Po kolejnym zwycięstwie tym razem z Polonią Warszawa, nasz klub czeka wyjazd do Opola i mecz z Odrą. Ostatni raz te kluby spotkały się jeszcze gdy Zagłębie grało w III lidze. Pozornie pokonanie Odry nie powinno okazać się trudne ale...No właśnie pozory mylą. Odra jest w drugiej części tabeli i napewno będzie chciała pokazać że u siebie jest godnym Zagłębia przeciwnikiem, dlatego mecz zapowiada się ciekawie. Oby nie było niespodzianki w Opolu... Damy radę...?
Ja uwazam, ze to bedzie drugie nasze wyjazdowe zwyciestwo :) (i to z rzedu ;) ) obstawiam 1:2. Ale kazde zwyciestwo bedzie mnie satysfakcjonowalo. :):):):)
Mecz z Odra Opole musimy wygrac z bardzo prostego powodu
a mianowicie, aby zajac pozycje No 3 w tabeli. Jagiellonia udaje sie
na mecz z Ruchem i wydaje mi sie ze przegra to spotkanie. Inne rzeczy
daja duzo do myslenia ale to jeszcze nie pora i czas.
Zaglebie mecz z Odra musi wygrac - zadne remisy nie wchodza w gre
zadne systemy 4-5-1 - normalne 4-4-2 i dawaj do boju przez 95 min.
albo wiecej min. inaczej mowiac do ostatniego gwizdka sedziego.
ZWYCIESTWO i 3 punkty do Sosnowca.
Pozdrawiam
Tadeusz
Sądzę że pojedynek w Opolu będzie bardzo podobny to tego co było w Polkowicach. Zwycięstwo Zagłębia w Opolu musi byc i koniec. :)
Będzie kolejny zwycieski weekend , a na meczu z Bytomiem napewno stadion będzie pękał w szwach.
trudny mecz, ale po ostatnich naszych wynikach i naszej grze sadze ze damy rade wygrac;] wyniku nie obstawiam, wystarczy ze zaglebie strzeli o gola wiecej niz odra;]
Wyniki za kadencji Dworczyka napawają optymizmem. Mamy bez dwóch zdań lepszą drużynę niż Opole, ale statystyki nie grają i trzeba znów to udowodnić na boisku. Interesuje mnie każdy wynik dający 3 pkt.
Meczu napewno nie może Zagłębie odpuścić, grając lekko, jak na sparingu. Będzie trzeba walczyć przez 100 minut od początku aż do końca. Obrona nie może być prowokowana do prostych błędów. Folcu od pierwszych minut i będzie dobrze 8) 8) 8)
Stawiam 0:2, 0:3 do przodu. Odra ma słaby atak.
Wszyscy do Opola !! pokażmy ilu nas jest !! :)