przez Konew 2006-10-13, 9:48 pm
Atmosrefy z meczu Polska-Portugalia nie da się z niczym porównać!!!Wiem bo sam tam byłem!!!Krótko mówiąc było zajebiście!!!To był mój pierwszy mecz reprezentacji Polski na którym się pojawiłem i określam ten debiut jako bardzo udany.Nie zapomnę uczucia gdy po raz pierwszy wchodziłem na stadion z wiarą,że wygramy ten mecz!!!I tak się stało!!!Ciężko tutaj opisać mi radość jaką odcuwałem wraz z kumplem po tym jak strzeliliśmy pierwszą bramkę.Aż łzy podeszły mi do oczy ze szczęścia.A po chwili kolejna bramka to już full wypas!!!Podczas bramek na meczach Zagłębie odczuwam dużą radość ale po bramkach Polski było wręcz cudownie.Pamiętam jak jeszcze przed meczem kłóciłem się z większością ludzi, którzy uważali, że przegramy ten mecz.Ja oczywiście wierzyłem w zwycięstwo i tak będzie zawsze jeżeli chodzi o reprezentację Polski i Zagłębie bez względu na to czy Polska będzie grała z Brazylią czy też Zagłębie z Barceloną.Zawsze pozostaje w głowie jakaś nutka niepewności.Ale to właśnie dzięki swej nieprzewidywalności football jest piękny!!!Jedno jest pewne trzeba zawsze wierzyć w swoje ekipy!!!Nawet jeśli nie idzie to może właśnie za kolejnym razem się uda i tak było włąśnie podczas meczu z Portugalią.Prawdziwi kibicie powinni być dumni ze zwycięstwa i wierni podczas porażki!!!Szkoda tylko, że nie wszyscy kibice z sektora, w którym się znajdowałem a był to sektor 5 angażowali się w doping.Starałem się dopingować najlepiej jak potrafiłem szkoda, że niektórzy nie robili tego samego ale cóż doping ogólnie spox widok całkiem całkiem a gra naszych orłow wyśmienita co zaowocowało zwycięstwem 2:1 a mogłobyć jeszcze lepiej!!!Stało się to w co wierzyłem czego dowodem jest jeden z moich przedmeczowych postów w tym temacie, w którym to twierdziłem,że nasze orły wygrają!!!Już nie mogę się doczekać następnego meczu naszej reprezentacji w Chorzowie na Stadionie Śląskim!!!