PZPN - rózne

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez drewinio 2006-10-31, 7:15 am

Ja to wiem, ty to wiesz ale dla dziadków pzpn i gazet był to pożar i wzniecenie pożaru.
drewinio

Postprzez viking 2006-10-31, 1:24 pm

co to znowu za syf ma być?

url]http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3710787.html[url]

kurna od razu ciśnienia dostałem ........[/url][/quote]
viking

Postprzez viking 2006-10-31, 1:27 pm

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3710787.html

z nerwa aż źle wkleiłem .........
viking

Postprzez czysty zysk 2006-10-31, 1:29 pm

ten link i rozmowa na jego temat już się pojawiła... tutaj;

http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/view ... &start=495
czysty zysk

Postprzez Przemek26 2006-10-31, 1:31 pm

viking napisał(a):http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3710787.html

z nerwa aż źle wkleiłem .........

To jest wałkowane od rana w innym temacie :roll:
Przemek26

Postprzez laBombonera 2006-10-31, 9:27 pm

troche z innej beczki ale tylko troche.
zarzad West ham-u postanowil ukarac 2meczowym banem kibicow ktorzy stali(w sektorach za bramka) w czasie meczu :shock: :lol:
jako ze pzpn jest zapatrzony w anglie ...
ale podobno niedlugo ma ruszyc kampania kibicow"stand up" beda domagali sie zlikwidowania miejsc siedzacych za bramkami.
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez tommaz 2006-10-31, 10:58 pm

Taka mała ciekawostka >> http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65063,3710787.html

Byle by nas znowu nie wy......i bez mydła :/
Komuś chyba tam na gorze nie pasuje nasze Zagłębie , nie mowie juz o OE ale i chyba tez w 2 lidze :/
Jak nas PZPN nie karze to qwa znów WD z drugiej strony
tommaz
Obserwowany

Postprzez WOJTEK 2006-10-31, 11:25 pm

tommaz napisał(a):Taka mała ciekawostka >> http://sport.gazeta.pl/pilka/1,65063,3710787.html

Byle by nas znowu nie wy......i bez mydła :/
Komuś chyba tam na gorze nie pasuje nasze Zagłębie , nie mowie juz o OE ale i chyba tez w 2 lidze :/
Jak nas PZPN nie karze to qwa znów WD z drugiej strony
Żółta. Gościu, nie widzisz TEGO SAMEGO linka dwa posty wyżej ????????????
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez tommaz 2006-11-01, 9:52 am

[/quote]Żółta. Gościu, nie widzisz TEGO SAMEGO linka dwa posty wyżej ????????????[/quote]

Link widziałem i dałem dla przypomnienia !!! ale najbardziej chodziło mi o to że komus bardzo zależy żeby wyeliminowac NASZE !! Zagłębie i o to , że jak nam przywali PZPN z jednej strony to z drugies strony wali nas Wydział Dyscypliny , do tego dochodzi jeszcze prokuratura bydgoska no i tez wrocławska !!! I to był głowny wątek mojego postu .

Żółta przyjmuje , jednak bez zasadnie :) do zobaczyska w Białymstoku :D
tommaz
Obserwowany

Postprzez wieszczu 2006-11-01, 6:03 pm

Na pewno nie będziemy czekać na ostateczny wyrok, bo wtedy zastanie mnie emerytura - mówi Kryszczuk, który jest też pełnomocnikiem PZPN-u ds. kontaktów z prokuraturą.

Według mnie to ostatnie zdanie dowodzi tego,że wyrok już zapadł,niestety.
Oni już dobrze wiedzą,jakie kluby ukarają.Wśród "winnych" będzie również,a może przede wszystkim Zagłębie.To przekonanie graniczy u mnie niemal z pewnością.Przecież trzeba pokazać całej Polsce jak to wybrani przez samych siebie bezkompromisowo walczą z nieuczciwością i korupcją.
Tylko pytam się was je...... przestępcy z pzpn-u na jakiej podstawie chcecie degradować klub(y) nie usłyszawszy wcześniej ostatecznego wyroku sądu.
A może by tak ten sam tok myślenia przybrało Ministerstwo Sportu i nie czekając na ostateczny wyrok w końcu wprowadziło zarząd komisaryczny do tego burdelu. Jeszcze nie jest za późno p.ministrze Lipiec!
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez mały 2006-11-01, 6:30 pm

wieszczu napisał(a):Na pewno nie będziemy czekać na ostateczny wyrok, bo wtedy zastanie mnie emerytura - mówi Kryszczuk, który jest też pełnomocnikiem PZPN-u ds. kontaktów z prokuraturą.

Oni już dobrze wiedzą,jakie kluby ukarają.Wśród "winnych" będzie również,a może przede wszystkim Zagłębie.To przekonanie graniczy u mnie niemal z pewnością.Przecież trzeba pokazać całej Polsce jak to wybrani przez samych siebie bezkompromisowo walczą z nieuczciwością i korupcją.
Tylko pytam się was je...... przestępcy z pzpn-u na jakiej podstawie chcecie degradować klub(y) nie usłyszawszy wcześniej ostatecznego wyroku sądu.
A może by tak ten sam tok myślenia przybrało Ministerstwo Sportu i nie czekając na ostateczny wyrok w końcu wprowadziło zarząd komisaryczny do tego burdelu. Jeszcze nie jest za późno p.ministrze Lipiec!

Mam takie same odczucia. Ukarają kilka klubów , parę osób fizycznych najbardziej umoczonych w sprawę i powiedzą , że załatwili sprawę korupcji w polskiej piłce. A najbardziej odpowiedzialni za taki stan rzeczy będą chodzić po wolności i szczerzyć zęby do telewizji i prasy. Przecież jak przyznali prokuratorzy sprawa jest tak rozległa , że przekroczyła najśmielsze oczekiwania najbardziej doświadczonych policjantów i prokuratorów. Szlag mnie trafia jak tego wszystkiego słucham ! W dalszym ciągu nie ma nikogo z " kochones" aby rozpiepszyć ten bajzel.

Jak karać to wszystkich , a jak nie wszystkich to gruba krecha a w przyszłości jeżeli złapią kogoś to odrazu do puchy.
mały

Postprzez mały 2006-11-01, 6:36 pm

wieszczu napisał(a):Na pewno nie będziemy czekać na ostateczny wyrok, bo wtedy zastanie mnie emerytura - mówi Kryszczuk, który jest też pełnomocnikiem PZPN-u ds. kontaktów z prokuraturą.

mały

Postprzez PTAQ84 2006-11-02, 2:53 pm

nie wiem czy ktoś zauważył pewną tendencje..

LEGIA - od zakazu do zakazu..więcej razy jeżdżą jako "incognito" niż normalnie..

BKS - dostali jedną z ciekawszych kar o jakich słyszałem półroczny zakaz wyjazdowy

OLIMPIA - stadion zamknięty po meczu z Radomiakiem..o tym że kibice z Elbląga są "nieproszonymi goścmi" słyszeliśmy nie raz..co chwile zamykają sektory gości akurat przed ich meczem..

ZAGŁĘBIE - nas karają nawet za wyzwiska..ciekawe kiedy będziemy cierpieć za dłubiących słonecznik..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Lars 2006-11-02, 8:18 pm

http://www.90minut.pl/news.php?id=466983

"Cracovia - kara zakazu uczestniczenia kibiców w dwóch meczach wyjazdowych"
dostali tyle co my za 'wulgaryzmy'
bez komentarza...
ANTYPZPN :evil:
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez emdżej 2006-11-02, 8:22 pm

Ale kara finansowa "trochę" większa