Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
laki napisał(a):Pamietam ten mecz w Opolu wygralismy 1-2 co to była za radosc
Trener Jerzy Dworczyk przygotowuje zespół do występu przeciwko Odrze w Opolu i liczy na dzisiejsze posiedzenie Wydziału Dyscypliny, gdzie może zapaść decyzja zezwalająca na grę Marcina L. (...) WD zawiesił go w prawach zawodnika, ale być może dzisiaj zmieni decyzję. - Marcin cały czas z nami trenuje i mam nadzieję, że będzie mógł grać - wyjaśnia sosnowiecki szkoleniowiec.
Nadal na uraz pleców narzeka Daniel Treściński, ale może służba medyczna postawi go na nogi. - Te plecy "Teresy" to moje dzieło, bo wyskoczyliśmy do piłki i przejechałem butami po jego plecach - bije się w pierś Dżenan Hosić.
Trener Dworczyk już szuka ewentualnego rozwiązania personalnego. Treścińskiego może zastąpić Hubert Kościukiewicz, a miejsce Marcina L. zająć młody Adrian Marek. Wychowanek sosnowieckiego klubu przeszedł udanie testy w kadrze Michała Globisza i ma szansę znaleźć się w reprezentacji do lat 20, przygotowującej się do przyszłorocznych mistrzostw świata.
Przemek26 napisał(a):Co do h***???
Odra Opole - Zagłębie Sosnowiec, godz. 17:00, sędzia Mariusz Trofimiec (Opole). :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników