KUBICA JEST 100 RAZY LEPSZY OD TYCA i ZUBANA
Ps. Jak jestes taki mądry to znajdz mi piłkarzy z OE, którzy są na liscie transferowej i mają większe doświadczenie od Kubicy, którym rok temu interesowała się Wisła Kraków !!!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
A na cholere nam takie stare grzyby dobrze napisałes rok temu sie interesowala poco on nam chyba tylko poto zeby zarabiac w klubie najwieksza kase to może wezmy z powrotem Wojciecha M :D reasumujac Kubicy stanowcze niezag23 napisał(a):KUBICA JEST 100 RAZY LEPSZY OD TYCA i ZUBANA
Ps. Jak jestes taki mądry to znajdz mi piłkarzy z OE, którzy są na liscie transferowej i mają większe doświadczenie od Kubicy, którym rok temu interesowała się Wisła Kraków !!!
zag23 napisał(a):A teraz na serio! Nasz klub poszukuje napastnika to może przetestujemy kilku i wybierzemy najlepszego z ponizej wymienionych przeze mnie czołowych (młodych i perspektywicznych) napastników 3 ligi:
...
8 goli - Janoszka (Walka Makoszowy (Zabrze)) 18 marca 1987; 180 cm /
...
Ps. Z tym Kubicą żartowałem !
Przemek26 napisał(a):Ktoś tu wymienił nazwisko Karol Gregorek. Młody zawodnik Wisły Płock . Wisła P. podobnie jak w zeszłym sezonie Polonia to początek końca tej drużyny w OE. Mimo ,że w Płocku w 13 meczach trafił zaledwie 2 razy to zawodnik który może pomóc Zagłębiu w awansie. Wiadomo jaka jest sytuacja w Płocku i przyjście z Wisły do innego klubu może temu zawodnikowi wyjść tylko na dobre.Czemu miałby się nie odrodzić u Nas.
slawojka napisał(a):Ja rzucę kontrowersyjne nazwisko, bądź co bądź chciałbym żeby dostał jeszcze jedną szansę - Marcin JÓZEFOWICZ, ale to póki ci jedyna broń Krzyśka Tochela
A teraz czekam na zjeby :wink:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników