Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Liberał 2007-01-16, 9:09 pm

co do napastnika to tak jeszcze mysle nad Kamilem Gęślą ze stali. Pamietam mecz z tv i calkiem, niezle mu szlo jak na 21 lat. W II lidze strzelil juz 3 gole.
Liberał

Postprzez Przemek26 2007-01-16, 9:36 pm

Liberał napisał(a):co do napastnika to tak jeszcze mysle nad Kamilem Gęślą ze stali. Pamietam mecz z tv i calkiem, niezle mu szlo jak na 21 lat. W II lidze strzelil juz 3 gole.

No to rzeczywiście trzeba się śpieszyć bo go nam Barcelona podkupi :D
Przemek26

Postprzez olo69 2007-01-16, 10:20 pm

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3853555.html

Piegzik :yyyy: "miał z tego zawodnika wielką pociechę", aż strach pomysleć co autor miał na mysli :pocieszam: bo chyba nie umiejetności piłkarskie niestety

niezłe roszady sie szykują, skoro Bednar ma grać w ataku, to jeszcze spróbowałbym na tej pozycji Wierzchowskiego, na pewno nie bedzie gorszy niz na bramce, zresztą młody obiecujący, jest czas żeby się ograł na tej pozycji, a na bramke proponuje Berensztajna dobre warunki ma chłopisko.
Tak mi sie wydaje, że moze w ramach oszczedności Zagłębie za tych zawodników płacic będzie od kilograma, skoro kupuja takich po 60 kilo, albo przyjeli zasady obowiazujące w polityce, tzn. nie może być wyższy i cięższy od Dyrektora klubu
olo69

Postprzez Sir 2007-01-16, 11:16 pm

olo69 napisał(a):http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3853555.html

Piegzik :yyyy: "miał z tego zawodnika wielką pociechę", aż strach pomysleć co autor miał na mysli :pocieszam: bo chyba nie umiejetności piłkarskie niestety

niezłe roszady sie szykują, skoro Bednar ma grać w ataku, to jeszcze spróbowałbym na tej pozycji Wierzchowskiego, na pewno nie bedzie gorszy niz na bramce, zresztą młody obiecujący, jest czas żeby się ograł na tej pozycji, a na bramke proponuje Berensztajna dobre warunki ma chłopisko.
Tak mi sie wydaje, że moze w ramach oszczedności Zagłębie za tych zawodników płacic będzie od kilograma, skoro kupuja takich po 60 kilo, albo przyjeli zasady obowiazujące w polityce, tzn. nie może być wyższy i cięższy od Dyrektora klubu

zły dzień olo?

Bednara w ataku...jest szybk to fakt...ale zeby byl skuuteczny i techniczny to pierwsze slysze
Sir

Postprzez MarcelZS 2007-01-17, 7:47 am

Co do Bednara - to jego naturalną pozycją wydaje się prawa pomoc - a nie obrona - tam gra z konieczności. Ja bym wolał by on lub Lacha grali z folcem w ataku bo ani Tadziu ani Zuban (pomimo całej sympati do niego) nie są produktuwni - a te ich skakanie do przegranych główek to istne udawanie gry.
MarcelZS

Postprzez rossoneri 2007-01-17, 11:00 am

co do Bednara to juz dawno pisalem ,zeby go sprawdzic w ataku ( podobno gral jako napastnik) ,a szybkosc jest dzisiaj najwazniejsza rzecza dla napastnika i napewno bylby lepszy od Tyca (chyba kazdy bylby od niego lepszy), co do Piewgzika to nie wydaje mi sie on nam potrzebny ,a wiec podpisac kontrakt z Robaszkiem, choc go nie pamietam z Ludowego, zeby oprocz bramki czyms sie wyroznial, ale biorac pod uwage opinie kibicow KSZO dalbym mu szanse
rossoneri

Postprzez MrCricket 2007-01-17, 2:48 pm

rossoneri napisał(a): a wiec podpisac kontrakt z Robaszkiem, choc go nie pamietam z Ludowego, zeby oprocz bramki czyms sie wyroznial, ale biorac pod uwage opinie kibicow KSZO dalbym mu szanse

W ostatnim meczu z Kszo na Ludowym, Robaszek dodatkowo strzelił w słupek i sfaulował Chwalibogowskiego w polu karnym - po którym w 3 ratach strzeliliśmy gola :lol:
MrCricket

Postprzez PaprykarZ19 2007-01-18, 12:58 am

jak dla mnie już to wszystko jest nieistotne, kogo sprowadzą i kto będzie grał.. interesuje mnie rezultat i efekt... no i oczywiście urzeczywistnienie ojego marzenia czyli powrót tam gdzie nasze miejsce... a królem strzelców może zostać nawet nasz wspaniały konferansjer, który przed każdym meczem wita "wspaniałą publiczność stadionu Ludowego" ;D
PaprykarZ19

Postprzez zag23 2007-01-19, 8:25 pm

Drogi Adminie czemu nie aktualizujesz ubytków naszego klubu (na stronie głównej klubu po prawej stronie) chodzi o Pawła Lisieckiego!
zag23

Postprzez Gość 2007-01-19, 8:28 pm

Czy ktoś był na sparingu i mógłby opisać poczynania nowych?
Gość

Postprzez stani19 2007-01-19, 10:55 pm

TAK CZYTAM CO WY WSZYSCY WYPISUJECIE I GŁOWA MNIE NAPIEPRZA!!! O JAKIM WY PISZECIE..... mÓWICIE AWANSIE???!!... jaka EKSTRAKLASA!!! PO P{IERWSZE... DOSTANIEMY W DOBRYM WYPADKU - 15 PUNKTÓW!!! ZA CO??!!! ZA OSZUSTWO I KORUPCJE!!! CZYTAJ LACHA I UJO!! PO 2 NASZ STADION NIE NADAJE SIE TAK SZCZERZE NA ROZGRYWANIE MECZÓWw 2 -ej BARDZO SKORUMPOWANEJ LIGI!!!! A PO 3 JESTESMY PRZECIETNYM ZESPOLEM Z BARDZO BOGATYM SPONSOREM!!!! A PO 4 ZDEGRADUJĄ nas bo to NAM SIĘ NALEZY!!!! WSZYSTKO CO MYSLE I CO BARDZO MNIE BOLI!!!!!!!
stani19

Postprzez Gość 2007-01-19, 11:02 pm

Jesteśmy przeciętną drużyną która ogrywa Jage i Ruch.
Gość

Postprzez Przemek26 2007-01-19, 11:09 pm

Morpheus napisał(a):Czy ktoś był na sparingu i mógłby opisać poczynania nowych?

Bramki i relacja:
http://www.youtube.com/watch?v=DaZcbk7TZZk
Przemek26

Postprzez Strooś 2007-01-20, 12:42 am

stani - odstaw to co bierzesz, bo nie pozwala ci na logiczne myślenie, a takimi postami prowokujesz niepotrzebnie niezdrowe emocje.
Ze wszystkimi ocenami czy jesteśmy winni (i ewentualnie w jakim stopniu) czy też nie wstrzymajmy się do czasu, aż przedstawią wszystkim zarzuty, a wszystkie fakty ujrzą światło dzienne, bo tak naprawdę na dzień dzisiejszy jeśli chodzi o nasze Zagłębie możemy się tylko opierać na domniemaniach i przypuszczeniach, a to jeszcze o niczym nie świadczy i o niczym nie przesądza.

pozdrawiam
Strooś

Postprzez adas 2007-01-20, 8:37 am

Tak był ktoś. No cóż sparing jak sparing. Jestem przeciwny grania z zespołami z niższych lig. Wczoraj bielszczanie grali bardzo brutalnie, czego konsekwencją było przedwczesne opuszczenie boiska przez Kłodzika. Na szczęście nic mu nie jest, ale bolesne to niewątpliwie było. Z nowych grajków jak dla mnie wyróżnia się Robaszek. Jak już wielu tu wcześniej pisało gość ma papier na granie. "Nowi" wyróżniają się też nieprzeciętnymi warunkami fizycznymi, to naprawde chłopy jak dąb :). Piękne dwie asysty Berka. Jego gra to majstersztyk. Najpierw zagrał Dzenanowi na głowę z rogu tak, że nasz kapitan nie miał problemów z umieszczeniem futbolówki w siatce, następnie wypuścił Lache w uliczkę tak że ten był sam na sam z bramkarzem. Być może badziej zasłużeni kibice wiedzą, ale ja nie wiedziałem a dowiedziałem się wczoraj, że "Trzebinia też przyjacielem Zagłębia jest". Było około 30 kibiców w naszych barwach, którzy byli z Trzebinii. Ktoś niestety zadzwonił po niebieskich kolegów i nie wiem czy nie mieli później kłopotó. Wracając do meczu. Zwycięstwo zasłużone. Bielszczanie grali jakby to był mecz ligowy z rywalem do awansu, Zagłębie natomiast testowało różne zagrywki i ustawienia.
Ostatnio edytowano 2007-01-21, 1:59 pm przez adas, łącznie edytowano 1 raz
adas

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna