Polska - Portugalia 11.10.06 Stadion ÅšlÄ…ski w Chorzowie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez milka 2006-10-12, 2:32 pm

Przemek26 napisał(a):Nie na temat ale co tam .Warto :lol: :lol: :lol: :

http://sport.gazeta.pl/sport/1,74696,3680317.html

A my jechali po Kuszczaku jak walnÄ…Å‚ kleksa z KolumbiÄ… :D

Można sie posmiac !! :D :D :D
milka

Polska -Portugalia

Postprzez el Gombek 2006-10-12, 2:40 pm

Super wyszedł hymn śpiewany trzykrotnie ,wspólne klaskanie w drugiej połowie oraz fala . W sektorze 28 dużo ludzi stojących , bezskutecznie zwalczanych przez siedzących . Po pierwszej bramce odpalone zostały race ,przez gości z góry sektora.

Obrazek

Sorki za jakość zdjęcia ale baterie mi siadały i na prędce robione było :?
el Gombek

Postprzez emdżej 2006-10-12, 4:30 pm

Wczoraj zadziwił mnie widok jednej flagi wiszącej na stadionie. Z napisem......"HEKO"!
emdżej

Postprzez MrCricket 2006-10-12, 5:12 pm

Nie będe się rozpisywał i piał z zachwytu nad wczorajszą grą Polskie, bo piłka nożna to taka gra, że nigy nic nie wiadomo. Jeżeli nie wyjdziesz na boisko walcząc do upadłego przez 90 minut to zapomnij o sukcesie. A poza tym ten mecz to klasyczny przykład tego że NAZWISKA NIE GRAJĄ.
MrCricket

Postprzez Albion 2006-10-12, 7:42 pm

Kto sie poczuł urażony moimi wczorajszymi postami to ....miał prawo. Sorry. Swoje zdanie na ten temat powinienem zachować dla siebie. Żółta a nawet ban sie należał
Albion

Postprzez Degland 2006-10-13, 9:01 am

Degland

Postprzez michal_es 2006-10-13, 2:30 pm

no to macie tutaj ode mnie kilka zdjęć i filmików robionych z sektora 37

http://s002.wyslijto.pl/?file_id=05457086551978769787
michal_es

Postprzez Konew 2006-10-13, 9:48 pm

Atmosrefy z meczu Polska-Portugalia nie da się z niczym porównać!!!Wiem bo sam tam byłem!!!Krótko mówiąc było zajebiście!!!To był mój pierwszy mecz reprezentacji Polski na którym się pojawiłem i określam ten debiut jako bardzo udany.Nie zapomnę uczucia gdy po raz pierwszy wchodziłem na stadion z wiarą,że wygramy ten mecz!!!I tak się stało!!!Ciężko tutaj opisać mi radość jaką odcuwałem wraz z kumplem po tym jak strzeliliśmy pierwszą bramkę.Aż łzy podeszły mi do oczy ze szczęścia.A po chwili kolejna bramka to już full wypas!!!Podczas bramek na meczach Zagłębie odczuwam dużą radość ale po bramkach Polski było wręcz cudownie.Pamiętam jak jeszcze przed meczem kłóciłem się z większością ludzi, którzy uważali, że przegramy ten mecz.Ja oczywiście wierzyłem w zwycięstwo i tak będzie zawsze jeżeli chodzi o reprezentację Polski i Zagłębie bez względu na to czy Polska będzie grała z Brazylią czy też Zagłębie z Barceloną.Zawsze pozostaje w głowie jakaś nutka niepewności.Ale to właśnie dzięki swej nieprzewidywalności football jest piękny!!!Jedno jest pewne trzeba zawsze wierzyć w swoje ekipy!!!Nawet jeśli nie idzie to może właśnie za kolejnym razem się uda i tak było włąśnie podczas meczu z Portugalią.Prawdziwi kibicie powinni być dumni ze zwycięstwa i wierni podczas porażki!!!Szkoda tylko, że nie wszyscy kibice z sektora, w którym się znajdowałem a był to sektor 5 angażowali się w doping.Starałem się dopingować najlepiej jak potrafiłem szkoda, że niektórzy nie robili tego samego ale cóż doping ogólnie spox widok całkiem całkiem a gra naszych orłow wyśmienita co zaowocowało zwycięstwem 2:1 a mogłobyć jeszcze lepiej!!!Stało się to w co wierzyłem czego dowodem jest jeden z moich przedmeczowych postów w tym temacie, w którym to twierdziłem,że nasze orły wygrają!!!Już nie mogę się doczekać następnego meczu naszej reprezentacji w Chorzowie na Stadionie Śląskim!!!
Konew

Postprzez Misiek DG 2006-10-14, 11:48 am

Albion nie wiem co pijesz ale proponuje ci to odstawic, albo po prostu nastepnym razem nie siadaj po pijaku do kompa.

Dales przyklad debilizmu na najwyzszym poziomie. Dalszy komentarz zbedny. :shock:
Misiek DG
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników