Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
maras24 napisał(a):Według mnie Stolpa nie będzie wzmocnieniem.Ja go pamietam z tego że potrzebował 10 sytuacji żeby strzelić bramke ,a i jego Europejskie wojaże świadczą o tym że raczej to była możliwość potrenowania niż grania bo grał bardzo mało.Jak dla mnie drugi Tadek więc lepiej dać sobie spokój.1000 razy lepszy byłby ten Kosmalski..
laki napisał(a):M Ujek w wczorajszym wystapieniu w canal + , domagał sie ujawnienia
przez prokurature jego zeznań i wyjasnień odnosnie afery
korupcyjnej .
Z tej wypowiedzi zrozumialem że Ujek to uczciwy facet , a w cała sytuacje
został wmanipulowany przez poprzednich nie uczciwych pracodawców.
olo69 napisał(a):laki napisał(a):M Ujek w wczorajszym wystapieniu w canal + , domagał sie ujawnienia
korupcyjnej .
Co do umiejetności piłkarskich Ujka - nie mam zastrzezeń, styl gry jaki prezentował na boisku bardzo mi odpowiadał, natomiast co do zachowania to juz inna sprawa, ciekawe czy opublikuja też kupony jakie obstawiał w Profie na Targowej - to mogłaby być ciekawa lektura
mały napisał(a):olo69 napisał(a):laki napisał(a):M Ujek w wczorajszym wystapieniu w canal + , domagał sie ujawnienia
korupcyjnej .
Co do umiejetności piłkarskich Ujka - nie mam zastrzezeń, styl gry jaki prezentował na boisku bardzo mi odpowiadał, natomiast co do zachowania to juz inna sprawa, ciekawe czy opublikuja też kupony jakie obstawiał w Profie na Targowej - to mogłaby być ciekawa lektura
Właśnie po takich wypowiedziach jak twoje rodzą się plotki. Widziałeś te kupony? Razem z nim obstawiałeś?
^m@rcin^ napisał(a):mały napisał(a):olo69 napisał(a):laki napisał(a):M Ujek w wczorajszym wystapieniu w canal + , domagał sie ujawnienia
korupcyjnej .
Właśnie po takich wypowiedziach jak twoje rodzą się plotki. Widziałeś te kupony? Razem z nim obstawiałeś?
Ja widziałem go w profie :) Kuponów nie widziałem
mały napisał(a):olo69 napisał(a):laki napisał(a):Właśnie po takich wypowiedziach jak twoje rodzą się plotki. Widziałeś te kupony? Razem z nim obstawiałeś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack