Fakt (szmatławiec z kiosku) a Zagłębie, kibice i Sosnowiec

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Fakt (szmatławiec z kiosku) a Zagłębie, kibice i Sosnowiec

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-11-08, 1:32 pm

Ader napisał(a):
oraz

W wybranych sklepach na terenie Sosnowca prowadzona jest promocja piw Warka. Zakup 5 puszek lub butelek Warki jest premiowany darmowym biletem wstępu na mecz Zagłębia. Promocja potrwa do wyczerpania liczącej 300 sztuk puli biletów. W akcji biorą udział niżej wymienione sklepy:

Ul. Dworska 26A
Ul. Urbanowicz 6
Ul. Moniuszki 27
Ul. Piłsudskiego 41
Ul. Wysoka 12B
Ul. Kierocińskiej 12
Ul. Sadowa 2
Ul. Jagiellońska 11
Ul. Ostrogórska 49
Ul. Dekerta 14
Róg ulicy 11 Listopada I Mjra Hubala-Dobrzańskiego, pawilon nr 6

jebane śmiecie z fucktu

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kropki i zamazane twarze to moja robota, poniewaz łatwo mozna bylo rozpoznac kto jest kto
[/img]
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez YOOSHKY 2006-11-08, 1:48 pm

Skurw...
Chłopaki pamiętajcie że jak będziecie chcieli dymić po promocji piwnej, to wiecie co demolować i podpalać.......
W końcu jak podaje ten szmatławiec w tym "artykule" napisanym przez marną dziennikarzyne, jesteśmy w zadymach najlepsi w kraju!

P.S. Jak ktoś ma adres strony naszego klubu to niech poda, bo Fuckt się na nią powołuje.
YOOSHKY

Postprzez mdc dg 2006-11-08, 1:54 pm

Co to za nędzny reporter opisał ten artykuł :?: Nawet nie wie ile kosztuje bilet na mecz.Nie ma co się przejmować szmatławcem jakim jest Fuckt. Podobno ta akcja odbywa się też w innych klubach więc nie wiem czemu tylko o nas się pisze. Ogólnie mam polew z tych niby sensacji opisywanych w tym brukowcu :lol: NA ZACHODZIE PIWO MOŻNA ZAKUPIĆ NA STADIONIE PODRZĘDNY DZIENNIKARZYNO I PROBLEMÓW TAM NIE ROBIĄ :twisted:
mdc dg

Postprzez Szymon... 2006-11-08, 1:56 pm

Co za cholerny brukowiec! Szmatławiec! Brak słów... :evil:

Czyży Polaczkiewicz? I oczywiście ZAGŁĘBIE w złym świetle musi być pokazane! Jest tylko wspomniane o innych klubach bez nazw, a u Nas piękne zdjęcia, bilet, kibice- wszystko.
Ostatnio edytowano 2006-11-08, 1:59 pm przez Szymon..., łącznie edytowano 1 raz
Szymon...

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-11-08, 1:57 pm

autorem jest nijaki Stanisław Grzywna. Wlasnie o to mi chodzi, ze np w Katowicach dzieje sie to od poczatku rundy i ilosc jets wieksza, ale ta prohanysowska gazetka szuka kazdej okazji do dojebania Zagłebiu i miastu Sosnowiec..... co raz mozna cos ciekawego przeczytac....
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Przemek26 2006-11-08, 2:04 pm

Mimio wszystko klub powinien zareagować i to bardzo ostro na to ścierwo z Fucktu. Po drugie jestem ciekawy czy zdjecia wykorzystane w artykule sa własnąścią tej jebanej gazety czy tez ściagniete z galerii Zagłębia ze strony .Bo jesli tak to jest to sprawa dla prokuratury za bezprawne naruszenie dóbr osobistych w postaci publikowania wizernków kibiców bez ich zgody.
Przemek26

Postprzez bartekcz92 2006-11-08, 2:31 pm

Proponuje zalozyc osobny temat... o tych scierwach z faktu!!
bartekcz92

Postprzez YOOSHKY 2006-11-08, 2:43 pm

bartekcz92 napisał(a):Proponuje zalozyc osobny temat... o tych scierwach z faktu!!

I stało się ...
YOOSHKY

Postprzez Greg1906 2006-11-08, 3:30 pm

Bawi mnie ten artykuł, bawi mnie nazwa tego tematu i wpisy w nim...

Żeby pocieszyć wszystkich biedaków, którzy się wpisali powyżej i pewnie wpiszą poniżej, którzy posiwieli ze stresu o ile wcześniej nie wyrwali włosów z głowy, którzy lamentują i dramatyzują przed monitorem: jutro pewnie wyjdzie kolejny bardziej sensacyjny, "bulwersujący", pełen krwi artykuł, a o naszym "pijackim" :), zdegenerowanym Zagłębiu motłoch który czyta takie gazety zapomni.
P.S. Do osoby która zeskanowała ten artykuł: Znajdź osobę która kupiła tę gazetę, porozmawiaj z nią, wytłumacz, żeby nie kupowała więcej tej gazety. To jedyna metoda, żeby jej zaszkodzić (gazecie).
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-11-08, 4:05 pm

ja tematu nie zakladalem, wiec nie wiem czemu jestem jako zalozyciel. ;)
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez STACH PL 2006-11-08, 4:26 pm

Na najbliższy mecz piłkarzy Zagłębia Sosnowiec można otrzymać bilety w wybranych sklepach spożywczych, jeśli wcześniej zakupi się pięć piw jednej z marek, której reklamy można zobaczyć na Stadionie Ludowym. Taką drogą do kibiców trafi 300 wejściówek. Ten sam browar stosuje podobny manewr marketingowy również przed spotkaniami Ruchu Chorzów, GKS Katowice i Odry Wodzisław. - Gdy ktoś zwraca się do nas z prośbą o zakup biletów, to dlaczego mielibyśmy odmówić? - pyta Krzysztof Ziętek, dyrektor Ruchu. - To przecież ich sprawa, co potem zrobią z tymi wejściówkami. (...)

Piwo o którym mowa, miało już problemy z reklamą, w której wystąpił bramkarz Jerzy Dudek. Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zabroniła emisji filmu reklamowego, powołując się na ustawę o przeciwdziałaniu alkoholizmowi. W przypadku akcji "bilet za piwo", kłopotów ma już nie być... - Zanim taka akcja wyjdzie poza nasze mury, jest dwadzieścia razy sprawdzana pod względem prawnym - informuje Eliza Panek, rzecznik prasowy Grupy Żywiec S.A., do której należy promowana marka. - Rozdawanie biletów na mecze, przy sprzedaży piwa, to sposób znany na całym świecie. My do tej pory stosowaliśmy tę metodę przy promocjach dotyczących Ligi Mistrzów i mistrzostw świata. Wtedy decydowało losowanie, ale również liczba wysłanych kuponów była ważna. (...)

Komentarz DZ

Coś tu nie gra
Sprzedaż wiązana w rodzaju "ty kupujesz nasze piwo, my tobie fundujemy bilet na mecz", powinna budzić protest co najmniej równie silny, jak uśmiechnięty Jerzy Dudek z kuflem w ręce z reklamy pod roboczym hasłem "uznanie na Śląsku", zresztą już dość dawno skasowanej. Nie wiadomo tylko, czy na taką akcję można znaleźć równie skuteczny hak prawny, jak na Dudka.
Piszemy więc o domniemaniach. A te są następujące. Zamiast kupić i wypić jedno lub dwa piwa, a potem nabyć bilet na mecz, kupuje się pięć (sześć, siedem), by ten bilet dostać w prezencie. Skoro mam już te pięć (sześć, siedem) piw w ręce, to wypada je wypić. Na mecz w pojedynkę rzadko się idzie, do zabawy dołączają się więc koledzy. I tak kilka razy w miesiącu - z wszelkimi tego konsekwencjami. Wielbiciele piwa oczywiście narzekać nie mają powodu, a i kasa (browarom) się zgadza. Ale tak w ogóle coś tu chyba nie gra - z przyczyn zarówno estetycznych, jak i pryncypialnych.
Andrzej Grygierczyk
STACH PL

Postprzez PawełK 2006-11-08, 4:37 pm

Szatańska Spółka Akcyjna "Zagłębie" Sosnowiec :wink:

Coś jednak mi tu nie gra, niby opisują, że to takie złe a sami w artykule podkreślają że udało im sie kupić :lol:
PawełK
pyszałek

Postprzez keff79 2006-11-08, 4:41 pm

No to w piatek Panowie wiadomo jak... 5xWARKA i ZŁO! ZŁO! agresja! :lol: :wink:
keff79

Postprzez Ader 2006-11-08, 5:42 pm

Jaki ja popularny nawet do gazety się załapałem :D ( 1 zdjęcie w kapturze z gustownie uniesioną reką :P )
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez laki 2006-11-08, 5:49 pm

W czoraj kupiłem piec pakietów promocyjnych dla siebie i znajomych ,
piwo już dawno wypite a do meczu jeszcze dwa dni , wiec jaki to
ma zwiazek z zadymami których notabene na Ludowym nie było od
wieków.
Propozycja jest taka BOJKOT o tresci nigdy nie kupie dziennika FAKT ,
temat powinno sie nagłosnic na skale ogulnopolska.
P.S.
Piwo to moje paliwo
laki

Następna strona

Powrót do Kibice