Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Ader napisał(a):po co ty sie wogole Wojtek tlumaczysz, w pewnych sprawach nie ma demokracji ,sa rozliczenia wewnatrz grupowe a jak sie komus nie podoba to narka ,a tym kilkunastu maruda jak sie nie podoba to niech nie jezdza albo jada na wlasna raczke Ż.
Wielbiciel_Karoliny napisał(a):no dobra ale Dąbrowa a Zawiercie to troche inna strefa , ze tak powiem
michal_es napisał(a):Wielbiciel_Karoliny napisał(a):no dobra ale Dąbrowa a Zawiercie to troche inna strefa , ze tak powiem
nie wiem jak inni, ale ja się nie uważam za "inną sferę" :!: Jestem kibicem Zagłębia takim jak inni i takim jak Ty :!: Troche uraziłeś nas - kibiców Zagłębia z Zawiercia - tą wypowiedzią.... Nie raz było mówione, że "nie ważne skąd, ale ważne za kim", ale jak widać nie dla wszystkich to powiedzenie jest prawdą...
michal_es napisał(a):Wielbiciel_Karoliny napisał(a):no dobra ale Dąbrowa a Zawiercie to troche inna strefa , ze tak powiem
nie wiem jak inni, ale ja się nie uważam za "inną sferę" :!: Jestem kibicem Zagłębia takim jak inni i takim jak Ty :!: Troche uraziłeś nas - kibiców Zagłębia z Zawiercia - tą wypowiedzią.... Nie raz było mówione, że "nie ważne skąd, ale ważne za kim", ale jak widać nie dla wszystkich to powiedzenie jest prawdą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników