Jaworski,Hosic,Treściński ,Urban,Kościukiewicz,Bednar,Chwalibogowski,Pach,Kozłowski T,Kozłowski M,Zubanovic (Folc 2 połowa) :D :) co wy na ten mój skład :)?
hehehe z Jawa i Kozlowskimi to swietny pomysl :D:DD:d mozna jeszcze Da Coste wrzucic a zeby sedziowie mieli ciekaiwej to trojka sedziow na polonie powinna biegac w .... lyzwach :):):):)
a tak na powaznie - uwazam, ze jesli Zaglebie tylko bedzie chcialo to mimo wszystko wygra z Polonia i to wysoko. Ja obstawiam 3:0. Poza tym mam andzieje, ze bedzie sporo ludzi i pomoga kopaczom dopingiem :):):)
Zagłębie pokazało w tym meczu zęby. Gra do 65 minuty bardzo nerwowa, często bez pomysłu, wręcz rwana. Po wejściu Marcinka i strzeleniu przez niego pierwszej bramki systuacja na boisku diametralnie się zmieniła. Do końcowych minut kiedy to Zagłębie podwyższyło wynik możnabyło być pewnym że już wygrało. Jednak kontaktowa bramka przeciwnika wproawdziła troszeczkę nerwówki w szeregi naszej drużyny. Trzecia bramka? Prawdziwy zawodnik zachowałby się własnie tak Jak Berensztajn - Z zimną krwią wpakował piłkę do pustej bramki z kilkudziesięciu metrów. Kuriozal po prostu.
Gra Marcina Folca mówi sama za siebie - Pierwszy napastnik do końca sezonu jak dla mnie !! Szykuje się wysoka pozycja w tabeli Królów Strzelców, cicho myślę żeby najwyższa... :)
Berensztajn - istny majstersztyk, choć przytrafiały mu się gafy.
Gąsiński - Bardzo pewny swoich interwencji. Mimo że stracił bramkę, zachował zimną krew do końca spotkania. Wyjścia do każdej piłki. Wszystkie dośrodkowania pewnie wyłapane.
Arek Kłoda ? Pierwszy skład !! Poświęcenie i walka o piłkę nawet w "parterze boiska" to wszystko mówi samo za siebie !!
Jest już bardzo dobrze, lecz sedno i efekt ciężkiej pracy odniesiemy dopiero pod koniec wiosny. Oby tak dalej! Gorące brawa dla Zagłębia wygrać z takim rywalem. Miejmy nadzieję że w meczu z Odrą wynik równie będzie "do przodu" 8) 8) 8)