DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bankier 2006-11-30, 11:24 pm

i jeszcze jedno:

Czwartek, 20.04.2006, godz. 20:30
Mecz z Legią na 100-lecie klubu!
Na zakończenie rundy wiosennej, z okazji obchodów 100-lecia klubu, szykuje się dla kibiców nie lada atrakcja. Otóż w dniu dzisiejszym zapadła decyzja o zorganizowaniu spotkania Legia Warszawa - Zagłębie Sosnowiec. - Uzgodniliśmy z Dyrektorem Miklasem, iż w związku z tym, że Legia obchodzi 90-lecie istnienia klubu, my obchodzimy 100-lecie, zostanie zorganizowany mecz obu drużyn. Pierwotnie planowaliśmy aby spotkanie odbyło się 11 czerwca, jednak termin ten jest fizycznie niemożliwy do zrealizowania, gdyż zawodnicy Legii będą w tym okresie przebywać na urlopach. Dyrektor Miklas, skwitował rozmowę ładnym stwierdzeniem, iż jesteśmy naturalnym partnerem w tego typu spotkaniach - mówi Dyrektor Rudy.

Zagłębie w tym spotkaniu wystąpi w specjalnie na tą okazję przygotowanych strojach, a całkowity dochód przeznaczony zostanie na cele charytatywne. Dokładny termin spotkania zostanie ustalony w najbliższych dniach. Na wsparcie w dotarciu na mecz, będą również mogli liczyć kibice Zagłębia - Zorganizujemy prawdopodobnie pociąg specjalny, który dowiezie naszych kibiców bezpiecznie na ten mecz - dodaje Dyrektor.
11 czerwca natomiast przewidziane są główne obchody 100-lecia klubu, podczas których zostaną rozegrane m.in. spotkania kibiców Zagłębia z kibicami Legii oraz wiele innych niespodzienek.

Adam Makar

co Pan na to Panie Rudy?
bankier

??

Postprzez Diouf39 2006-12-01, 8:59 am

Myślę, że zimowa przerwa pomiędzy rundami minie nam bardzo szybko poprzez zadymę jaka mam się szykuje na linii Zarząd - Kibice.
A z drugiej strony mnie bardzo sie podobał okrzyk na dwa głosy .. "Rudy co ty ...." I wiecie co myślę, skoro cała Lazienkowska to śpiewała, to chyba coś w tym jest. Wedle przysłowia " JAK KUBA BOGU TAK BÓG KUBIE"
Zasłużył sobie na to i czas by Grodecka ( Zagłębie to dla niej kula u nogi ) poczuła oddech kibiców na swoich plecach bardziej niż kiedykolwiek.
Diouf39

Postprzez keff79 2006-12-01, 9:39 am

Autora tego smętnego oświadczenia poniosło z tymi "pseudokibicami".. wyobrażenie zarządu o kibicach jest bardzo oderwane od rzeczywistości z pewnością chcieliby mieć doczynienia z szarą uległą masą bez swojego zdania.. zresztą całą tą chorą sytuację sami wywołali.

Kibic idealny wg duetu Rudy&Grodecka:

Obrazek

Obrazek

Podpis pod foto: Nasz ukochany wódz pozwolił nam przyjść na stadion, a nawet przynieść szaliki! Łubudubu!! Ojcze dyrektorze!!
keff79

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-12-01, 9:57 am

bankier napisał(a):
Wzajemne stosunki współpracy pomiędzy Klubem a jego Kibicami chcieliśmy oprzeć na relacjach partnerskich. Wtorkowe wydarzenia poddają pod wątpliwość sens działań Klubu na rzecz Kibiców. Taka postawa, wymierzona przeciwko kierownictwu Spółki, nie służy budowie współpracy, a wręcz może być podstawą do weryfikacji zasad przyszłej współpracy.

creasumując, poddaje pod wątpliwość, iż klub działa w jakikolwiek sposób na rzecz Kibiców!

Działa, możemy wykorzystać chyba 300 zł na oprawę jednego meczu u siebie :) Ostatnio klub nam zapłacił za kartony na mecz z Polonią a wcześniej kilak razy za materiał.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Ader 2006-12-01, 2:19 pm

bankier napisał(a):
Wzajemne stosunki współpracy pomiędzy Klubem a jego Kibicami chcieliśmy oprzeć na relacjach partnerskich. Wtorkowe wydarzenia poddają pod wątpliwość sens działań Klubu na rzecz Kibiców. Taka postawa, wymierzona przeciwko kierownictwu Spółki, nie służy budowie współpracy, a wręcz może być podstawą do weryfikacji zasad przyszłej współpracy.

co do działań Rudego na rzecz Kibiców - to mnie w pamięci utkwił jeden fakt - zupełny brak reakcji na sankcje PZPN-u, kórych efektem były puste trybuny na meczu z Unią Janikowo... reasumując, poddaje pod wątpliwość, iż klub działa w jakikolwiek sposób na rzecz Kibiców!

Można dodać zakazy na Jagę i Miedź :)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: ??

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-12-01, 3:26 pm

Diouf39 napisał(a):Myślę, że zimowa przerwa pomiędzy rundami minie nam bardzo szybko poprzez zadymę jaka mam się szykuje na linii Zarząd - Kibice.
A z drugiej strony mnie bardzo sie podobał okrzyk na dwa głosy .. "Rudy co ty ...." I wiecie co myślę, skoro cała Lazienkowska to śpiewała, to chyba coś w tym jest. Wedle przysłowia " JAK KUBA BOGU TAK BÓG KUBIE"
Zasłużył sobie na to i czas by Grodecka ( Zagłębie to dla niej kula u nogi ) poczuła oddech kibiców na swoich plecach bardziej niż kiedykolwiek.

Nie w tym nic raczej nie ma bo slowa S. brzmialy mniej wiecej tak: "wiecie co dokladnie nie wiem kto to jest ten rudy, jakies manager chyba, ale chlopaki go nie lubia wiec jedziemy". I potem poszlo Rudy! Co?.....
Oczywiscie troche zmienilem slowa S. ale sens pozostal ten sam.
*FORUMDINHO*

Postprzez MarcelZS 2006-12-01, 6:30 pm

Ja uważam że pewne sprawy powinniśmy załatwiać na swoim "podwórku" a nie na Łazienkowskiej czy gdzie bądź indziej, pozatym ten mecz był podsumowanie 100-lecia naszego Zagłębia, a Rudy jakby nie było kiedyś był jedną z ikon Zagłębia.

Co do Rudego, to dawno pisałem że jest cienki bolek, ale to że jet ktoś cienki i nieudany to nie znaczy że jest k...... wą.

Winna leży pośrodku, bo jak coś się obicuje to trzeb się z tego wywiązać Panie Rudy, a z drugiej strony jak dawali 5000,00 to trzeb było wziąść.
MarcelZS

Postprzez Łuki19 2006-12-01, 6:51 pm

wzieli bysmy te 5 tys a drugie 5 tys ty bys dopłacił ok ?
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Greg1906 2006-12-01, 6:54 pm

Czyli następnym razem obieca(ją) złote góry a dadzą jakieś ochłapy to też trzeba będzie wziąść bo jak nie to wina będzie też po naszej stronie... niezły bezsens. Marcelku odpuść sobie, bo Twoje wpisy w kwestiach kibicowskich są wybitnie nietrafione (vide te zdjęcia z Jagi).
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez MarcelZS 2006-12-02, 10:08 am

Macie racje - nietrafione - OK - ale najłatwiej jest Rudego zwyzywać i bojkotować mecze, bo Zagłębie to MY - tylko ża Zagłębie to my i oni, nie ma co przeceniać ani siebie ani siły włoskiej kasy.

Co do osoby Rudego i Grodeckiej - wielokrotnie pisałem że nie są to ludzie by wprowadzić Zagłębie do OE i w niej je utrzymać. Kazdy z nas wie, że Rudy mógłby być góra kierownikiem stadionu - bo tyle potrafi pozałatwiać - facet nie ma pojęcia o niczym.

Co do moich wpisów w dziale Kibice - ten był ostatni bo widać tu też jak u Kaczorów odmiennego zdania się nie toleruje.

BEZ ODBIORU :!:
MarcelZS

Postprzez Socio 2006-12-02, 12:02 pm

Cos na pewno jest na rzeczy i wydaje mi sie ze ten post kol Marcela byl bardzo trafny. W tym wlasnie polega problem. Wlosi naprawde laduja kupe kasy w Zaglebie. Prowadzenie czolowego klubu II ligi nie kosztuje milion zlotych. A jakos inne firmy z regionu nie kwapia sie zeby Wlochom w tym pomoc. I tutaj jest wlasnie nic nie robiacy Rudy. Zgadzam sie ze podstawowym bledem w klubie to brak komunikacji rudy&grodecka - Wlosi. Sadze ze Motto naprawde nic nie wie o sytuacji na lini rudy-kibice, jakie sa naprawde problemy Zaglebia. Po drugie u nas naprawde nie ma dzialaczy. Jest JEDEN rudy , ktorego ciezko uznac za dzialacza. A gdzie czlowiek od marketingu i promowania wizerunku klubu (nie zaden przydupas stad) tylko profesjonalny facet, ktory zna sie na tym i umie to robic. Gdzie czlowiek odpowiadajacy za kontakty z miastem ? W tak duzym klubie z aspiracjami I ligowymi musi byc ktos, kto raz w tygodniu bedzie rozmawial z vice prezydentem od sportu, lobbowal w sprawie stadiony, rozmawial z radnymi itd. Rudego w UM chyba nikt nigdy nie widzial. Gdzie nasi 'skauci' czyli ludzie szukajacy talentow, jaka mamy polityke transferowa ? Niestety z rudym jako dyrektorem jestesmy organizacyjnie slabsi niz niektore kluby gdzie maja duzo mniejsze budzety, bo organizacja to nie tylko placenie w terminie. Tego akurat pilkarze nie zawdzieczaja Rudemu a Wlochom.
Socio

Postprzez ^m@rcin^ 2006-12-02, 12:49 pm

Socio napisał(a):Rudego w UM chyba nikt nigdy nie widział

Ja widziałem :D Co do reszty twojego wpisu zgadzam się w 100%
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Martin1906 2006-12-02, 1:12 pm

Zgadzam się z Socio.

Socio napisał(a):Wlosi naprawde laduja kupe kasy w Zaglebie. Prowadzenie czolowego klubu II ligi nie kosztuje milion zlotych. A jakos inne firmy z regionu nie kwapia sie zeby Wlochom w tym pomoc.

Własnie a co będzie jak nagle im sie odwidzi ładowac kase w Zaglebie? Chyba mozna sobie to troche wyobrazic...
Martin1906

Postprzez WOJTEK 2006-12-02, 1:52 pm

Marcel - lepiej juz nic nie pisz. :roll: :roll: :roll: :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez wilu1906 2006-12-02, 2:00 pm

brawo :!:
jak to czytałem to aż mi się dziwnie na sercu zrobiło :wink:
mam nadzieje (nadzieja matką głupich) że w klubie wezmą to do serca, bo taka jest prawda klub dla nas nic:roll: ...a My dla Zagłębia duuużo... bez nas, kibiców walczących o klub we wcześniejszych latach Zagłębie Sosnowiec nie walczyło by teraz o I lige :roll:
wilu1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna