Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Przemek26 napisał(a):Dziś komentatorzy na 3 przeszli samych siebie. Parodia.Teksty których nawet Szpakowski nie przebije.Ale cóż jaka transmisja taki komentarz.
"Grają jak graja ,ale co mają innego do roboty w taka pogodę", rzut wolny dla Śląska w I połowie ,Zuban głową wybija po dośrodkowaniu na róg, a komentarz " Gdyby nie obrońca Zagłębia było by groźnie".Wypadałoby jednak odrobić lekcje jakoś się przygotować do komentowania.
emdżej napisał(a):Sir napisał(a):Jaki mecz na byc transmitowany w przyszla niedziele?
Według programu na stronie TVP to będzie mecz.....Wisła Kraków - Gwiazdy w koszykówce kobiet, z okazji 100-lecia klubu
Lars napisał(a):drogi użytkowniku "janik_16", bardzo cie prosze nie odzywaj sie już więcej na tym forum, bo twoje posty powodują u mnie silne zaburzenia.
...i nie musisz pod każym postem robić sobie kreseczki _______, następnie pisać czegoś tam u Juliuszu "DZIELNICA JULIUSZ ZAWSZE Z ZAGŁEBIEM", i na koniec dawać jakiegoś beznadziejnego linka: http://s7.bitefight.pl/c.php?uid=97078
to wszystko możesz sobie ustawić w profilu.
w każdym razie mam nadzieje że nie będziesz mógł korzystać z moich wskazówek, bo któryś z admin forum da ci wkońcu jakże zasłużonego bana.
jestem na tym forum prawie 4 lata i nikt do tej pory nie działał na mnie tak negatywnie jak ty.
sorry, za post zupełnie nie na temat, ale musiałem to z siebie wyrzucić.
Lars napisał(a):drogi użytkowniku "janik_16", bardzo cie prosze nie odzywaj sie już więcej na tym forum, bo twoje posty powodują u mnie silne zaburzenia.
...i nie musisz pod każym postem robić sobie kreseczki _______, następnie pisać czegoś tam u Juliuszu "DZIELNICA JULIUSZ ZAWSZE Z ZAGŁEBIEM", i na koniec dawać jakiegoś beznadziejnego linka: http://s7.bitefight.pl/c.php?uid=97078
w każdym razie mam nadzieje że nie będziesz mógł korzystać z moich wskazówek, bo któryś z admin forum da ci wkońcu jakże zasłużonego bana.
jestem na tym forum prawie 4 lata i nikt do tej pory nie działał na mnie tak negatywnie jak ty.
janik_16 napisał(a):Lars napisał(a):drogi użytkowniku "janik_16", bardzo cie prosze nie odzywaj sie już więcej na tym forum, bo twoje posty powodują u mnie silne zaburzenia.
Wyluzuj troche!! co ty w szoku jesteś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników