Tomasz49 napisał(a):Jak czytam posty moich kolegów "po szalu" to nachodzą mnie myśli że , to nie miłość do Zagłębia a polityczne preferencje stukają palcami po klawiaturze komputera. Jeżeli Adaś napisał wcześniej że to ZAWODNICY prosili o wcześniejsze rozegranie meczu z KSZO tzn. że TO JEST POWÓD ! Ja Adasiowi wierzę i rozumiem że większość naszych piłkarzy nie jest z Sosnowca i chciałaby pobyć z rodziną bo przecież 2.01.2007 ruszają przygotowania do wiosny! Czy to tak trudno zrozumieć?
Tego akurat nie miałem okazji przeczytać, że tak chcą zawodnicy. W porządku, skoro napisane, należy przyjąć, że zawodnicy tak powiedzieli. Co prawda nie rozstrzyga to kwestii, bo może zastanawiać, czemu zawodnicy zamiejscowi w innych klubach prawdopodobnie takich tęsknot nie wyrażali, niemniej oczywiste jest, że należy ten cytat z wypowiedzi zawodników Zagłębia potraktować odpowiednio poważnie. Z pewnością też - to jeden z elementów, warto to zrozumieć, jeszcze nie rozstrzyga wszytkiego. Tyle na ten temat, nie chodzi o podważanie wiarygodności wywiadów.
Tomasz49 napisał(a):Tak więc przestańcie się czepiać wszystkiego po to tylko żeby zaistnieć na Forum i nabić kolejne posty.
A powyższe do Kolega chyba do siebie napisał, bo z taką pewnością wyciągać takie wnioski na podstawie dyskusji tutaj toczonej, to błąd. Na tym kończę, jeżeli chodzi o ten temat, bo rzeczywiście szkoda czasu na mnożenie tego w kółko - i w końcu prowadziłoby i do rozmycia tematu.