Fan-Cluby

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez baggio 2006-12-16, 12:30 am

Wielbiciel_Karoliny napisał(a):
kiler napisał(a):
Damian87 napisał(a):Gdzie niepodważalnie dominuje :? :lol: Chyba w Myszkowie. Jakoś na Zawierciu was nie widuje. Więcej kibiców Górnika można spotkać niż was :D

Ja niestety mam chyba slaby wzrok-co jestem w Zawierciu widuje tylko Niebieskie barwy :?

Zgadzam sie z tobą, ja widze tylko Zagłebie i Ruch , w tym tych drugich w większości osobiscie kibiców górnika nigdy nie widzialem , kiedys dwa razy widziałem Gikesiarzy ale to są pojedyńcze przypadki, kibiców niebieskich nie jest dużo ale są widoczni to im trzeba przyznać, chociaz ostatnio gdzie bym sie nie ruszył widze Vlepke Legii :) , a podsumowując w Zawierciu spotkasz kibica prawie każdej druzyny bo są nawet Lechici ale myśle ze najbardziej aktywni to : Ruch , Zagłebie, Widzew, Gks, Legia, i mówią ,że Górnik ale ja osobiscie sie nie spotkałem z kibicami tego klubu

Vlepki to nie wszystko.Trzeba zacząc jezdzić na mecze a na necie siedziec
baggio

Postprzez Wielbiciel_Karoliny 2006-12-16, 9:50 am

baggio napisał(a):
kiler napisał(a):
Damian87 napisał(a):Gdzie niepodważalnie dominuje :? :lol: Chyba w Myszkowie. Jakoś na Zawierciu was nie widuje. Więcej kibiców Górnika można spotkać niż was :D

Ja niestety mam chyba slaby wzrok-co jestem w Zawierciu widuje tylko Niebieskie barwy :?

Zgadzam sie z tobą, ja widze tylko Zagłebie i Ruch , w tym tych drugich w większości osobiscie kibiców górnika nigdy nie widzialem , kiedys dwa razy widziałem Gikesiarzy ale to są pojedyńcze przypadki, kibiców niebieskich nie jest dużo ale są widoczni to im trzeba przyznać, chociaz ostatnio gdzie bym sie nie ruszył widze Vlepke Legii :) , a podsumowując w Zawierciu spotkasz kibica prawie każdej druzyny bo są nawet Lechici ale myśle ze najbardziej aktywni to : Ruch , Zagłebie, Widzew, Gks, Legia, i mówią ,że Górnik ale ja osobiscie sie nie spotkałem z kibicami tego klubu

czyli uważasz , że my wogóle nie jeździmy tylk osiedzimy na necie :roll: mało wiesz :P
Wielbiciel_Karoliny

Postprzez baggio 2006-12-20, 6:33 pm

baggio napisał(a):
kiler napisał(a):

czyli uważasz , że my wogóle nie jeździmy tylk osiedzimy na necie :roll: mało wiesz :P

sorki.Mało wiem hehehehhe :D :D :D :D :D :D :D
baggio

Postprzez Wielbiciel_Karoliny 2006-12-21, 9:40 am

baggio napisał(a):

sorki.Mało wiem hehehehhe :D :D :D :D :D :D :D

tak bo Zawiercie to tylko Ruch i nic wiecej , zyj dalej w takim przekonaniu
Wielbiciel_Karoliny

Postprzez Radek1993-Zawiercie 2006-12-30, 9:01 pm

Za Ruchem w Zawierciu jest praktycznie tylko jedna dzielnica - Manhattan i te bloki blisko Manhattanu. Tam są prawie wszyscy za Ruchem choć znam z tamtad 2 osoby co są za Zagłębiem :) Może i są bardziej widoczni niż kibice Zagłębia ale ilościowo kibiców to bardzo nie wyprzedzają kibiców Zagłębia. Odkąd Warte Zawiercie znlikwidowali Zawiercie podzieliło się na Zagłębie, Ruch, GKS, Górnik, Widzew i jeszcze widziałem ŁKS, Raków ale to już pojedyńcze przypadki :) Kibice Zagłębia w Zawierciu nie są tak dobrze zorganizowani niz Ruchu bo są porozrzucani po całym Zawierciu a tamci wszyscy z jednej dzielnicy. Ostatnio jakies kut*** pomalowali jeden z bloków na moim osiedlu "WYZNAWCY GÓRNIKA KSG ZABRZE" coś takiego :shock: Już planujemy z kolegami "porządki" bo tak być nie może :D:D:D Sam jeżdże na Zagębie i narazie jeździmy w ok 10 osobowej grupie. Na wiosne ma nas troche przybyć. A i chciałem dodac że niektórzy nie mówią publicznie że są za Zagłębiem albo Legią bo ci z Ruchu to troche kozaki i dochodzi do konfliktów... Pozdro
Radek1993-Zawiercie

Postprzez Albion 2006-12-30, 11:14 pm

Radek. Nie bój się konfliktów.
Co nas nie zabije to akurat wzmocni.
Tak podchodź do tego zagadnienia, a jak pięści nie pomogą to rzuć im że są z Zagłębia Dąbrowskiego, to ich załamie i z pewnością powiedzą " Co k***a? Jadymy na Zagłębie!!!!"
A Żeby nie było To pozdro całe Zawiercie. Mam Tam kumpla:)
Albion

Postprzez Radek1993-Zawiercie 2006-12-31, 1:35 pm

Chciałem sobie bardzo kupić bluze Zagłębia ale pomyślałem sobie że w tej bluzie to mógłbym chodzić tylko po domu i po swoim osiedlu :( Bo jakbym wyszedł na miasto to na 100% doszłoby do konfrontacji... Nierozumiem tamtych jak można ne być za klubem z naszego regionu? Co Zawiercie obchodzi Chorzów? MOje miasto leży w Zagłębiu Dąbrowskim więc wszystkie miasta z tego regionu powinny być razem ze sobą a nie pałać do siebie nawzajem nienawiścią. POdoba mi się Sosnowiec bo tam jest Zagłębie i to w noge w hokeja i każdy tam jest za Zagłębiem bo tak musi być a w Zawierciu to jednej wspólnej druzyny nie ma. Jest tylko w ręczną Viret Zawiercie i w siatkę kobiet MKS Jura Skałka Zawiercie czyjakoś tak. A społeczeństwo Zawiercia podzielone na każdą inna drużyne. Pamiętam rok temu kumpel miał na sobie stary szalik Warty to taki jeden z Ruchu zrobił podjazd i chciał go bić :shock: Naszczęście nie doszło to bójki bo udało nam się ich rozdzielić. Naprawde to co się tu dzieje rozwala wszystkich. Nie wiem czy doczekam czasów że w Zawierciu wszyscy albo chociaż zdecydowana większość będzie za jednym klubem i nikt nie będzie się obawiał chodzić w bluzie w kurtce w szaliku tego klubu po mieście. Może gdyby w Zawierciu był klub piłkarski seniorski to może by to coś zmieniło bo narazie tylko juniorzy są...
Radek1993-Zawiercie

Postprzez Zaglebiak 2007-03-10, 12:52 pm

Warta Zawiercie zostala reaktywowana od tego sezonu i graja od B-klasy
Zaglebiak

Postprzez Marszał 2007-03-12, 10:54 am

A jak tam sytuacja wygląda w Siewierzu bo widziałem na jakiejś stronie że Siewierz to nasz Fan Klub . Jednak jak byłem tam w czoraj to troche sie żle poczułem jak widziałem goście w smyczach gksu k. i troche ich vlepek tam było .
Tak więc widze ze nie jest tam Nas sporo?
Marszał

Postprzez Generał 2007-03-13, 6:42 am

w Oświęcimiu chyba tylko 1 sztuka (+ żona:))chociaż sporo napisów BKS, Legiunia można zobaczyć. chyba że macie jakieś info że ktoś jeździ to wartoby wiedzieć a tak pozatym to troche cracovii i wisły jak mi się wydaje chociaż w barwach rzadko kogoś można spotkać.
pzdr
Generał

Postprzez Generał 2007-03-13, 6:58 am

Machel napisał(a):chciałbym sie dowiedzieć co łączy kibiców Zagłębia z Olkuszem bo z tego co mi wiadomo to w olkuszu kibicują Wiśle K :evil: a więc prosze o wszelakie info na temat fun clubu w olkuszu :!: :!: :!:
:arrow: (min. ilość fanatyków)

pare lat wstecz z Olkusza jezdzilo na prawie na kazdy mecz kolo 15 osob. pozniej liczba spadła do kilku chociaż osob nie jezdzacych tez jest napewno kilku i to nie jezdzacych z powodu zakazu czy jakis innych kwiatkow. jesli chodzi o Giekse to kiedys bylo moze z 5-8 osob i z tego moze 2-4 jezdzily. reszta Wisła i cos kiedys mi sie obiło o uszy o pojedyńczych osobach za Cracovią. Niestety to sa dane sprzed2 lat bo teraz jakoś niemam styczności ale jesli faktycznie widzi sie gosci w koszulkach Gieksy to nie jest dobrze bo kiedys nie bylo takich wybrykow. Wydaje mi sie że stara wiara jeszcze jeździ . a faktycznie ze 3 lata do tyłu mieliśmy spotkanie z ekipą ze Sławkowa i skończyło sie tak jak sie skończyło. ze Sławkowa jeździło 5-6 osob z Bukowna około 4 i z Jaroszowca też do 4 osób.
pzdr
Generał

Postprzez Radek_olkusz 2007-03-15, 4:44 pm

Olkuscy Zagłębiacy to w 90% byli mieszkańcy zagłębia dąbrowskiego może nie ma nas tak dużo jak Wiślaków ale wieżcie w tym przypadku ilość nie znaczy o sile.Są w naszej grupie kibice którzy jeżdzili na Zagłębie jeszcze jak ono grało w pierwszej lidze, nigdy nas nie było brak.Jeździliśmy wtedy gdy Zagłebie było na szczycie i wtedy gdy grało w piątej lidze może nasza ekipa ostatnio troszkę się zmniejszyła(2-3 lata temu potrafiło nas jeździć po 30 osób na mecz} ale prawie zawsze ktoś jest.
Radek_olkusz

Postprzez kododo 2007-03-19, 8:54 pm

Generał napisał(a):w Oświęcimiu chyba tylko 1 sztuka (+ żona:))chociaż sporo napisów BKS, Legiunia można zobaczyć. chyba że macie jakieś info że ktoś jeździ to wartoby wiedzieć a tak pozatym to troche cracovii i wisły jak mi się wydaje chociaż w barwach rzadko kogoś można spotkać.
pzdr

dopisuje jeszcze 2 osoby i bedzie nas 4 przy czym ja też licze moja połówkę :P
kododo

Postprzez szymonn 2007-03-25, 11:59 pm

Mnie najbardziej irytuje coraz wieksza liczba gieksiarzy w naszym regionie i zastanawiam sie czy to tylko propaganda czy rzeczywistosc?
szymonn

?

Postprzez ^m@rcin^ 2007-03-26, 8:29 am

szymonn napisał(a):Mnie najbardziej irytuje coraz wieksza liczba gieksiarzy w naszym regionie i zastanawiam sie czy to tylko propaganda czy rzeczywistosc?

Jakie miasta ?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice