Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Qba napisał(a):...motywacja Panowie, tyle.. ja jestem tylko ciekaw jak to bedzie wygladalo na dluzsza mete.. nie mowie, ze jest zle, bo sa wyniki i o to chodzi (i oby jak najdluzej), ale zobaczymy co bedzie jak przyjdzie kryzys.
ASTER napisał(a):Qba napisał(a):...motywacja Panowie, tyle.. ja jestem tylko ciekaw jak to bedzie wygladalo na dluzsza mete.. nie mowie, ze jest zle, bo sa wyniki i o to chodzi (i oby jak najdluzej), ale zobaczymy co bedzie jak przyjdzie kryzys.
kryzys przyjdzie w ...
pierwszej lidze ;)
koszki napisał(a):Z polonia Warszawa i Podbeskidziem wcale nie bylismy zespolem ktory dominowal przez 90 minut na boisku a mielismy tylko kupe szczescia a troszke lepsza polonia bytom nie pozwala naszym na stworzenie zadnej czystej sytuacji. Znowu przyjezdza druzyna z gory tabeli9 i pokazuje jak duzo tej druzynie brakuje aby odnosic zwyciestwa z druzynami ktore maja choc troche pojecia o pilce.
A trenerowi Dworczykowi gratuluje taktyki na wczorajszy mecz...
MrCricket napisał(a):koszki napisał(a):Z polonia Warszawa i Podbeskidziem wcale nie bylismy zespolem ktory dominowal przez 90 minut na boisku a mielismy tylko kupe szczescia a troszke lepsza polonia bytom nie pozwala naszym na stworzenie zadnej czystej sytuacji. Znowu przyjezdza druzyna z gory tabeli9 i pokazuje jak duzo tej druzynie brakuje aby odnosic zwyciestwa z druzynami ktore maja choc troche pojecia o pilce.
A trenerowi Dworczykowi gratuluje taktyki na wczorajszy mecz...
1. Po pierwsze szczęście sprzyja lepszym.
2. Po drugie ta "troszkę" lepsza Polonia Bytom od wymienionych przez Ciebie drużyn jest wyżej od nas w tabeli.
3. Po trzecie wygraliśmy zasłużenie z najlepszą moim zdaniem (i nie tylko) drużyną 2 ligi Ruchem Chorzów, będąc przez ok. 70 minut stroną dominującą.
4. Po czwarte Dworczyk ustalił taką taktykę, bo takich miał zdrowych grajków do dyspozycji i na boisku nie miał żadnego nominalnego lewego obrońcy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników