Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez tommaz 2007-01-23, 11:31 pm

Panowie no i co z tego że dawał z siebie wszystko skoro nawet nie zabardzo wiedzial po co znajduje sie na boisku !!! Nie dość ze zakrecony to jeszcze sam by sie zaplątał swoim nogami , a te pare bramek ktore strzelil to chyba jakis totalny fuks , a wy juz z niego robicie Zidana ;)
Moim zdanie bardzo dobrze ze Tadziu juz nie jest kopaczem Zagłębia. Każde jego wejście na murawe to był dla mnie koszmar - strata glosu , nerwow no i juz nie wspominajac o skaczącym cisnieniu do 220/180 :D . Zycze mu wszystkiego najlepszego i niech sie spełnia jego marzenia ale jak najdalej od Zagłębia :)
tommaz
Obserwowany

takie sobie dywagacje

Postprzez Blajpios 2007-01-24, 12:32 am

tommaz napisał(a):Panowie no i co z tego że dawał z siebie wszystko skoro nawet nie zabardzo wiedzial po co znajduje sie na boisku !!! (...) Każde jego wejście na murawe to był dla mnie koszmar - strata glosu , nerwow no i juz nie wspominajac o skaczącym cisnieniu do 220/180 :D . Zycze mu wszystkiego najlepszego i niech sie spełnia jego marzenia ale jak najdalej od Zagłębia :)

Jeżeli niech mu się spełnią ;-) wszystkie marzenia, to pewnie wśród nich jest i takie, by być doskonałym piłkarzem, więc czemu??? z dala ma to być od Zagłębia?! :shock:
:D A tak na poważnie, to rozróżnijmy i zobaczmy, że te dwie rzeczy rozróżnione mogą być obok siebie i nie trzeba sobie w kółko udawadniać "nie a bo nie b - jako że a albo b".
Nie zyskał uznania w oczach kibiców, zarządu z racji zbyt słabych umiejętności względem aspiracji pierwszoligowych. Z czym nawet nie polemizuje, bo i rozwiązanie kontraktu było za obustronnym porozumieniem. Po prostu, nie wyszło. Rzeczywiście, kosztował prócz tego, co w kontrakcie ustalono, określoną kwotę nerwów. Rozumieć więc należy i tych poirytowanych. Niemniej, zachęcać można ich do umiaru. Druga bowiem rzecz - to szacunek za zaangażowanie, podejście, nie obrażanie się w rezerwach, tylko strzelanie bramek. Toteż można życzyć powodzenia i rozstając się - lepiej zauważyć to właśnie "pół szklanki pełne" niż rozpamiętywać mleko rozlane z tej drugiej połowy, pustej. A i kiedyś premia za to być może - gdy np będzie dobrym trenerem, albo będziemy chcieli mieć satysfakcję na starsze lata, że nie flekowaliśmy na lewo i prawo, wszystkiego i wszystkich.
Blajpios

Postprzez dejotmaly81 2007-01-24, 12:38 am

tommaz napisał(a):Panowie no i co z tego że dawał z siebie wszystko skoro nawet nie zabardzo wiedzial po co znajduje sie na boisku !!! Nie dość ze zakrecony to jeszcze sam by sie zaplątał swoim nogami , a te pare bramek ktore strzelil to chyba jakis totalny fuks , a wy juz z niego robicie Zidana ;)
Moim zdanie bardzo dobrze ze Tadziu juz nie jest kopaczem Zagłębia. Każde jego wejście na murawe to był dla mnie koszmar - strata glosu , nerwow no i juz nie wspominajac o skaczącym cisnieniu do 220/180 :D . Zycze mu wszystkiego najlepszego i niech sie spełnia jego marzenia ale jak najdalej od Zagłębia :)

Oj-przesadzasz i to bardzo...nie wiem czy zauważyłeś, ale raczej nikt tu nie robi Zidana z Tadzia!!! Co z tego, że dawał z siebie wszystko??? A bardzo dużo właśnie!!! Całkiem inaczej gra się w drużynie walczącej ze wszytkich sił a całkiem inaczej z 10 dreptającymi w miejscu pseudozawodnikami(nie chcę tu obrazić nikogo z drużyny)!!! Ciekawy jestem czy Ty byłbyś lepszy od Tadzia??? A tak jak słusznie zauważył Codino...pomimo Twojego skaczącego ciśnienia-na pewno na całe gardło śpiewałeś po strzelonej bramce...Tadziu Tyc, Tadziu Tyc, Tadziu Tyc...
dejotmaly81

Postprzez Degland 2007-01-24, 1:22 am

Co nie zmienia faktu że odejście Tadzia to narazie nasze największe wzmocnienie
Degland

Postprzez MarcelZS 2007-01-24, 8:16 am

Jak wylali Tadzia to powinni wylać Zuban - jeden jak i drugi to bezproduktywność - choć w przypadku Tadka można było go pogonić i odchudzić - i kto wie co by z niego było .... A z Zubana od dawna nie ma pociechy - zagrał ze dwa dobre mecze a bramki z Podbeszkidziem to były dary losu od obrońców i bramkarza.

Nie mówiąć o kolorycie jaki Tadziu wnosił, bądz co bądz szkoda że nie usłyszymy na Ludowym ... TYC... TYC...TYC
MarcelZS

Postprzez CharoN^ 2007-01-24, 11:01 am

No to teraz czekamy na wzmocnienia. Miejsca wkońcu są, a kandydatów chyba nie brakuje. Ja postawiłbym na Robaszka i Oziębałe, do Piegzika nie jestem do końca przekonany, ale kto wie... Niech ich przydatnośc do zespółu określą odpowiednie osoby, i decydują się na transfery, żeby wszystko mogło się odpowiednio zgrac na wiosne. Póki co jest dobrze, pozbyliśmy się piątych kół u wozu. Wystarczy nam 2-3 zawodników i powinno byc dobrze.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez tommaz 2007-01-24, 11:41 pm

Oj-przesadzasz i to bardzo...nie wiem czy zauważyłeś, ale raczej nikt tu nie robi Zidana z Tadzia!!! Co z tego, że dawał z siebie wszystko??? A bardzo dużo właśnie!!! Całkiem inaczej gra się w drużynie walczącej ze wszytkich sił a całkiem inaczej z 10 dreptającymi w miejscu pseudozawodnikami(nie chcę tu obrazić nikogo z drużyny)!!! Ciekawy jestem czy Ty byłbyś lepszy od Tadzia??? A tak jak słusznie zauważył Codino...pomimo Twojego skaczącego ciśnienia-na pewno na całe gardło śpiewałeś po strzelonej bramce...Tadziu Tyc, Tadziu Tyc, Tadziu Tyc...[/quote]

A jednak wolałbym 10 dreptających np Berków niz 10 grających na maxa i za wszelką cene Tadzików :D a co do śpiewu po bramce to moze masz racje ale to był 1 raz . Jeden raz udało mu sie naprawde przymieżyc i to była b. ładna bramka ale po innych bramkach nic nie spiewalem i zawsze uważałem to za przypadek , co nie zmienia faktu ze cieszyło mnie to bo i jak sie nie cieszyc jak ukochana drużyna strzela bramki. Nie wiem może to złość przeze mnie przemawia bo juz mam dość czekania na tą extraklase , pamietam mecze Zagłębia z I ligi i to było to i to tego tak mi brakuje a ilez lat mozna jeszcze czekać ??????????????? Wiadomo ze nawet jakby mieli grac w A klasie to bede chodził na mecze bo i chodziłem i jezdziłem ale zawsze jest ten niedosyt :( Mam nadzieje że po rundzie wiosennej bedzie awans . Oby nie taki awans jak co roku mamy :( !!!
tommaz
Obserwowany

Postprzez warchlak 2007-01-25, 10:44 am

Tommaz 10 dreptających Berków mieliśmy na poczatku sezonu i wyniki mieliśmy wręcz porażające :shock: ja jednak wole takich zawodników jak Tadziu którzy chociaz mają ambicje a nie takich Berensztajnów co do Zagłębia przyszli dorobić troche grosza do emerytury.
warchlak
Prowokator

Postprzez Wally 2007-01-25, 12:13 pm

Warchlak ty jesteś zbyt cięty na Berka. Co Ci ten gościu zrobił, że tak się go czepiasz. Nie masz zupełnie racji. Popatrz ile ma asyst - najwięcej w drużynie. Jeśli chodzi o bramki - drugi strzelec po Folcu. Wolę takiego Berka dorabiającego do emerytury niż Tadzia, z którego jedyne co, to mieliśmy ubaw, że wszedł na boisko.
Wally

Postprzez Zag18 2007-01-25, 1:35 pm

info dotyczÄ…ce Robaszka
http://www.90minut.pl/news.php?id=502354
Zag18

Postprzez tommaz 2007-01-25, 2:13 pm

Szkoda , naprawde wielka szkoda bo zawodnik zapowiadał się obiecująco :(
A może coś się jeszcze zmieni i Robaszek zostanie jednak zawodnikiem Zagłębia.
tommaz
Obserwowany

Postprzez mdc dg 2007-01-25, 2:37 pm

Kasa Kasa Kasa :lol: .Poprostu nie stać nas na tego zawodnika.
mdc dg

Postprzez MrCricket 2007-01-25, 2:47 pm

Zag18 napisał(a):info dotyczące Robaszka

Cholera :evil: :evil: :evil:
MrCricket

Postprzez olo69 2007-01-25, 3:22 pm

MrCricket napisał(a):
Zag18 napisał(a):info dotyczące Robaszka

Cholera :evil: :evil: :evil:

wyluzujcie, przecież jeszcze mamy kilka gwiazd w zapasie, Piegzik, Oziębała, Sikora :?

a może Robaszek wie więcej niż my i woli grać w 2 niz w 3 lidze, w końcu Igrzyska juz się rozpoczęły i trzeba przykładnie ukarac winnych , a rozmiar winy nie ma żadnego znaczenia - potrzeba ofiar, a o chlebie pomysli sie później :cry:
olo69

Postprzez rossoneri 2007-01-25, 4:04 pm

teraz widac jakie mamy aspiracje, nawet nie mozemy pozyskac takiego przecietniaka jak Robaszek, czarno to widze ,a Ty WarchlaK idz sie leczyc jak porownujesz Berka do Tyca, czyli juz nie pozyskamy nikogo i nici z tych zapowiedzi Rudego mial byc napastnik mialo byc ok a jest wszystko do kitu
rossoneri

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack