DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez wierny do końca 2006-08-28, 10:23 pm

jeśli nie karac kopaczy...to może pogłaskć po głowie i przeprosić, że od Panów Piłkarzy czegoś się wymaga...przykre, ale (niestety) prawdziwe!
wierny do końca

Postprzez MarcelZS 2006-10-26, 9:44 pm

Rudy - karnetu już nie kupie - wsadz go sobie wiesz gdzie - jak można grać mecz o 13.30 w piątek - nic mnie to nie obchodzi że piłakrzyki chcą mnieć wolne - są od grania i grania dla kibiców. :!: :!: :!:

Czy kiedyś się coś zmieni - Piłka nożna dla kibiców :!: :!:
MarcelZS

Postprzez T_misiek 2006-10-27, 7:12 am

Pomysl o meczu w piatek o 13.30 to najwieksza bzdura jaka mozna wymyslec. Wybory sa w niedziele wiec dlaczego nie mozna grac w sobote???
Panie Rudy oprocz obnizki cen biletow moze bedzie pan jeszcze wystawial zaswiadczenia L4 dla kibicow pracujacych ?? Wtedy moze sie zjawia :)
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez adas 2006-10-27, 8:18 am

To, że nie gramy w weekend to decyzja PZPN-u a to, że gramy w piątek a nie za dwa tygodnie, to była prośba zawodników i trenera.
adas

Do pana P. RUDY

Postprzez mariusz76 2006-10-27, 9:30 am

Kiedy zrobicie coś wrescie dla nas kibiców? Wszystko co robicie to robicie tylko dla siebie i grajków a im się nawed w niedziele i święta grać niechce!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez MarcelZS 2006-10-27, 9:56 am

A może wartałoby poczekać do listopada może kolejka zostałby odwołana i zagrać wiosną w normalnych warunkach.

A Gąsinski wypowiada się że piłka nożna dla kibiców, a ponoć proszą by grać w piątek o tak wczesnej porze. - to niech sobie zagra przy pustych trybunach ...

Czy kiedyś ktokolwiek z zawodników, działaczy i dziadów z miodowej zrozumie że bez nas kibiców by mieli takie zarobki jak inni sportowcy - czyli żadne, żyliby tak jak hokeiści za 2-3 tyś a nie za 10-15tyś.

PIŁKA NOŻNA BEZ KIBICÓW !!!!
MarcelZS

Postprzez emdżej 2006-10-27, 10:20 am

Ja uważam, że lepiej grać w piątek niż mieć dwutygodniowy odpoczynek przed meczem, po którym i tak nastąpi paromiesięczna przerwa. A argumenty, że nie nikt nie myśli o kibicach mnie śmieszą. Z wypowiedzi w tym temacie wynika, że kibice też nie myślą o piłkarzach tylko chcą dla siebie lepiej. Przed krytyką proponuję spojrzeć trochę na siebie bo narzekać każdy potrafi
emdżej

Postprzez MarcelZS 2006-10-27, 10:45 am

Emdżej a napisz proszę kto myśli o kibicach, co zrobił klub dla nas?
Może ja się myle, jestem daleko od klubu od Rudego oraz całej świty kibicowskiej - jestem zwykłym kibcem - dla którego klub nie zrobił nic.
MarcelZS

Postprzez Krzysztof15 2006-10-27, 11:29 am

Jakoś innym klubom nie przeszkadza ten wypoczynek.
Nasze "gwiazdy" grają dwa mecze w tygodniu i są już zmęczone.
Nie grają, to się meczą odpoczynkiem.
Przed ostatnim meczem wyjechali do Pszczyny na "zgrupowanie" i tak się na nim zmęczyli, że efekty były widać w niedzielę.

Z tego co słyszałem, to na rozegranie meczu w piątek naciskał MOSiR, jak wiadomo podległy UM w Sosnowcu.
Zgadijcie po co ? Dla ułatwienia podpowiem, że w piątek nie obowiązuje jeszcze cisza przedwyborcza.

PS.
A co będzie jak PZPN nakarze I wiosenna kolejkę rozegrać jeszcze jesienią ? A jest taki pomysł, w przypadku ładnej pogody. I co , ile wtedy będą oodpoczywać ?
Zawsze będzie wtedy można powiedzieć, że to PZPN wytrącił ich z rytmu ?
Ostatnio edytowano 2006-10-27, 11:39 am przez Krzysztof15, łącznie edytowano 2 razy
Krzysztof15

Postprzez emdżej 2006-10-27, 11:35 am

Dobra, dobra....byłby mecz tydzień później, przegraliby i byłoby narzekanie, że to przez dłuższą przerwę. Ale co tam. Przyczepić się trzeba do wszystkiego. Inaczej to forum nie byłoby takie jak zawsze. Bez odp
emdżej

Postprzez YOOSHKY 2006-10-27, 11:47 am

Podzielam zdanie Emdżeja. Jesli nie obejze meczu, trudno. Chca tak grac niech grają, gra się o punkty i należy zrobić absolutnie wszystko by zwiększyć szanse ich zdobycia, dlatego nie mam pretensji do nikogo. Podziękujcie Górskiemu za oświetlenie :) Gdyby było, gralibyśmy pewnie o 18 lub 19tej :) Uważam że 3pkt. dla wszystkich którzy nie będą mogli obejżeć spotkania, będą pełną rekompensatą. Niech grają w piątek skoro chce tego trener i zawodnicy, klub sportowy nie jest tylko po to by gawiedź miała uciechę, liczy się tównież wynik sportowy.
YOOSHKY

Postprzez xXx_1906 2006-10-27, 12:02 pm

Przecież KSZO też by miało przerwę więc szanse były by równe więc nie bardzo trafia do mnie argument o zbyt dlugim odpoczynku. A tak sporo ludzi nie zobaczy tego meczu, ale kogo to obchodzi.
xXx_1906

Postprzez MACIEK 86 2006-10-27, 1:48 pm

emdżej napisał(a):Ja uważam, że lepiej grać w piątek niż mieć dwutygodniowy odpoczynek przed meczem, po którym i tak nastąpi paromiesięczna przerwa. Z wypowiedzi w tym temacie wynika, że kibice też nie myślą o piłkarzach tylko chcą dla siebie lepiej.

A jak w życie wejdzie opcja, że pierwszą kolejkę rundy jesiennej gramy wiosną(przy tej pogodzie bardzo możliwe) to, co wtedy? Też będziemy mieli przerwę dwutygodniową!! A piłkarzą gdzie sie tak spieszy, że ich 7 dni zbawi(są chyba zawodowcami, grają dla pieniędzy, i w tym wypadku oni powinni mieć najmniej do powiedzenia)??Wszystkie kluby maja przerwę i nikt nie myśli o przekładaniu meczu, tylko u nas takie rzeczy!!

emdżej napisał(a):Dobra, dobra....byłby mecz tydzień później, przegraliby i byłoby narzekanie, że to przez dłuższą przerwę. Ale co tam. Przyczepić się trzeba do wszystkiego. Inaczej to forum nie byłoby takie jak zawsze. Bez odp

A jak przegrają w piątek to będą mówić ze nie mieli czasu na porządna regeneracje sił po meczu w Białymstoku?? Akurat w tym miejscu przyczepianie sie do tej sprawy jest na miejscu, bo kto wymyślił tak chory termin?? Już Śląsk ze Stalą grał w środku tygodnia o 13 i jaki był tego efekt?? Prawie pusty stadion! Wielu kibiców na tym straci, bo może to być ostatni mecz o ptk przed kilkumiesięczna przerwą, a wiec dla wielu mecz z Polonią był ostatnim przed zimą!!

PIŁKARZE I DZIAŁACZE ODEJDĄ MY BĘDZIEMY ZAWSZE
MACIEK 86

Postprzez laki 2006-10-27, 3:38 pm

Jżeli wygraja trzy ostatnie mecze to niech grają nawet o 9-tej rano .

Pamietajmy jednak że piłkarze swoja prace traktuja czysto zawodowo
bez zaangażowania osobistego i emocjonalnego tak jak kibice .

Ja ze swojej strony jestem skłonny przychylic sie do wielu ustepstw i
wyrzeczeń jeżeli gwiazdy tego potrzebuja aby wygrywac przynajmniej
te mecze w których sa faworytami .
laki

Postprzez Szymon... 2006-11-08, 12:10 pm

T_misiek napisał(a):Pomysl o meczu w piatek o 13.30 to najwieksza bzdura jaka mozna wymyslec. Wybory sa w niedziele wiec dlaczego nie mozna grac w sobote???
:)

Czy TY naprawdę nie wiesz co jest w sobotę? Dla ułatwienia podpowiem, że to 11 listopada! Kojarzy Ci się z czymś owa data?
Szymon...

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna