

Jest szansa że jeden z naszych ulubieńców pojawi się na ludowym, zapraszamy do Sosnowca :twisted:
Degland

Postprzez Sir 2007-02-17, 10:52 am

Degland napisał(a):
Damian Staniszewski bliski przejścia do Odry Opole

To jeszcze nic pewnego, ale na 90 procent będę grał w Odrze Opole - powiedział piłkarz (jeszcze) Zawiszy. - Drużyna przebywa w tej chwili na zgrupowaniu w Holandii, mam tam dojechać i zgłosić się do trenera Mroziewskiego. Bardzo żałuję, że nie dane mi było kontynuować kariery w Zawiszy. Przecież jedną nogą byliśmy już w I lidze, podobnie jak Ruch Chorzów. Tworzyliśmy zgraną, poukładaną drużynę, która nadawała ton rozgrywkom. Z taką sytuacją spotkałem się pierwszy raz w karierze i mam nadzieję, że po raz ostatni.

Jest szansa że jeden z naszych ulubieńców pojawi się na ludowym, zapraszamy do Sosnowca :twisted:

I co znowu nam zamkną stadion na jeden mecz z powodu naszych ulubieńców z hydrotwora.. :?:
Sir

Postprzez Degland 2007-02-17, 1:56 pm

Sir szampanem oraz czerwonym dywanem raczej go nie będziemy witać ,do meczu z Odrą jeszcze sporo czasu, nie jest pewne na 100% czy podpisze z nimi kontrakt, czy zagra w tym spotkaniu, również możliwe jest że mecz z Odra będzie bez udziału publiki, bo lubiany przez nas wszystkich PZPN zafunduje nam kolejną karę za nic bo ma taki kaprys, a co do meczu to dopiero pod koniec maja będziemy to wiedzieli
Pozdrawiam
Degland

Postprzez Gość 2007-02-22, 10:55 am

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3936500.html

Nowe możliwości karnetu na mecze Ruchu Chorzów
Wojciech Todur
2007-02-21, ostatnia aktualizacja 2007-02-21 19:19
Dzięki kawałkowi plastiku kibic nie tylko będzie miał swoje miejsce na Cichej, ale jeszcze taniej ostrzyże się u fryzjera, zje obiad lub wybierze się do kina, a gdy już wróci do domu, pobawi się nową konsolą do gier.
Do tej pory karnet był tylko... karnetem. Teraz działacze Ruchu jednak zaszaleli - wejściówki i karnety na mecze niebieskich można zamawiać za pośrednictwem strony internetowej: www.kupbilet.pl, a dodatkowo przygotowali dla posiadaczy karnetów szereg atrakcji.

Razem z firmą Microsoft udało się zorganizować konkurs, którego głównymi nagrodami będą konsole do gier X-BOX 360. By stać się posiadaczem takiej zabawki, trzeba będzie zagrać w GOBO, czyli jednoosobową piłkę nożną. - Gra wymaga sprytu i sporych umiejętności technicznych. Ucieszymy się, jeżeli przyjmie się na śląskich podwórkach - mówi Tadeusz Knopik, odpowiedzialny w chorzowskim klubie za marketing.

Podczas każdego spotkania w zabawie będą brały udział cztery wylosowane osoby. Półfinałowe mecze zostaną rozegrane za jedną z bramek, a finał na środku boiska w przerwie meczu. Maksymalna różnica wieku - by dać wszystkim równe szanse - może wynieść maksymalnie pięć lat. Zwycięzca dostanie konsolę do gry, a przegrani klubowe pamiątki oraz nagrody ufundowane przez innych sponsorów (m.in. Easy Touch).

Kolejna niespodzianka jest taka, że od połowy marca karnet na mecze Ruchu będzie też pełnił funkcję karty rabatowej. - Rabat wyniesie około 10 proc. Prowadzimy rozmowy z firmami taksówkowymi, restauracjami i sklepami - tłumaczy Knopik i dodaje, że karnet z rundy wiosennej będzie pełnił funkcję karty rabatowej do 31 lipca, po czym jego funkcję przejmie karnet na rundę jesienną. Karnet to także wejściówka na prezentację zespołu, która odbędzie się 7 marca w hali chorzowskiego MORiS-u (godz. 18). To istotna informacja, bowiem na trybuny zostanie wpuszczonych tylko 900 osób.
Gość

Postprzez Gość 2007-02-22, 10:57 am

U nas dyr. Wojciech R. uważa, że marketing jest na odpowiednim poziomie i może się nim zająć on sam. Jak zresztą wszystkim. Moje zdanie jest takie. Dopóki dyrektorem będzie R. i w klubie nie pojawi się ktoś o wykształceniu ekonomicznym (ekonomia, marketing, zarządzanie lub pr) to nie mamy co liczyć na poprawę.
Gość

Postprzez Gość 2007-02-22, 11:06 am

Myśle że zmiana na stanowisku dyrektora sportowego nic by nie dała , Wlosi zatrudniliby następnego pazia wykonującego polecenia.Sytuacja może ulec zmianie tylko gdy makaron zmieni strategoe zarządzania Zagłebiem lub gdy zmieni sie właściciel , do czego mam nadzieje dojdzie niebawem.
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna