Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WOJTEK napisał(a):Macie czas do wieczora by powstawiać linki. Jeśli tego nie zrobicie foty wylecą w kosmos.
czeladzianin napisał(a):WOJTEK napisał(a):Macie czas do wieczora by powstawiać linki. Jeśli tego nie zrobicie foty wylecą w kosmos.
Bardzo mnie ciekawi WOJTEK co i przeszkadza, ze ludziska wkleja zdiecia teraz czy za tydzien?? Może podzielisz się swoim tokiem rozumowania, jak dla mnie nie zrozumiały, temat to reprezentacja wiec cały czas cos sie dzieje, nie bądź tyranem :lol:
Facet, nie żołądkuj się tak. Twoje (i nie tylko ) foty rozwalają forum. Wyobraź sobie, że każdy teraz wklei takie foty i się forum czytac nie będzie dało. To też dla Ciebie żaden problem ? Ja wiem, chcesz nam ( a może nie tylko nam) tu się pokazać. Miło z Twojej strony. Ale zważ na to, że nie jesteś tutaj sam. Jeśli nie potrafisz ( ja też tego nie potrafię) to poproś tego kto umie. Prawda, że to proste ? :wink:czeladzianin napisał(a):a co to ma za znaczenie jesli chodzi o wklejania je dzis czy jutro? a tak poza tym nic mnie nie boli, nie potrafie wklejac mniejszych zdiec, bo nie jestem specem w tym. :evil: jeslikomus takie nie pasuja niech je wykasuje i bedzie z glowy :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników