Lechia Gdańsk - Zagłębie Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez olo69 2006-09-16, 8:00 pm

przed meczem remis brałem w ciemno (po pierwszej połowie też), po meczu wkurwiony jak większość, ale
uważam, że to nie jest zły wynik ostatnie słowa relacji brzmiały, że tak naprawde nie bylismy lepsi - chyba trzeba zaufac komuś kto mecz widział.
To, że nie przegralismy wg mnie świadczy o jednym - będzie coraz lepiej.

PS nie tak wiele lat do tyłu pojechalismy na Lechie i jebneli nas 4-1 juniorami więc nie narzekajmy bo tam wiele druzyn straci punkty.
olo69

Postprzez bankier 2006-09-16, 8:05 pm

Olo - tu chodzi o ostatnie minuty meczu! Prowadzac dwa zero drużyna majaca w składzie ligowców (przed która postawiono jasny cel - AWANS) po raz kolejny rozdaje punkty!

Ruch do przodu, Bydgoszcz też - jakim sposobem mamy ich "łyknąć" jesli Kmita kasuje nam 3 punkty a Lechia 2? Strach myśleć co może zrobić Tochel za tydzień na Ludowym....
bankier

Postprzez olo69 2006-09-16, 8:15 pm

bankier napisał(a): Strach myśleć co może zrobić Tochel za tydzień na Ludowym....

Pewnie pamietasz ze spotkania w klubie które było lat temu chyba 2, że Tochel powiedział, że nigdy nie wygrał z Zagłebiem prowadząc inna druzynę (nawet Bełchatówz nami nie wygrał, który lał wszystkich w zime kiedy stalismy w sektorze gosci na ludowym)
Tak, że w najgorszym wypadku obstawiam remis, chociaż "teraz wiele się mogło zmienić, niestety"

Kto postawił taki cel? i czy jest on aktualny???
Spoko jeszcze we wrzesniu bedzie , tak mysle abolicja i wróci Lacha do ataku i bedzie coraz lepiej

Kiedyś Man Utd, pierdolnał w finale LM chyba jakichś folksdojczów w doliczonym czasie gry, przegrywając wczesniej, tak wiec są rzeczy o których sie fizjologom nie sniło :wink:
olo69

Postprzez Uruk 2006-09-16, 8:26 pm

Remis przywieziony z wyjazdu powinien niewątpliwie cieszyć tylko patrząc na skład lechii w którym brakowało pięciu zawodników powodów do dumy nie przysparza.Jesteśmy słabi i tyle w tym temacie :cry:
Uruk

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-09-16, 8:30 pm

Trzeba sobie odpowiedziec na pytanie CZY WSZTSTKIE MECZE WYGRYWA
SIE KIEDY JEST SIE LEPSZYM?
Nasze Zaglebie prowadzilo w Gdansku 2-0 to jest bardzo duzo- na
4 min przed koncowym gwizdkiem. Kol. z Londynu ma 100 %racji ze
wowczas robi sie wszystko aby nie stracic bramki - doslownie wszystko
natomist nasi zawodnicy juz drugi raz nam pokazuja ze wlozyli w te
mecze bardzo duzo zdrowia i wysilku a wynik jest mizerny z Kimita w plecy a tutaj remis - 5 punktow ucieklo.
Nam prawdziwym Kibicom napewno wolno wypowiadac sie w kwestii
wyniku naszej druzyny i nie ma takiego medrca ktory nam zabroni.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Leżak 2006-09-16, 9:16 pm

Jak dla mnie to jest FRAJERSTWO !!! i z tak postawą nie zasługujemy na awans bo strach pomyśleć co by siedziało w I lidze :/ a wogóle to są lepsze driużyny ( niestety )
Leżak

Postprzez W@llace 2006-09-16, 9:30 pm

Stracić 2 bramki w 5 min przed koncem meczu to jest sztuka...gratulacje!
W@llace

Postprzez Socio 2006-09-16, 9:31 pm

Jakby na to niestety nie patrzec, mowic ze remis na trudnym terenie, ze 'jedziemy' po pilkarzach i zadni z nas kibice bo krytykujemy itd. to jasno trzeba powiedziec - zremisowac mecz prowadzac 2:0 w 90min to szczyt FRAJERSTWA !!! Obojetnie czy bylismy lepsi czy nie, bo kto powiedzial ze pilka jest sprawiedliwa i wygrywa lepszy. Ile meczy bylo juz na Ludowym, ze bylismy niby lepsi a pozniej 90min jeden strzal i bramka i w pale. Jak jest okazja trzeba ja wykorzystywac. Druzyna ktora gra o awans musi umiec dowozic takie 2:0 do konca bo to sa 3 punkty. Poki co Zaglebie tego nie umie. Szkoda bo mamy takich doswiadczonych graczy jak Teresa, Dawid, Berek - oni powinni umiec przytrzymac pilke w takich momentach. Czy to duzo nie stracic 2 bramek w 4 minuty wiedzac, ze druzyna przeciwnika bedzie atakowac w koncowce ? Trzeba zacisnac zeby i grac dalej. Trudno. PS a tym co krytykuja Dworczyka za zdjecie Pacha przypomne, ze zszedl kontuzjowany, a ze Tadziu to gosc ktory sam sie wywraca o swoje nogi to inna sprawa.
Socio

Postprzez Konew 2006-09-16, 9:33 pm

k***a mać nie rozumiem postawy niektórych kibiców. Mam dość słuchanie gadania stylu, że było to frajerstewo, że graliśmy hujowo itp.itd.Jeszcze się k***a ostatecznie okaże w co oczywiście wierzę i bardzo tego chce, że wrócimy w szeregi ekstraklasy i oczywiście chodzi mi o bierzący sezon a jeli nawet się nie uda to cóż nie tym razem to następnym i właśnie wtedy ci którzy nazywali naszych piłkarzy frajerami itp.itd będą gadala jakie to Zagłębie jest wspaniałe i to mnie właśnie wkurwia.Oczywiście rozumiem waszą złośc bo sam jej doświadczyłem ale to nie powód żeby obrażać Zagłębiaków bo to jest nasz klub i myśle, że chłopcy włożyli w ten mecz naprawde wiele sił. Wkurza mnie ta dwulicowość bo wiele osób się deklaruje że jest z Zagłębiem i na dobre i na złe a jak przyjdzie co do czego to czytamy gadki w stylu, że to patałachy,frajerzy itd.itp.
Konew

Postprzez Blaszany 2006-09-16, 9:38 pm

Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):Do wszystkich obszczymurków krytykujących zespół. Dobrze się siedzi przed kompem zamiast na sektorze w Gdańsku. Nie widzieliście gry i komentujecie. Leszcze a nie kibice. Remis teżnie jest zły a ja nigdy nie wypowiadam się co domeczu któregonie widziałem.

Szczerze mówiąc mam w dupie takich kibiców którzy po kilku porażkach zaczynają kurewsko grymasić. Zobaczcie na Legie która mimo tego żenie gra najlepiej to zawsze może liczyć na swoich kibiców.

Wstyd mi za was palanty bo inaczej nie da się napisać o takich ( napewno niekibice ).
tylko przyklasnąc zwłascza ostatniemu zdaniu
Blaszany

Postprzez Leżak 2006-09-16, 9:47 pm

Ja mam ogromną nadzieje że Zagłębie awansuje !!!! ale patrzac na gre naszych piłkarzy to nie zasługujemy na awans bo są w idze drużyny lepsze od nas ! i dziwie sie trochę tym którzy bronią za wszelką cene piłkarzy po dzisiajszym meczu, to są jak sami o sobie mówią zawodowcy więc dla zawodowców którzy dostają za to pieniądze stracić dwie bramki w 4 minuty jest nie do przyjęcia i należy im się zjebka ! po meczu który był praktycznie wygrany !!!
Leżak

Postprzez olo69 2006-09-16, 9:58 pm

olo69

Postprzez PTAQ84 2006-09-16, 10:36 pm

fakt straciliśmy 2pkt ale cieszy to że w końcu zaczynamy coś grać! to nie przypadek że Lechia miała tyle sytuacji a my praktycznie 100% skuteczności i oby tak dalej w następnych spotkaniach a wyniki same przyjdą..więc nie lamentujmy po każdym spotkaniu!
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Ad1_LG 2006-09-16, 11:23 pm

Nie załamywać się !

Powiem wam, że Zagłębie to narazie najlepsza drużyna, jaka zawitała do Gdańska w tym sezonie.
Mądry, poukładany zespół.
Ad1_LG

Postprzez MarcelZS 2006-09-16, 11:31 pm

Dostaniemy nagrode FAIR PLAY chyba od wszystkich za odane za daromeche punkty - FRAJERSTWO, FRAJESTWO I TAK BEZ KONĆA TO NIE JEST MOJE ZAGŁĘBIE .

ILE JESZCZE MECZY TRZEBA PRZEGRAĆ W KONCÓWKACH BY SIE TRZEGOŚ NACZYĆ

ZAGŁĘBIE MEGA FRAJERZY :!: :!: :!: a możecie mnie nazywać jak chcecie, dać mi bana, i dalej wierzyć w dobre a przgrane mecze.
Rozgonić zawodowców, pociąć kontrakty, a słwo awans i OE wykreście ze swoich słowników, lepie grać w II lidze i zarabiać najlepiej niż nie grać w OE - to jest maksyma naszych grajków.
MarcelZS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna