tylko taka mała sugestia co do tej Dąbrowy. Jak jeszcze nie poszly do robienia to wystarczy dodac G, żeby było Dąbrowa G. . A jak poslzy to nie ma tragedii bardzo dobry szal !
M@rcin. Nie myl pojęć - nie płaczę a jedynie wyrażam swoje zdanie. A mogę bo jestem kibicem Zagłębia. A szaliki dotyczą chyba Zagłębia, tak ?? W takim razie bez sensu jest ten cały temat - przecież szanowne gremium już wybrało. Flaga Working Class jest z błędem. Zadowolony ?? Naróbcie kolejnych chuligańskich szali, nadrukujcie psich ryjów i będzie hit. Zamiast skupić się na czymś wyjątkowym promujesz tu jakąś popelinę. Jestem w 100% pewny, że gdyby zrobić jeden z tych koszmarków i równolegle Wiarę to Wiary zejdzie więcej.
A ja bym kupił szal zwykły tkany - wyłącznie w naszych barwach, ale nieco dłuższy - może piknikowy ale wielu ludzi sensu nie widzi jak to Wojtek nazwał w "świnśkich ryjach" albo nie dokońca utożsamia się z ekipami Hool`s - ja tam nigdy nie będe "wojował" ale czemu mam nie mieć szala w naszych barwach.
Wiem że takich szali było sporo - kiedyś - no można powiedzieć że były wyłącznie takie ...
Choć pewnie, ktoś odpisze, że po co piknikowi i wyjazdowiczowi od świeta taki szali ... no i może będzie miała rację
No rzeczywiscie, ja tez uwazam ze napackane za bardzo... Zleje sie to wszystko i przez to choc by nie bedzie sie sprzedawal... bo bedzie nie wyrazny. Jezeli juz mialy byc wymienione nazwy miast, to chociaz mozna bylo to zrobic poprawnie, pelne nazwy...! no chyba ze NA SIŁĘ mialy tam znalezc sie wszystkie, wiec trzeba bylo je upchac...
no nie wiem,
ja dziekuje, pozostane przy swoim working class :wink: za nowy naprawde dziekuje
WOJTEK - Napisałem już wyżej że racja w tym iż robienie szala na siłę nie ma sensu, JEDNAK! jeśli innym się podoba a Tobie nie ... to co oznacza że nie wolno go mieć??? Tutaj własnie jest to smieszne...
A też uważam że jakby tak przysiąść, przemyśleć, coś dodać , zmienić to mógłby powstać jakiś HIT, czytelny i wyraźny. Albo stworzyć coś z Wiarą... Też nie mam zdolności tworzenia, a coś tam w głowie mam ułożonego. Tylko szkoda że nie umiem tego przenieść na kompa... wielka szkoda.
Więc też zastanów się czy To Tylko od Ciebie zależy czy szal może powstać.
pozdro
na stronie Zagłębia powoli robi sie jak w rezimie... po kilku niewygodnych wypowiedziach zamkneliscie temat, ktory dotyczy wszystkich kibicow, toczac dalej rozmowy w "kuluarach"...? Przeciez najlepszy szalik to powinien wlasnie powstac z sugestii i spostrzezen jak najwiekszej ilosci z Nas, a Wy chcieliscie, zalatwic to cicho i przepchnac to co sie kilku osobom spodobalo...
Brawo Wojtek za ponowne otwarcie! I zapraszam do dyskusji i ulepszania ciaglego projektow.
Najwygodniejsza postawa to jest "Paniee ja tam nie wiem" dlatego właśnie ja przyjmę taką postawę :lol: no więc ja tam się nie znam i projektu pewnie nie stworzę ale.. projekt nr 3 i szal reprezentacyjny trafiają w mój mózg pozytywnym sygnałem. Reprezentacyjny oczywiście do obróbki ale fajnie nawiązuje do flagi i ma przesłanie dla cieniarzy z geografii. Projekt na 3 wnosi coś nowego, poza tym wyobraźcie sobie większą ilość ludzi na trybunach z tym szalem - zrobi się kolorowo, nareszcie będzie widać nasze barwy. A jeśli chodzi tą druga stronę.. to projekt Nr 1 albo trzeba grubo przerobić albo.. zapomnieć - tam jest jakiś chaos.. herb, kontury - straszny bajzel.
Możecie się śmiać... To moja pierwsza próba tworzenia czegoś w... paincie :P
Może najlepszy to on nie jest, ale jest raczej wyraźny. Ma mało szczegółów. Wydaję mi się, że widać go z daleka.
Można pozmieniać jakieś szczegóły, więc jak coś to piszcie.
Nie wiem czy dobre odcień kolorów zielonego i czerwonego, więć tez mogę to zmienić.
Można też je powiększyć.