Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez MrCricket 2006-11-19, 7:19 pm

Naprawdę szkoda, że sprawa z Kosmalskim jest już chyba nieaktualna. Chwilę patrzyłem na wczorajszy mecz i imponujące jest w jak łatwy sposób potrafi stwarzać sytuacje podbramkowe, wykorzystując przy tym swoją dobrą szybkość. Dziwne, że nie gra w OE, bo to już nie jest młodzieniec.
MrCricket

Postprzez kriss68 2006-11-20, 9:40 am

Wojciech Rudy podglądał grę M.Mężyka
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3744085.html
kriss68

re

Postprzez Qba 2006-11-20, 10:39 am

maras24 napisał(a):Według mnie Stolpa nie będzie wzmocnieniem.Ja go pamietam z tego że potrzebował 10 sytuacji żeby strzelić bramke ,a i jego Europejskie wojaże świadczą o tym że raczej to była możliwość potrenowania niż grania bo grał bardzo mało.Jak dla mnie drugi Tadek więc lepiej dać sobie spokój.1000 razy lepszy byłby ten Kosmalski..

nic dodac, nic ujac - moj wpis wygladalby identycznie. W wolnym tlumaczeniu mozna powiedziec jeszcze, ze Stolpa=Stawecki.. moze nie do konca, ale oddaje sens :)
Qba

Postprzez rossoneri 2006-11-20, 3:24 pm

niestety nie moge sie zgodzic, wedlug mnie Stolpa by nam sie przydal ,jest 100 razy lepszy od Tadzia i Mezyk nie jest od niego lepszym pilkarzem ,a z przymiarek transferowych nie widac by w klubie myslano o awansie, raczej mozna sie obawiac ,ze w klubie spodziewaja sie jakichs sankcji w sprawie handlowania meczami i dlatego nie ma sensu sie wzmacniac, sprawa Kosmalskiego, dlacego upadla to swietny zawodnik i nie oczekujmy wielkich transferow
rossoneri

Postprzez CharoN^ 2006-11-20, 3:59 pm

O, widzę że niektórzy już więdzą, że sankcje czekają nasz klub. A nie wiecie przypadkiem jakie? Bo ja tak szukam jakiś wiadomości na onecie, a tu nic :oops:.

Pół roku temu podobnie pisaliście, ze po transferach widac. A jak się okazało nagle co i jak, to wszyscy w zachwyt. Do monitora się krzyczało 'Vivat Rudy, Vivat Włosi', a teraz to znów psy wieszacie? Tak to w Polsce jest, a później się człowiek dziwi czemu po gorszym meczu na Ludowym mniej wiary...

ps. Kosmalskim się tak nie zachwycajcie, mamy lepszych.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Strooś 2006-11-20, 4:12 pm

rossoneri - nie potrzebujemy kibiców, którzy swym czarnowidztwem sieją niepotrzebny zamęt. Tak więc proszę Cię nie wypisuj takich bredni.

Nie odpisuj również na mój post.

pozdrawiam.
Strooś

Postprzez laki 2006-11-20, 6:09 pm

M Ujek w wczorajszym wystapieniu w canal + , domagał sie ujawnienia
przez prokurature jego zeznań i wyjasnień odnosnie afery
korupcyjnej .
Z tej wypowiedzi zrozumialem że Ujek to uczciwy facet , a w cała sytuacje
został wmanipulowany przez poprzednich nie uczciwych pracodawców.
laki

Postprzez olo69 2006-11-20, 6:40 pm

laki napisał(a):M Ujek w wczorajszym wystapieniu w canal + , domagał sie ujawnienia
korupcyjnej .

Co do umiejetności piłkarskich Ujka - nie mam zastrzezeń, styl gry jaki prezentował na boisku bardzo mi odpowiadał, natomiast co do zachowania to juz inna sprawa, ciekawe czy opublikuja też kupony jakie obstawiał w Profie na Targowej - to mogłaby być ciekawa lektura
olo69

Postprzez mały 2006-11-20, 7:22 pm

olo69 napisał(a):
laki napisał(a):M Ujek w wczorajszym wystapieniu w canal + , domagał sie ujawnienia
korupcyjnej .

Co do umiejetności piłkarskich Ujka - nie mam zastrzezeń, styl gry jaki prezentował na boisku bardzo mi odpowiadał, natomiast co do zachowania to juz inna sprawa, ciekawe czy opublikuja też kupony jakie obstawiał w Profie na Targowej - to mogłaby być ciekawa lektura

Właśnie po takich wypowiedziach jak twoje rodzą się plotki. Widziałeś te kupony? Razem z nim obstawiałeś?
mały

Postprzez ^m@rcin^ 2006-11-20, 7:27 pm

mały napisał(a):
olo69 napisał(a):
korupcyjnej .

Właśnie po takich wypowiedziach jak twoje rodzą się plotki. Widziałeś te kupony? Razem z nim obstawiałeś?

Ja widziałem go w profie :) Kuponów nie widziałem
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez mały 2006-11-20, 8:01 pm

^m@rcin^ napisał(a):
mały napisał(a):
olo69 napisał(a):
korupcyjnej .

Ja widziałem go w profie :) Kuponów nie widziałem

Właśnie o tym pisze . "Jeżeli ktoś idzie do banku to znaczy , że chce go obrabować? " Jako kibic mam nadzieję , że po zamknięciu postępowania prokuratorskiego zostaną ujawnione fakty w tej sprawie i dowiemy się prawdy. Może to płonne nadzieje ale chciałbym znac prawdę.
mały

Postprzez olo69 2006-11-20, 8:17 pm

mały napisał(a):
olo69 napisał(a):
laki napisał(a):Właśnie po takich wypowiedziach jak twoje rodzą się plotki. Widziałeś te kupony? Razem z nim obstawiałeś?

To chyba oczywiste, że go widziałem w innym wypadku bym o tym nie pisał, kupony też widziałem tylko bez konkretnych typów bo nie mam zwyczaju zagladać stojącemu przedemną w kolejce przez ramię - więc jeśli Ujek jest dla Ciebie uosobieniem cnót wszelakich to zmień zdanie na jego temat - tym bardzej, ze z informacji które pojawiały się w tamtym okresie w prasie, piłkarze Zagłębia mieli zakaz gry w zakładach.
olo69

Postprzez martinho 2006-11-20, 9:05 pm

We wczorajszej trójce gościem był Jerzy Dworczyk. Rozmowa oprócz oceny spotkań dotyczyła również Zagłębia. Redaktor parokrotnie dopytywał o wzmocnienia i osłabienia na podstawie informacji prrasowych. Trener za każdym razem stanowczo stwierdzał i zapewniał, że przed rundą wiosenną kadra na pewno nie zostanie osłabiona, natomiast co do wzmocnień ma odbyć się spotkanie z dyrektorem i prezesem dotyczące ewentualnych wzmocnień. Potwierdził, że jest ze strony klubu zainteresowanie Mężykiem lub napastnikiem o pdobnych walorach. Patrząc na lepsze relacje na lini dyrektor - trner można słowa p.Dworczyka odebrać jako stanowisko klubu w tych kwestiach. Dlatego ja osobiście odbieram to jako wiadomość pozytywną.
Padło również zapytanie co do powrotu Stolpy i jak stwierdził trener jego wizyty w klubie mają harakter bardziej towarzyski w trakcie jego urlopu. Tak więc proponuję przestać biadolić i pisać czarne scenariusze a dać czas ludziom odpowiedzialnym na pracę bo już na wiosnę pokazali ku miłemu zaskoczeniu, że jak chcą to potrafią działać.
martinho

Postprzez zag23 2006-11-21, 2:26 pm

Podobno Widzew Lódz jest zainteresowany Marcinem Folcem !!!

http://www.90minut.pl/transfery.php?id_ ... 2&poziom=2
zag23

Postprzez Robson_2006sc 2006-11-21, 3:26 pm

Odinstalowac się od Folca !
Ostatnio edytowano 2006-11-21, 5:47 pm przez Robson_2006sc, łącznie edytowano 1 raz
Robson_2006sc

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna