Zagłębie Sosnowiec - Unia Oświęcim, 1.X. godz. 17.30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy hokejowego Zagłębia Sosnowiec
http://hokej.zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL

Postprzez KaD 2006-10-01, 7:31 pm

MECZ BYŁ ZAJEBIST
Co tu dużo mówić gra w ataku była dziś na wysokim poziomie gorzej z obroną ale i tak ok trzeba będzie oglądać dziś trójke będą pokazywać nas w Sporcie

a co do kibiców szkoda słów jesli chodzi o frekwencje a dopinng był na wysokim dość poziomie jak na Zimowy chyba najlepszy w tym sezonie

to w piątek z Toruniem ma być tv żeby nie było przypału ludzie a w niedzele z hanysami (jebani niebiescy) też wypadało by być
KaD

Postprzez emdżej 2006-10-01, 7:35 pm

No tak....jak mnie nie było to od razu zagrali super mecz. Niedługo będzie tak jak w zeszłym roku kiedy mnie każdy wyganiał z Zimowego bo jak byłem to przegrywali, a jak mnie nie było to wygrywali :lol:

Ktoś mógłby napisać co zrobił Jaros, zamiast pisać, że kto był ten wie?
emdżej

Postprzez musztra 2006-10-01, 7:38 pm

Jaros uderzył Jawora tyle wystarczy :lol:
Co do meczu spokojnie mógłby wpaść z tuzin bramek ale cieszmy się tym co jest :)
musztra

Postprzez KaD 2006-10-01, 7:39 pm

A zapomniałem dodać Jaros będzie bohaterem na Zimowym takim samym jak Zachariasz :lol:
KaD

Postprzez warchlak 2006-10-01, 7:42 pm

musztra napisał(a):Jaros uderzył Jawora tyle wystarczy :lol:

nie dość ze go uderzył to później pokazał nam bardzo brzydki gest :twisted: Jaros obciągacz :lol:
warchlak
Prowokator

Postprzez Kolumb 2006-10-01, 7:49 pm

No a po bójce Kotuły z Kowalówką ,Kowalówka schodząc do tunelu tez pokazał ciekawy gest do kibiców a jako rekwizyt posłużył mu kij między nogami :twisted: ale jemu juz sie nie oberwalo bo dostal kare meczu
Kolumb

Postprzez MACIEK 86 2006-10-01, 7:49 pm

Mecz w szybkim tempie,Unia bezradna!!Znowu jesteśmy nieskuteczni jest to drugi zespół po Sanoku który powinien wyjechać z bagażem 10 bramek, szkoda że Jawa nie dotrzymał czystego konta do końca spotkania!!Co do liczby publiczności to nie ma co narzekać,z meczu na mecz pojawia sie coraz wiecej ludzi!!Teraz przed nami dwaa bardzo ważne spotkania w Sosnowcu które mogą mieć decydujące znaczenie o zajęciu miejsca 1-6 z Toruniem i Janowem!!

PS. Kto strzelił dla nas 4 gola?? Bernat czy G. Da Costa??
MACIEK 86

Postprzez olo69 2006-10-01, 7:54 pm

wg mnie Da Costa G, zwyciestwo planowe, ale na Toruń taka gra może nie wystarczyc, Czy Kotuła nie zagra w następnym meczu?
olo69

Postprzez Uruk 2006-10-01, 8:00 pm

Fakt jest niezaprzeczalny ,że Jaros dosyć ostro potrktował Jawę niemniej był jednym z nielicznych w Unii którzy podjęli dzisiaj walkę.Przydałby sią taki u nas.Zresztą chyba Jawa też zbytnio się na niego nie wk..ł bo gdy wszyscy zawodnicy zjechali z lodu stali na środku lodowiska z Jarosem i rozmawiali.
Uruk

Postprzez HrabiaZąbek 2006-10-01, 8:04 pm

No właśnie o to chodzi, żeby wykorzystywać atut własnego lodu i grać tak jak dzisiaj.Z ambicją, hardością, fantazją i polotem!Tak właśnie grają bracia Kozłowscy!Nie ma dla nich straconego krążka.Prą do przodu!
No a teraz coś dla malkontentów talentu Jaworskiego:
Jak się słyszy że Jaworski jest cienki bo puścił jakąś tam szmatę w mało ważnym meczu(np. mecz z Sanokiem) a nie widziało się jak bronił w meczach kiedy naprawdę trzeba było bronić tj. z Podhalem, Janowem i dzisiaj, to pusty śmiech człowieka bierze.To są tzw. "słonecznikowi znawcy hokeja" że tak ich nazwę :lol:
HrabiaZąbek

Postprzez Przemek26 2006-10-01, 8:05 pm

Kolumb napisał(a):No a po bójce Kotuły z Kowalówką ,Kowalówka schodząc do tunelu tez pokazał ciekawy gest do kibiców a jako rekwizyt posłużył mu kij między nogami :twisted: ale jemu juz sie nie oberwalo bo dostal kare meczu

Zgadza sie siedzałem przy tunelu i straciłem na niego słonecznik.
Co do meczu . Unia na kolanach. Szkoda I tercji że juz w tym fragmencie gry nie trafili do siatki. Pierwsza tercjia to urobienie Unii, druga Unia na deskach ,trzecia nokaut.
Co do starcia Jawy z Jarosem , coś mi sie wydaje że Jawa troche poaktorzył, ale potem gość z Oswięcimia był w Sosnowcu skończony.
Jka Jawa będzie grał tak jak gra od początku rundy to możemy mieć powrót kadrowicza do biało-czerwonych.
No i to co mnie poruszyło Doping ,k***a cała hala grzmiała.
Dla takich weekendów warto żyć . 9 punktów dla Zagłębia. :D :D :D :D
Przemek26

Postprzez martinho 2006-10-01, 8:10 pm

Mezc naprawdę emocjonujący. Trochę rażąca skuteczn0ość, bo na tyle sytuacji wynik powinien być o wiele bardziej okazały. Najbardziej budujące było podjęcie walki i ambicja z jaką podeszli do spotkania. Oprócz już wymienionych bochaterów dzisiejszego spotkania, dodałbym jeszcze gre Hornego, który siał duże zamieszanie w szeregach Uni.
martinho

Postprzez Uruk 2006-10-01, 8:19 pm

Co do gestów unistów to warto odnotować gest Kwiatka, który poszedł na ławę za Kowalówkę.Też oczywiście kij miedzy nogami w naszą stronę(widać ćwiczą to na treningach).A w odpowiedzi lecąca paka słonecznika i wiązanka ch..ów.
Uruk

Postprzez Darian 2006-10-01, 8:24 pm

Tak to jest to!Trzeba grać szybko i zdecydowanie aby zmuszać rywala do tego żeby zaczął popełniać błędy w obronie.
Dzisiaj podobała mi się gra oczywiście braci Kozłowskich,Hornego,Puzio, no i oczywiście Jaworskiego!
aa jeżeli chodzi o kibiców to widzę że stare nawyki wracają.Kiedy poleciała "zabroniona piosenka" :wink: "hej sialala Zagłębie 3 pkt ma.." od razu padła bramka dla gości :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobrze że było 5-0 i 2 minuty do końca :wink:
Darian

Postprzez Fan 2006-10-01, 8:34 pm

Zajebisty weekend w Sosnowcu. 9 punktow cieszy jak cholera.Co do meczu to dobra gra naszych hokeistow i mysle ze z taka gra mozemy pomyslec o czworce. Cieszy kolejny dobry mecz Jaworskiego. Oby bylo 6 pkt-ow z Toruniem i Janowem.
BYŁO JEST I BĘDZIE ZAWSZE ZAGŁĘBIE.
Fan
Working Class

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hokej