Zagłębie - Podbeskidzie B.B.

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Przemek26 2006-09-23, 10:59 pm

Darian napisał(a):bohaterzy dnia to
1.Krzysztof Tochel :arrow: wszystkiego najlepszego :D
2.Bośniacki duet: Hadis Zubanović&Dżenan Hosić
:arrow: brawooo!!!
3.obrona Podbeskidzia :)
4.Szymon Gąsiński :arrow: brawooo!!!

Zapomniałeś jeszcze o jednym Admir Adžem.Wg mnie pokazł że nie słusznie tyle na ławie siedział.
Przemek26

Postprzez Darian 2006-09-23, 11:33 pm

Tak zgadza się Przemek26. Admir Adżem to oprócz Paczkowskiego klasyczny obrońca bez ofensywnych zadań.Był zawodnikiem, który ze swej roli spisywał się znakomicie.W tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak uzupełnić moje przeoczenie :) .

p.s. a Szymon powinien dostać powołanie na MŚ od Raula Lozano :D :wink:
Darian

Postprzez Ebi 2006-09-24, 6:54 am

Dzis Hadis strzelil,ale mnie ten zawodnik denerwuje.Cos w stylu Piotrka Wlodarczyka,caly czas musi sie przelamywac,szkoda ze nie odszedl do Belchatowa w tym okienku transferowym.Moim zdaniem nawet w II-lidze mamy lepszych zawodnikow,jak chocby Maciej Rogalski,lub nasz Tyc.
Ebi

Postprzez Sir 2006-09-24, 7:21 am

Ebi napisał(a):Dzis Hadis strzelil,ale mnie ten zawodnik denerwuje.Cos w stylu Piotrka Wlodarczyka,caly czas musi sie przelamywac,szkoda ze nie odszedl do Belchatowa w tym okienku transferowym.Moim zdaniem nawet w II-lidze mamy lepszych zawodnikow,jak chocby Maciej Rogalski,lub nasz Tyc.

Chyba oszalałeś!!! Tyc lepszy od Zubana :lol: :lol: :lol:

To, że wszyscy luibimy TADZIA to nie oznacza ze nie widzimy jak gra i itp. Tyc to poziom 3 ligowy jak na razie.
Sir

Postprzez PTAQ84 2006-09-24, 9:40 am

Zuban dziś/wczoraj naprawde pokazał klase..walczył za dwóch..szkoda tylko że tak bardzo chciał podawać kolegom w niektórych sytuacjach bo mógłby strzelić z 5!
poza tym bardzo dobra gra Gąsińskiego,Bednara..
szkoda że znowu staneliśmy przy wyniku 3-0 bo gdyby nie szczęście (2poprzeczki) to mogłoby się różnie skończyć..
po czerwieni dla Zubana sędzia się niemiłosiernie pogubił i nie wiedział chyba sam gdzie jest..dobrze że bramka Hosica uspokoiła mecz i przepiękna akcja w 90minucie...BRAWO ZAGŁĘBIE :!:

SĘDZIE CH** RUDY TEŻ :evil: :!:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez szalik 2006-09-24, 9:42 am

no Hadis wraca w pieknym stylu przed meczem mowil ze chcialby strzelic chociaz jednego gola a tu az 3 super!! Zuban trzymaj sie i strzelaj wiwecej goli :) :) :)
szalik

Postprzez m@rcin1970 2006-09-24, 9:49 am

Czy kartki które dostali Hosic i Zubanovic eliminują ich z gry w Polkowicach?
m@rcin1970

Postprzez PTAQ84 2006-09-24, 10:09 am

po obejrzeniu skrótu spotkania to jestem jeszcze bardziej wk.. na sędziego..
pierwsza kartka dla Zubana za co??koszulki nie ściągnał!!!
druga??piłki przecież nie odkąpnął..za to że mógł mieć słuszne pretensje??!!

jak profesor zachował się Paczkowski! tzw.przytomne uderzenie..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Blaszany 2006-09-24, 10:16 am

m@rcin1970 napisał(a):Czy kartki które dostali Hosic i Zubanovic eliminują ich z gry w Polkowicach?
nie nie eliminuja Dla zubana byly to 1 -sza i 2-ga żólta natomiast dla Hosica 3-cia
Blaszany

Postprzez derdzik 2006-09-24, 10:27 am

Uwazam ze duze brawa naleza sie bramkarzowi, spisal sie na medal. Brawo dla Zubana za odblokowanie sie, mam nadzieje ze sie rozkreci i razem z Folcem stworza zgrany duet. Super rajdy i asysty Bednara, mysle ze o wiele lepiej czulby sie na prawej pomocy. Cieszyc moze wyrownany poziom gry Pacha i Kosciukiewicza. Na poczatku obawialem sie zmiany jaka Dworczk dokonal na lewej obronie ale widac ze Adzem czuje sie dobrze na tej pozycji. Bogactwo rowniez mamy na lewej pomocy, Paczkowski nie byl najgorszy. Nie wiem co myslec o grze Berka. Czekam az Piatkowski sie rozkreci bo stac go na wiecej. Oby tak dalej Zaglebie.
derdzik

Postprzez warchlak 2006-09-24, 12:44 pm

początek wyśmienity i w bardzo łatwy sposób zdobyte bramki. niestety po tych trzech golach gra naszego zespołu siadła. po tym jak Józefowicz strzelił bramke na początku 2 połowy zadrżałem o wynik pamietając mecze z np. Krakowa albo Gdańska. nie wiem co trener robił po tym jak Zuban dostał czerwień bo od razu powinien wprowadzić napadziora. na szczęscie TSP jest bardzo słabiutkie i nie zrobili nam już krzywdy, ba to my ich jeszcze dobiliśmy :wink:
warchlak
Prowokator

Postprzez Degland 2006-09-24, 1:12 pm

Wczorajsze spotkanie mogło się podobać jeśli chodzi o całokształt dużo bramek co było na pewno jedna z ozdób tego pojedynku, trzy szybko strzelone bramki przez Zubana [mam nadzieje że się odblokował] na pewno dały dużo satysfakcji i pewności że ten mecz to łatwe zwycięstwo, ale jak zwykle musieliśmy mieć trochę stargane nerwy, co staje się w naszym zespole codziennością stracone dwie bramki i już jest 3:2, lecz mimo gry w 10 potrafili pokazać, że jednak można walczyć do końca i za to im dziękuje.
Pozytywnie Bednar który zagrał bardzo dobry mecz, wielkie brawa dla Szymona który rewelacyjnie bronił, kto wie jak by się skończyło to spotkanie gdyby nie on, mimo trzech bramek Zubana myślę że jednak on był najlepszy w tym spotkaniu w naszym zespole.
Następne Polkowice, a już za 30 minut zobaczymy na co ten zespół stać w pojedynku ze Śląskiem Wrocław.
Pozdrawiam
Degland

Postprzez ziomo 2006-09-24, 3:22 pm

1-0 dla slaska 81 minuta Ulatowski
ziomo

Postprzez Zibi83 2006-09-24, 5:19 pm

Jakby nie patrzeć to obrona Zagłębia popuszcza sobie przy prowadzeniu.... Widać to było tydzień temu w Gdańsku i widać to było teraz z Podbeskidziem.... Niestety...ale z taką grą w Polkowicach będzie lanie... :(
Zibi83

Postprzez lys1975 2006-09-24, 8:03 pm

CHŁOPAKI-BEZ MARUDZENIA-TO BYŁ BARDZO FAJNY MECZ!!!!NASZA DRUŻYNA POPEŁNIA WIELE BŁĘDÓW,ALE SĄ ONE PRZY TAKIM WYNIKU FINALNYM W PEŁNI WYBACZALNE!!RAZ JESZCZE GROMKIE BRAWA DLA CAŁEJ DRUŻYNY!!JESZCZE ZDĄŻĄ SIĘ LEPIEJ ZGRAĆ PRZED KOŃCEM RUNDY,W CO WIERZĘ Z CAŁEGO SERCA!!LECZ MAM TEŻ UWAGĘ KTÓRĄ PRAGNĘ SKIEROWAĆ DO PEWNEJ GRUPY NASTOLETNICH TWARDZIELI,KTÓRYM TO CHYBA WYDAJE SIĘ ŻE NA MECZ PRZYCHODZI SIĘ LANSOWAĆ SWOJE NIEPOWTARZALNE SUPER EGO-WIĘC MOŻE TAK ŁASKAWIE SZANOWNE GÓWNIARSTWO ZAINTERESUJE SIĘ WRESZCIE TYM CO DZIEJE SIĘ NA MURAWIE I TRYBUNACH,A NA ZWRACANE IM UWAGI NIE SZEMRZE W GRONIE WŁASNYM I GŁUPAWO NIE ODPYSKUJE-BO KOLEJNYM RAZEM KTOŚ JEDNAK SIĘ NIE POWSTRZYMA,A WTEDY TO CHOĆBY WAS PRZYSZŁO I 40-ŹLE SIĘ DLA WAS SKOŃCZYĆ MOŻE-JAK WAS MECZ I DOPING NIE INTERESUJE TO NIE PRZYCHODŹCIE NA STADION,A JAK JUŻ JESTEŚCIE I SIEDZICIE W SEKTORZE OBOK MŁYNA-TO CHOĆBY DLA ZWYKŁEJ PRZYZWOITOŚCI CZASEM RAZEM Z INNYMI RUSZCIE DUPY!!!!
SORÓWECZKA ZA PRZEMOWĘ,ALE DAWNO MNIE TAK NIC NIE WKURWIŁO... :twisted: :twisted: :twisted:
lys1975

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna