DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez adas 2006-11-09, 8:32 pm

Ja już raz to pisałem, ale się powtórzę. Dyrektor chciał aby mecz został rozegrany w normalnym terminie jednak na prośbę trenera i zawodników zgodził się na zmianę. Nie wiem czemu zaraz dopatrujecie się aspektu politycznego. Keff79 - agitacja pewnie będzie i nie ma co się dziwić, jednak łączenie jednego z drugim jest lekką przesadą. Już nawet kolega Wojtek, którego w życiu bym o to nie posądzał, ostatnio stanął w obronie dyrektora.
Ostatnio edytowano 2006-11-09, 9:21 pm przez adas, łącznie edytowano 1 raz
adas

Postprzez WOJTEK 2006-11-09, 9:16 pm

blajpios - ja Cię proszę, nie zmuszaj mnie do wykartkowania Ciebie. Chcesz się wypowiedzieć o dyr Rudym ? Pisz na temat a dywagacje o wyborach kieruj do innych tematów. Paniał aluzju ?? Mam nadzieję, że tak.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2006-11-11, 1:09 am

i.... ???

Jakbyśmy przeanalizowali ilość zdobytych punktów, to ona jest zadowalając, ale gdybyśmy analizowali poszczególne spotkania, to punktów powinno być więcej. Szczególnie, co pokazał również dzisiejszy mecz, bolączką jest gra na własnym stadionie.

co w związku z tym?
bankier

Postprzez janosikdg 2006-11-21, 10:58 pm

wstydu oszczędź ... :/ obiecanki cacanki :/ szkoda słów :/ nie dość że jestem przygnębiony tragedią w Rudzie to jeszcze info o specjalu eh :/
janosikdg

Postprzez STACH PL 2006-11-30, 12:20 pm

Ze strony głównej
Zarząd "Zagłębie" Spółka Akcyjna jest oburzony karygodnym zachowaniem "pseudokibiców" naszego Klubu w trakcie imprezy uświetniającej obchody 90-lecia istnienia Legii i 100-lecia istnienia naszego Klubu. Obelżywe epitety pod adresem dyrektora Wojciecha Rudego, którego Zarząd darzy szacunkiem za pracę wykonywaną na rzecz Klubu oraz zaufaniem, którego nigdy nie zawiódł, uważamy nie tylko za niegodziwość wobec osoby dyrektora ale również atak na Klub.

Zarząd Klubu organizował wyjazd naszych drużyn na uroczystość obchodów 90-lecia Legii Warszawa. Zaproponował również pomoc w organizacji wyjazdu na ten mecz naszych kibiców, deklarując na ten cel kwotę 5.000,00 zł. Żałujemy, iż ta inicjatywa spotkała się z negatywnym odbiorem i nie została zaakceptowana przez organizatorów wyjazdu.

Wzajemne stosunki współpracy pomiędzy Klubem a jego Kibicami chcieliśmy oprzeć na relacjach partnerskich. Wtorkowe wydarzenia poddają pod wątpliwość sens działań Klubu na rzecz Kibiców. Taka postawa, wymierzona przeciwko kierownictwu Spółki, nie służy budowie współpracy, a wręcz może być podstawą do weryfikacji zasad przyszłej współpracy.

Zarząd "Zagłębie" S.A.
Prezes Giancarlo Motto
STACH PL

Postprzez Przemek26 2006-11-30, 12:24 pm

Skoro Zarząd klubu wystapił z oficjanym oświadczeniem do kibiców, w sprawie dyr. Rudego, to może teraz osoby kompetentne ze strony kibiców , wystąpia z podobnym oświadczeniem w kierunku klubu .
Wszyscy słyszeli że WR obiecywał ,że skoro mecz odbędzie się w Warszawie to klub zapewni kibiom darmowy transport a jedynymi wydadkami kibiców będzie zakup biletu na stadion.
Wszyscy wiemy co z tego wyszło. Atakowanie kibiców za to że zostali oszukani i w ten czy inny sposób wrażają swoją opinię jest chyba przesadzone.A straszenie ,że klub zastanowi się nad dalszą współpracą z kibicami jest dla mnie kpiną. Stracić kibiców jest łatwo , odzyskać to raczej "mission imposible" Już raz było widać skutki kiedy klub odebrał możliwość organizacji wyjazdów AG . Wtedy jednak doszli do porozumienia i efekt był widoczny w Opolu. Zadajcie sobie pytanie Panowie Rudy i Motto .Gdzie było by Zagłębie teraz gdyby nie KIBICE.?
Przemek26

Postprzez STACH PL 2006-11-30, 12:27 pm

Widać pan Rudy ma wysokie notowania u zarządu.
Co do specjala to nawet mi się nie chce komentować,jeśli chodzi o wyzwiska to może troszke za ostre ale uzasadnione.
zarząd pogroził palcem :?:
STACH PL

Postprzez mdc dg 2006-11-30, 2:25 pm

:shock: Pseudokibice :shock: Chyba zarząd sobie za ostro poczyna.Śmieszne to pismo jak władze naszego klubu.Jeszcze straszą nas że może dalsza współpraca nie będzie miała sensu.Jak się coś obiecuje to się słowa dotrzymuje panie Rudy.Czyżby szykowała się mała wojenka :twisted:
mdc dg

Postprzez tuli 2006-11-30, 2:27 pm

Myślę, że najlepiej byłoby naświetlić całą sprawę Ciminelliemu.Prawda jest taka, przynajmniej Ja tak uważam, że Włosi nie za bardzo wiedzą co się dzieje na linii Klub - Kibice, a o wszystkich sytuacjach dowiadują się tylko i wyłącznie od jednej strony, czyli od Rudego i Grodeckiej. A tak być nie może - jakoś przecież w innych klubach współpraca Klub - Kibice może wyglądać dobrze, to czemu u Nas nie :?: :?
tuli

Postprzez Ader 2006-11-30, 3:39 pm

Zarząd Klubu organizował wyjazd naszych drużyn na uroczystość obchodów 90-lecia Legii Warszawa. Zaproponował również pomoc w organizacji wyjazdu na ten mecz naszych kibiców, deklarując na ten cel kwotę 5.000,00 zł. Żałujemy, iż ta inicjatywa spotkała się z negatywnym odbiorem i nie została zaakceptowana przez organizatorów wyjazdu.

Mój ulubiony fragment.

Chyba piłkarze nie mieli się składać na autokar? :roll:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez PTAQ84 2006-11-30, 6:26 pm

RUDY..CO?? KŁAMSTWO!!
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez WOJTEK 2006-11-30, 10:20 pm

Odpowiedź na pewno będzie. Na razie trwają konsultacje pomiędzy grupami, które działają u nas.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-11-30, 10:29 pm

Zarządzik chyba zapomina ze trzeba szanowac kibica swego bo może zawsze mieć gorszego...
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez ASTER 2006-11-30, 11:08 pm

... ps. jeżeli będziecie pisać coś na stronie głównej to dopiszcie na przyszłość by Rudy trzymał szal tak jak należy a nie do góry "kołami" ... :evil:

http://zaglebie.sosnowiec.pl/galeria2/g ... php?id=142
fota 11.

qrva, śmiechu warte :x
ASTER

Postprzez bankier 2006-11-30, 11:18 pm

Wzajemne stosunki współpracy pomiędzy Klubem a jego Kibicami chcieliśmy oprzeć na relacjach partnerskich. Wtorkowe wydarzenia poddają pod wątpliwość sens działań Klubu na rzecz Kibiców. Taka postawa, wymierzona przeciwko kierownictwu Spółki, nie służy budowie współpracy, a wręcz może być podstawą do weryfikacji zasad przyszłej współpracy.

co do działań Rudego na rzecz Kibiców - to mnie w pamięci utkwił jeden fakt - zupełny brak reakcji na sankcje PZPN-u, kórych efektem były puste trybuny na meczu z Unią Janikowo... reasumując, poddaje pod wątpliwość, iż klub działa w jakikolwiek sposób na rzecz Kibiców!
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna