Fakt (szmatławiec z kiosku) a Zagłębie, kibice i Sosnowiec

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez mlody1906 2006-11-08, 6:57 pm

Ader: niektorzy to juz drugi raz (po "aferze" Baniakowej) :D

Po cholere komentowac i sie denerwowac? Powazni ludzie tego nie czytaja bo maja swoje wyrobione zdanie o tym gownie (czego nawet nie moge nazwac gazeta). Naprawde szkoda nerwow na te lamagi. To cos czytaja tylko matoly goniace za tania sensacja i aferami (ktorych w rzeczywistosci nie ma bo fuckt to sztucznie naglasnia). Skoro niektorzy ludzie wydaja swoje pieniadze na czytanie takich pierdol to juz swiadczy tylko o nich. Niech sobie pisza, ze na meczach w Sosnowcu jest sodoma i gomora a na wyjazdach to sie pije, gwalci i rabuje - to beda czytac matoly i niech sobie zyja w tym smiesznym swiecie kreowanym przez jeszcze wiekszych matolow. Jedni drugich warci :roll: Przykre tylko, ze taki szmatlawiec znajduje dosc szerokie grono odbiorcow w tym kraju - to tylko daje swiadcetwo, ktore mozna interpretowac w jeden sposob - kazdy doskonale wie jaki.
FUCK FAKT !
mlody1906
Adventure Group

Postprzez Martin1906 2006-11-08, 7:13 pm

Heh ja się tą gazeta wogóle nie przejmuje... typu debilizm z niej panuje i Tyle!
Martin1906

Postprzez Robson_2006sc 2006-11-08, 7:13 pm

sluchajcie przydalby sie jakis transparent niech wtedy pokażą zdiecie w tej pierd. gazecie gdzie ich mamy jest taka szansza z tym transparentem?
Robson_2006sc

Postprzez mezo 2006-11-08, 7:15 pm

Ader napisał(a):Jaki ja popularny nawet do gazety się załapałem :D ( 1 zdjęcie w kapturze z gustownie uniesioną reką :P )

Juz chyba po raz kolejny :)
A co do tej "gazety", szukaja poprostu taniej "sensacji", ktora jak wiadomo w naszym kraju ma szerokie grono odbiorcow. Tu nie chodzi o to by napisac jakas zmudna prawde, o ktorej ludzie nie mogli by poplotkowac. Niue ma co sie denerwowac ... Nie maja o czym pisac niech pisza. . . Kto ma wiedziec ten wie jak jest naprawde. Ale tego ze jestesmy elita polskich chuliganow to nie wiedzialem... Ach no tak (Bogusłąw B. ) :roll: Ciekawe czy wiedza tez ze na piciu piwa sie nie konczy. :twisted: Ale nie pisze nic wiecej , bo podobno tutaj tez zagladaja...
mezo

Postprzez konradt 2006-11-08, 7:25 pm

A ja w formie jajec proponuje cos takiego: moze krzyknac w piatek na meczu cos na fakt. Np podniesc srodkowy palec i walnac cos w stylu jakim "pozdrawialismy" Baniaka. A poznie dodac "wiecej piwa". Pewnie wiekszosci sie nie spodoba ale pisze na wszelki wypadek.

a poza tym to widac na jakim poziomie jest autor textu: tyle "faktow" ze az wstyd....... a pytanie ironiczne - pieklo w tym artykule to chodzi o race??
konradt

Postprzez Misiek DG 2006-11-08, 7:26 pm

Ader napisał(a):Jaki ja popularny nawet do gazety się załapałem :D ( 1 zdjęcie w kapturze z gustownie uniesioną reką :P )

Ader wyszedles jak rasowy chuliganin :lol: ale najwazniejsze ze lans wyplywa prosto z serca 8)
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez mlody1906 2006-11-08, 7:44 pm

konradt napisał(a):A ja w formie jajec proponuje cos takiego: moze krzyknac w piatek na meczu cos na fakt. Np podniesc srodkowy palec i walnac cos w stylu jakim "pozdrawialismy" Baniaka. A poznie dodac "wiecej piwa". Pewnie wiekszosci sie nie spodoba ale pisze na wszelki wypadek.

Tylko po co? Zeby potem znow szmaty mialy o czym pisac? Jakie to zlo ich spotyka itp. Legia juz miala na nich jakis trans i dalej ich obsmarowali. Znasz takie powiedzenie, ze "glupszemu sie ustepuje?". Poprostu nie czytajcie tego gowna to bedziecie miec spokoj. Dziennikarzyna napisal kawal chujowin, naczelny pewnie caly w skowronkach - ot norma.
Mam tylko nadzieje, ze zaden pseudo-dziennikarz z tego szmatlawca nie czyta tego i potem nie zrobia print-screena i wrzuca do jakiegos numeru gdzie te slowa beda podpisane moim nickiem. To juz by byla dla mnie wielka porazka znalezc sie doslownie w gownie. Moglbym jeszcze troche napisac co sadze o tym calym burdelu pod szyldem fuckt ale po co? Nie chce sie w tym cieplym, przytulnym pokoju cisnieniowac - wole zrobic cos bardziej pozytecznego. Innym radze to samo - "chill out" Panowie jak to mowia persony wladajace jezykiem angielskim.
No i w tym wypadku najlepiej jakby nie dotyczylo Nas porzekadlo "niewazne jak pisza, byleby pisali".
mlody1906
Adventure Group

:(

Postprzez ^m@rcin^ 2006-11-08, 7:50 pm

Dobra wiadomość dla miłośników Fucktu:

Fakt największą gazetą w Polsce!
Drodzy Czytelnicy, macie przed sobą największą gazetę w Polsce! Fakt zdecydowanie przewodzi w rankingu sprzedaży ogólnopolskich dzienników. I wciąż umacnia pozycję lidera!

MAMY LIDERA :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :(

Postprzez mlody1906 2006-11-08, 7:58 pm

^m@rcin^ napisał(a):MAMY LIDERA :lol:

taa 8)
"Lidera mamy! I chu** w niego wbijamy!" :lol:
mlody1906
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2006-11-08, 8:03 pm

Ale macie k***a problemy. Psy szczekają a karawana jedzie dalej.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez konradt 2006-11-08, 8:09 pm

cytat:
taa
"Lidera mamy! I chu** w niego wbijamy!"

co z tym print skrinem?? :P

a wracajac do tematu. Znam to powiedzenie. Ale wiesz uwazam, ze czasem trzeba wstac i powiedziec cos na glos. Owszem pewnie by nas ta za przeproszeniem gazeta obsmarowala tyle, ze mogloby to wywolac nie tylko negatywny oddzwiek ale nie chce tu rozwijac takich przypuszczen. Mimo wszystko nawet zwazajac na to co mowisz to mam ochote cos zrobic ale raczej z jajem niz wulgarnego...
konradt

Postprzez pardon_its_me 2006-11-08, 8:14 pm

nie ma co. . na Legie też już pisali jakieś głupoty więc na kogoś teraz przyszła kolej! nie ma co sie przejmowac "pismakami"!
pardon_its_me

Postprzez mike79 2006-11-08, 8:20 pm

Szczytem nietaktu - kupowanie FUCKtu !!

Krótko, zwięźle i na temat ...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez Głos Rozsądku 2006-11-08, 10:32 pm

"Fakt" i "Dziennik Zachodni" to gazety nie polskie, lecz tylko polskojęzyczne. Ich wydawcami się koncerny niemieckie i dziennikarz muszą pisać pod dyktando niemieckiego właściciela. Warka należy do Grupy Żywiec, której głównym akcjonariuszem jest holenderski Heineken i właśnie realizując polecenia z Niemiec, "Fakt" i "DZ" starają się robić tzw. czarny PR. Gdyby w tę akcję był zaangażowany jakikolwiek niemiecki browar, to jestem w 100 % przekonany, że obie te gazety by przyklasnęły pomysłowi i gorąco go promowały.

No ale cóż - Niemiec każe, Polak pisze. A jak Polak nie będzie chciał napisać, to się go wywali i zatrudni innego, który będzie chciał pisać. Mało kto się odważy postawić "Faktowi". Znam tylko taką jedną osobę, która pracowała w dziale sportowym. Szefostwo nakazało pisać mu artykuły szkalujące kibiców jego ukochanej drużyny piłkarskiej. Chłopak powiedział, że ma to gdzieś i pierdoli taką robotę. Odszedł z "Faktu", teraz pracuje w innej gazecie. Pewnie za mniejsze pieniądze, ale za to może sobie spojrzeć w lustro.
Głos Rozsądku

Postprzez ASTER 2006-11-08, 11:36 pm

mike79 napisał(a):Szczytem nietaktu - kupowanie FUCKtu !!

Krótko, zwięźle i na temat ...

dobre :)
ASTER

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice